Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 593.
-
Χάσαμε το swifkey ή είναι ιδέα μου..?
-
camera sucks
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “αυτό το ξέρω...στην φωτογραφία τι σημαίνουν και πως επηρεάζουν την ποιότητά της δεν ξέρω ” Άλλο να έχεις -χοντρά, αλλά πολύ χοντρά- την ίντσα χωρισμένη σε 72 κομμάτια, και άλλο σε 300 Προφανώς η απεικόνιση είναι καλύτερη, όσο μεγαλύτερος είναι αυτός ο αριθμός. Dots per inch - Wikipedia, the free encyclopedia Πέρα από αυτό, δεν τίθεται θέμα επιλογής κινητού λόγω της κάμεράς του -από εμένα-. Έχω φωτογραφική μηχανή. Οι φωτογραφίες του RN2 είναι αποδεκτότατες (γλωσσοπλάστης …
-
TWRP recovery 2.8.7.0 V2 by mic (hermes) Εϊναι ΜΟΝΟ για το RN2.
-
Χρήστο, δίκιο έχεις, αλλά μην διαβάζεις τις τελευταίες δύο γραμμές μόνο. Αν δεν υπήρχαν δεν θα το εκλάμβανες ως off topic, σωστά? Σε κάθε περίπτωση, συγνώμη.
-
Να, αυτά είναι τώρα που δεν μπορώ.... Τι πα να πει πρώτος και δεύτερος? Παράδειγμα ΑΝ ακολουθήσεις τον πρώτο είναι σαν να γράφεις 0 & 1 στον σκληρό σου? ΑΝ ακολουθήσεις τον δεύτερο, είναι κάτι σαν το quick format ? Ξαναρωτώ μπας και μου φύγουν τα ερωτηματικά μου Με factory reset γυρνάμε στην fastboot? Με full wipes γυρνάμε που? Ξαναματάκουμε την διαδικασία της fastboot ή όχι?
-
Παράθεση από kiriakos1963: “Αν δεν το βρεις έλα να σου το δώσω εγώ. ” Με μπέρδεψες -πάλι-.
-
Δεν ανοίγει το navigon. Μαύρη οθόνη. Δεν είχα αυτό το θέμα με την GTV Το επανεγκατέστησα, με τα ίδια αποτελέσματα.
-
Παράθεση από gkalen: “Τσεκαρε και το power menu αν δουλεύει σωστά και τα λέμε. ” Μια χαρά Reboot to recovery reboot to bootloader reboot Μια χαρά φαίνονται.
-
Λοιπόν λοιπόν, σε πρώτη φάση όλα φαίνονται οκ Δεν χάθηκε τίποτα, το τηλέφωνο λειτουργεί όπως πριν. Διακρίνω ένα μικρό lag αλλά μάλλον πρέπει να το αφήσω λίγο να ηρεμήσει. Την πέρασα από πάνω χωρίς factory reset, μόνο με wipe cache/dalvik Περισσότερα όταν την δω για 1-2 μέρες. Ότι θέλεις ρωτάς
-
Παράθεση από filosofos77: “Υπάρχει μέσω του προγράμματος αυτού αρχείο για εγκατάσταση custom recovery,αν το χρειάστηκαν μετά; ” Υπάρχει στην fastboot το twrp. Αν δεν καταφέρεις να την περάσεις με τίποτα, μπορείς να κατεβάσεις το ανάλογο για την συσκευή σου twrp, να το περάσεις στην κάρτα σου αφού το έχεις μετονομάσει σε update.zip -προσοχή μην καταλήξει με όνομα update.zip.zip και να το κάνεις flash από τον updater.
-
Παρατηρώ επίσης πως και εχθές αλλά και σήμερα η εγκατάσταση, εξαφάνισε το Gmail.. Ξέρεις κάτι για αυτό? Φτιάξε την rom και θα την κατεβάσω...δεν είμαι τόσο καλός σε αυτά παρά το οτι τα τελευταία 6 χρόνια είμαι στο arch-linux έχω ρίξει πολύ διάβασμα. Άρα, ή θα δώσεις σαφείς και αναλυτικές οδηγίες ή θα φτιάξεις την rom να την δοκιμάσω.
-
Ωπα λίγο.. Παρά το ότι το αρχείο λέει Hermes, στο about το βγάζει Mi4i την συσκευή. Μπας και έκανες λάθος?