Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 593.
-
Παράθεση από gkalen: “RedmiNote2 Libra 6.2.18 ” Μπερδεύτηκα. Libra? Edit: Τι ακριβώς περιμένεις να δεις σε αυτή?
-
Παράθεση από Bodai: “Αφου απάντησες μόνος σου!! ” Αν σου πω ότι κατάλαβα, δεν θα σου πω την πλήρη αλήθεια... Δεν είναι εφαρμογή συστήματος. Απλά την έχει περάσει στην rom υποθέτω. Γιατί να μην μπορώ να την ξηλώσω?
-
Λοιπόν, για πείτε μας γιατρέ μου, γιατί δεν μπορώ να απεγκαταστήσω το Gmail? Παρά το ότι κρατάω πατημένο το εικονίδιο, δεν εμφανίζεται ο κάδος -ενώ σε εφαρμογές που εγκατέστησα εγώ όλα καλά-. Μέχρι στιγμής η μνήμη είναι σταθερά πάνω από τα 950ΜΒ, το gps κλειδώνει σφαίρα, και γενικά αν εξαιρέσουμε το θεματάκι με το gmail, όλα πολύ καλά. Μπαταρία για τα δικά μου δεδομένα άψογη, αλλά δεν είχα πρόβλημα γενικά ούτε με τις gtv.
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΠαίδες, κατ αρχάς καλορίζικα ... Κατόπιν, Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers κατόπιν Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) ή Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT Δεν ξεχνάμε αν μας πετάξει missmatcing error Εγκατάσταση FASTBOOT ROM μέσω εντολών DOS "Unspecified error (0x80004005 Missmatching image and device error)" Επίσης διαβάζουμε αυτό TWRP tips Μετά είστε έτοιμοι να απολαύσετε τις συσκευές σας.
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από chriskan22: “Πρεπει να κανω backup ? και με ποιο προγραμμα? ” Αν έχεις κάποια εφαρμογή, επαφές κλπ, ναι πρέπει αν και εγώ δεν το κάνω. Δεν είμαι όμως hard core user. Έχω ακούσει και διαβάσει για 150 εφαρμογές εγκατεστημένες. Τότε ναι. Που να περνάς 150 εφαρμογές μια μια... Προτείνω το titanium back για αυτή την δουλειά. Αν δεν έχεις περάσει τίποτα, δεν χρειάζεται. Προχώρα με τον οδηγό του mi Flash να περάσεις μια fastboot και αποφάσισε ποια rom θα εγκαταστήσεις.
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜόλις τώρα είδα λίγο από την νεα σειρά του BBC, The night manager, με τον House -a.k.a. Laurie.. Αν και φαντάζομαι θα με ξενερώσει σε σχέση με τον Dr House M.D. -τι ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ρε πστμ ήταν αυτός ο τυπάρας-, θα το προσπαθήσω.
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠράγματι. Υπέροχη σειρά. Τελικά δεν είμαστε και πολύ off topic... Δεν αλλάζεις τον τίτλο σε "Οτι θέλετε να ρωτήσετε για συσκευές xiaomi" να αισθανθούμε κάτι και εμείς..?
-
mi note pro
ΜήνυμαΠαράθεση από doctor444: “Καλησπερα έχω ένα Xiaomi Note Pro 6 μήνες καί τό πουλαο. O λόγος γιατί θά πάρω το Μι5 ” Επάνω και προς τα δεξιά, θα δεις ένα sub-forum, το επονομαζόμενο και "Παζάρι¨. Εκεί είναι ο σωστός τόπος για το post σου.
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΨάξτε το misfits το serlock και το whitechapel. Όλα Αγγλικές παραγωγές -νομίζω BBC-.
-
Επίσης όλα καλά και εδώ. Παρατηρώ μια -μικρή σε μέγεθος- καλύτερη διαχείριση της μνήμης, μπορεί να είναι και ιδέα μου. Μιλάμε πως δεν πέφτει κάτω από το 1GiB free... Επαναλαμβάνω θα το δω καλύτερα αύριο. Όλα δουλεύουν -οσα πρόλαβα και τσέκαρα δλδ- όπως θα έπρεπε. Να δούμε και την κατανάλωση -όπως έχω ξαναπεί, δεν είμαι απαιτητικός χρήστης- και τα λέμε πάλι. Όλα -μέχρι εδώ- καλά λοιπόν.
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Δεν σε έπιασα! Ότι έχω γράψει είναι copy-paste από το post του @GR_Macedon, και από ότι καταλαβαίνω εγώ από αυτά που έχει γράψει είναι ότι μπορεί να δεχτεί sd card πάνω από 32. ” Αν δεις τα specifications της συσκευής, θα παρατηρήσεις πως ΟΛΟΙ αναφέρουν για expand memory slot micro sd card up to 32 GB Λέω λοιπόν, πως αυτό σημαίνει πως υποστηρίζει κάρτα sd εως 32GB, και όχι πάνω από 32gb -δηλαδή πόσο πάνω? 128 gb μπορεί?-. Ο μόνος τροπος να πάρω αυτό που έχει γράψει ο φί…
-
@mankap Ακριβώς έτσι την πρώτη και μοναδική φορά. Όλες τις επόμενες, από το twrp με clean cache / dalvik cache, αν και ο δημιουργός προτείνει με factory reset.
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από GR_Macedon: “Αυτό το θέμα αφορά όλα τα ερωτήματα που σχετίζονται με Redmi Note 2 / Prime ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ HARDWARE Ε: Υποστηρίζει Εξωτερική Κάρτα Μνήμης (SD Card); Α: Ναι υποστηρίζει πάνω από 32 GB” ” Όταν λέει up to 32 GiB, εννοεί έως 32 και όχι πάνω από 32.
-
Το εύκολο είναι να κατεβάσεις την rom που θέλεις να περάσεις στην sd σου. Κατόπιν, να δείς αυτό στο Γ μέρος (αφού έχεις ήδη twrp) youtube.com/watch?v=vbB0ZXDWNkI Μην ξεχάσεις να διαβάσεις αυτό ΠΡΙΝ κάνεις ότι κάνεις στο twrp TWRP tips Δεν είναι και η καθαρότερη εγκατάσταση, αλλά τουλάχιστον σε πρώτη φάση θα έχεις ένα λειτουργικό κινητό.
-
Το κάθε κατάστημα έχει έναν αριθμό προτεραιότητας για τον χονδρέμπορο, ο οποίος είναι ανάλογος των πωλήσεών του. Έτσι πχ το Πλαίσιο θα πάρει πιο γρήγορα την νέα κάρτα γραφικών από ένα συνοικιακό κατάστημα. Αυτό συμβαίνει και στην Κίνα ή όπου αλλού. Ανάλογα το μέγεθός σου, τότε θα πάρεις το προϊόν μου, διότι θέλω να στηρίξω αυτόν που μου κάνει τις μεγάλες πωλήσεις. Άρα, εσύ μιας και είσαι out of stock τότε που το πουλά ο διπλανός σου, τι κάνεις? Υιοθετείς ένα σύστημα preorder με σαφώς χαμηλότερη …