Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 593.
-
Ναι, καταρρέει η εφαρμογή navigon. Ίδιο πρόβλημα με την προηγούμενη rom.
-
Γίνεται να ενσωματώσεις το twrp του mic αντί αυτού που έχει τώρα?
-
Παράθεση από nikosken: “παιζει ρολο το που θα ειναι αποθηκευμενο το αρχειο update.zip (κινητο η sd card)? ” Όχι. Παράθεση από makis1024: “Δέν έχει twrp αλλά mi recovery. ” Μάκη, κάνε την χάρη στον εαυτό σου και στην συσκευή σου, και εγκατέστησε μια, όποια θέλεις, Ελληνική rom. Να χαρείς την συσκευή σου δηλαδή. Μπας και δει και αυτό το κακόμοιρο το κινητό καμια άσπρη μέρα.
-
Παράθεση από yiannisT: “Έτσι μετά την εγκατάσταση της νέας Ρομ είναι σα να έχεις ένα εντελώς καινούργιο κινητό χωρίς απολύτως κανένα ίχνος από οτιδήποτε άλλο. ” Για την κουβέντα και ΜΟΝΟ: Επιλέγοντας τον τρόπο που περιέγραψες, δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση. Απλά έκανες delete τα πάντα από την συσκευή σου. Ο σωστός τρόπος είναι να βάλεις ένα χαλάκι πριν την rom που επιλέγεις προς εγκατάσταση, ώστε πρώτα και κύρια να μην πατά στο μάρμαρο και κρυώσει αλλά και να έχεις κάπου να γυρίσεις αν κάνεις fa…
-
Την επόμενη φορά πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση με το mi Flash για να καθαρίσει το κινητό σου. Αν είδες τώρα άλλη συσκευή, όταν κάνεις την εγκατάσταση με τον τρόπο που λέω, θα δεις άλλη, αγνώριστη. Μην μασάς. όπως λέει και ένας φίλος εδώ Τα xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν. Δεν παθαίνει τίποτα, ίσα ίσα θα το ευχαριστηθεί.
-
Παράθεση από gkalen: “Το antutu δεν είναι μέτρο σύγκρισης για μένα , ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους εφαρμογή , αλλά δε σημαίνει κάτι αυτό , έτσι πληροφοριακά το λέω. ” Ούτε και για εμένα -δεν έχω ανεβάσει άλλωστε ss- άσε που η συσκευή αποκλείεται να είναι στην ίδια κατάσταση και στις 2 μετρήσεις. Άσε που βαριέμαι αφόρητα να του κάνω λασπόλουτρα για να το καλοπιάσω.
-
Λοιπόν λοιπόν, σε πρώτη φάση όλα καλά. Δεν φαίνεται να μην λειτουργεί κάτι. Το βράδυ όταν ηρεμήσει λίγο, θα ανεβάσω ένα συγκριτικό antutu της 6.2.18 και αυτής. Θα πρέπει να δω και το θέμα της μπαταρίας σήμερα και αύριο. Τα λέμε πάλι με νεότερα.
-
Θα την φλασάρω μεσημέρι ή αργά το βράδυ. Μέχρι τότε θα το χρειαστώ το κινητό και αν δεν κάτσει καλά η δική σου, με την επαναφορά της 6.2.18 θα μου φάει κανα μισάωρο + συνολικά, και δεν μπορώ να είμαι χωρίς κινητό τόση ώρα. Άρα, θα δεις σχόλια από εμένα τουλάχιστον βράδυ το αργότερο.