Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 593.
-
Τελικά όλα καλά. Έρχονται οι ενημερώσεις του tapatalk. Μάλλον ήταν δικό μου λάθος. Τώρα πρέπει να βρω ένα τρόπο να σταματήσουν.
-
redmi note 2 προβλημα
ΜήνυμαΔοκίμασε αυτό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool
-
redmi note 2 προβλημα
ΜήνυμαΜα και εσύ του έβγαλες την μπαταρία..... Σε recovery μπαίνει με τον συνδυασμό volume up + power?
-
redmi note 2 προβλημα
ΜήνυμαΚαλημέρα, πάμε λοιπόν, να απαντήσεις σε ορισμένες ερωτήσεις που θα έπρεπε να τις είχες ήδη αναφέρει: Τι windows έχεις Ποια rom είχες Έχεις ακολουθήσει κάποιον οδηγό και ποιον για να την περάσεις Έχεις sd άλλη Πάμε για αρχή, και εδώ είμαστε
-
αγορα redmi 2 lte
ΜήνυμαΑΝ τα χαρακτηριστικά ανταποκρίνονται σε αυτό, ναι, χωρίς κανένα πρόβλημα. Παρ' όλα αυτά, πολύ κοντά στην τιμή αυτή, μπορεί να αγοράσει το Redmi Note 2.
-
Δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι. Σιγά τα δικαιώματα που ζητάει. Δεν βλέπω εννοώ να έχει κάποιο από αυτά ενεργό ρόλο στις ειδοποιήσεις. EDIT: Η αλήθεια είναι πως εχθές -δεν ξέρω και εγώ πως μου ήρθε, λες και είχα κάποιο πρόβλημα- εγκατέστησα τον "τυχερό μπαλωματή"... Λες να παίζει κάποιο ρόλο..?
-
Σταμάτησαν και σε κανέναν άλλον να έρχονται οι ενημερώσεις του tapatalk ? Προφανώς έκανα πάλι clear catches & reinstall της εφαρμογής χωρίς να αλλάξει κάτι. Στην προηγούμενη, αλλά και στου @gkalen που βασίζεται στην 6.2.18 δεν είχα αυτό το θέμα. Μάλιστα επειδή μου τα έσπαγε λίγο το συνεχές μπιπ μπιπ, έλεγα να βρω τρόπο να σταματήσουν να έρχονται αλλά χωρίς να ξηλώσω την εφαρμογή. Τώρα, έχω πάλι παράπονο... Τι σου είναι τελικά ο άνθρωπος..ανικανοποίητο ον....
-
Διάβασες αυτό? Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ)
-
Παράθεση από axl21: “Και έβγαλε κάτι MD5 not found. ” Σε αυτό δεν δίνουμε σημασία. Αν το προσπέρασε και σου έβγαλε fail, κατέβασε πάλι την rom, αυτή την φορά από την συσκευή σου.
-
Παράθεση από giorgosmc: “Kαλησπερα στη παρεα, παιδια γνωριζει κανεις που μπορω να βρω μπαταρια για note 2 εντος Αθηνας και σε τι τιμη υπαρχει? ” Μόνο αν έχει ο Δήσιος (είναι δύο διαφορετικά -μάλλον ξαδέλφια ή αδέλφια- καταστήματα, το ένα Αμπελόκηποι απέναντι από Λεωφόρο, και το άλλο νομίζω Κάνιγγος...) Πρέπει να πας με την μπαταρία όμως, αλλιώς από φωτό, δεν είμαι σίγουρος πως θα σε καλύψουν, έστω και να σου πουν πως την έχουν, θα πρέπει να δούνε τα κουμπώματα και τις επαφές.
-
Libra ? Ξαναλέω...άλλαξε το nick του RN2 ?