Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 593.

• Για έμπα σε safe mode να εξακριβώσεις πως δεν ευθύνεται κάποια εφαρμογή κατ' αρχάς. Πως μπαίνουμε σε safe mode Αν δουλέψουν τότε,θα πει πως κάποια εφαρμογή ευθύνεται. Αν όχι, τι να πω..

• Εγώ δεν έχω άλλες ιδέες, εκτός της εγκατάστασης Ελληνικής rom. Ίσως είναι θέμα software που θα λυθεί με αυτό τον τρόπο.

• camera sucks

Opanos - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από johny be good: “Στο video δε ,ειδικα βραδυ ...αστα ” Όταν η πιο φθηνή video-camera είναι ακριβότερη από την συσκευή σου, κάτι λέει.

• Αν είσαι μέσα στο twrp, επιλέγεις install, του δείχνεις που είναι η rom (συμπιεσμένη, δεν την αποσυμπιέζεις) και περιμένεις να γίνει το flash. Κατόπιν, κάνεις και ένα wipe cache/dalvik cache (όταν τελειώσει το twrp το flash θα δεις πως δίπλα στην επιλογή reboot to system έχει και μια επιλογή wipe cache, κατόπιν reboot to system, περιμένεις 5 λεπτά περίπου και είσαι με νεα rom.

• Ναι, αυτό επιλέγεις. Μετά θα πρέπει να οδηγηθείς σε οθόνη που θα πρέπει να επιλέξεις wipe cache.

• Τι εννοείς? Έκανες αυτά που πρότεινα και δεν είδες διαφορά? Αν κάνεις wipe cache, δεν θα χάσεις τίποτα, μην έχεις άγχος για αυτό.

• Παράθεση από ovelix11: “1.αν μπορω να περασω απο πανω την καινουργια ρομ η πρεπει να κανω καθαρη εγκατασταση ; . Εχω παραμετροποιησςι το κινητο με πολλες εφαρμογες και δεν θα ηθελα να τις ξαναβαλω. 2.Αν την βαλω απο πανω ποιος ειναι ο τροπος και τι κινδυνους εχω ; ” Μπορείς να την περάσεις μέσω του recovery, κάνοντας wipe cache/dalvik cache. Δεν θα χάσεις τίποτα. Την "καθαρή εγκατάσταση" την κάνουμε την ΠΡΩΤΗ μόνο φορά. Τις επόμενες, όπως σου είπα, εκτός και ΑΝ από dev θέλεις να πας σε stable ή …

• Αν τα wipes δεν έχουν αποτέλεσμα, το μόνο που μπορώ να σου πω, είναι να εγκαταστήσεις την Ελληνική rom. Προσοχή, θα χάσεις τα πάντα από μέσα, άρα πάρε ένα backup από το recovery που έχεις (πιθανότατα το mi recovery) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εναλλακτικά, κατέβασε το titanium και δες στο forum πως και τι παίρνεις backup. Παράθεση από kalandre3: “ΝΑ επιλέξω reboot, Wipe & Reset ή κάτι άλλο? ” Επέλεξε wipe (αφού αυτό θέλεις να κάνεις) cache/dalvik cache αν έχει αυτή την δυνατότητα. Δεν το έ…

• Παράθεση από kalandre3: “Πως βλέπουμε ποιό recovery εχω και πως κάνω wipe dalvik cache ? Το cashe wipe το κάνω μέσω του "Κέντρου Βοηθειας ” Πας στα tools -> updater -> (πατάς τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά) reboot to recovery Όταν πας εκεί θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις.

• Παράθεση από kalandre3: “Υπόψη οτι και οι 3 κάρτες (2 ελλάδας και μια ξένη ) σε άλλο τηλ δουλευον κανονικά. ” Μπορείς σε παρακαλώ να βγάλεις screenshot το about ης συσκευής σου και να την ανεβάσεις εδώ?

• Παράθεση από Moneytarey: “Επειδή διάβασα 2-3 σχόλια στο αντίστοιχο θέμα της καινούριας dev rom από παιδιά που έχουν τη συσκευή μας, ας μας πει και κάποιος άλλος, είναι όντως τόσο χάλια; Για μεταφορά αρχείων πάντως το cm transfer κάνει παπάδες, για όποιον δεν έχει δοκιμάσει... ” Καλημέρα, όπως θα έχεις καταλάβει, ίδιες συσκευές αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα -και μερικές κανένα- στην ιδια rom. Άρα, και σημειώνοντας πως ότι διαβάζεις αφορά, τον συγκεκριμένο χρήστη που κάνει την συγκεκριμένη…

• Παράθεση από kalandre3: “Επίσης σήμερα ο πρωί έκανα την εβδομαδιαία αναβάθμιση, αλλά και πάλι τίποτα. Φοράω την 6.1.29 devel (οχι την ελληνική)" ” Προτείνω να περάσεις την Ελληνική για να μιλάμε την ίδια γλώσσα. Οι κάρτες δουλεύουν σε άλλο τηλέφωνο? Είναι κάποια μόνο για data? Αν ναι, τους άλλαξες θέση?

• Και σε καμιά 10αριά μέρες που θα αρχίσει να παραδίδεται η μετά-παρτυ-φουρνιά, θα υπάρξει συνωστισμός. Να κλείσεις τις εγγραφές adminιστράτορα και να δέχεσαι μόνο με προσκλήσεις.

• 'Όταν το συνδέσεις στο pc, θα σου εμφανιστεί ειδοποίηση πως συνδέθηκε. Αν πατήσεις πάνω της, μπορείς να επιλέξεις πως θα συνδεθεί. Πρέπει να επιλέξεις Connect as MTP

• Περί ScreenShot

Opanos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλημέρα καλημέρα, βλέπω πως σε μερικά screenshots, εμφανίζεται η απεικόνιση του volume δείγμα πως αυτός που την δημιούργησε χρησιμοποίησε το volume + power, ενώ σε αρκετά άλλα αυτή η απεικόνιση απουσιάζει. Να υποθέσω πως αυτό συμβαίνει λόγω της λήψης από την "κουρτίνα" ή υπάρχει και άλλος τρόπος?

• Υποθέτω πως μπορείς να αλλάξεις γραμματοσειρά και κωδικοποίηση στην γλώσσα που σε ενδιαφέρει. Η λέξη κλειδί φυσικά είναι η "υποθέτω"

• Ό,τι να 'ναι (Off Topic)

Opanos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Όποιος έχει δει californication & Aquarius, τo x-files -όσον αφορά τον Duchovny- είναι σαν να υποδύεται τον ken στο, η barbie στην ιστορία μιας γοργόνας Νο 2 ΙΜΗΟ.

• Αν εξαιρέσουμε το θέμα με το swiftkey όλα φαίνονται να είναι μια χαρά. Ωραίες οι αλλαγές στον explorer αφού λέω να καταργήσω τον ES. Όσον αφορά την μπαταρία, είναι πολύ νωρίς να πω. Σε δυο τρεις μέρες θα έχω άποψη, αλλά και πάλι για την χρήση που κάνω εγώ, δεν είχα θέμα ούτε με την προηγούμενη και υποθέτω με καμία.

• 99,99% φταίει το theme. Αν βάλει το default δεν θα έχει πρόβλημα. Το παρατήρησα και εγώ.

• Καλημέρα, να ήξερες πόσες φορές -και πόσες ακόμα από οτι φαίνεται- έχει απαντηθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα... Εγκατάσταση FASTBOOT ROM μέσω εντολών DOS "Unspecified error (0x80004005 Missmatching image and device error)" Αν πληκτρολογούσες πάνω δεξιά στο search "miss..." θα σου έβγαζε πρώτο πρώτο το αποτέλεσμα που σου έδωσα να διαβάσεις.