Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 593.
-
Ωραίο το MiuiPro smile.png Φαίνεται να ανοίγει... θα σου πω μόλις ανοίξει.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑλλού ντ΄αλλού ο Παναής..:P Πρέπει να έχουμε και την δυνατότητα να διαγράφουμε τα άσχετα post μας. Παράθεση από Bodai: “Την έχετε ήδη αυτή την δυνατότητα ” Πράγματι έχεις δίκιο. Ποτέ δεν σκέφτηκα να πατήσω το "Περισσότερες επιλογές".. Και να πεις πως είμαι πρωτάρης .....
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από DownUnder: “να προχωρησω με τι? με τον οδηγο fastboot?? ” Ο ένας -και σωστός τελικά- είναι αυτός. Ο άλλος, είναι αφού έχεις twrp να πετάξεις στην sd σου την -όποια- rom θέλεις, και να την φλασάρεις. Επιλέγεις.
-
Άντε να δούμε..έχω γίνει μάστορας στο flash.... Έκανα και ένα factory reset εχθές...δεν μπορώ άλλο..το βαριέμαι. Θα την περάσω πάνω στην 6.1.29
-
gmail
ΜήνυμαΌχι, μόνο με factory reset και πάνω...
-
gmail
ΜήνυμαΑυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι: Επανεγκατάσταση του gmail ή/και wipe cache/dalvik cache από το twrp
-
gmail
ΜήνυμαΚαλημέρα, δεν λες ποια rom έχεις, αλλά δείχνεις τον οδηγό που χρησιμοποίησες για να την περάσεις. Υποθέτοντας πως η rom είναι με root, θα πρέπει να πας στο Security -> permissions και να βρεις την εφαρμογή. Αν πατήσεις πάνω της, θα σου ανοίξει ένα παράθυρο με το τι permissions έχει by default. Βρες και επέλεξε το να σου δείχνει σε αναδυόμενο παράθυρο τις ειδοποιήσεις. Όλα τα παραπάνω, ΑΝ είσαι με root και ΑΝ δουλεύει το gmail -εννοώ αν πας στο inbox του βλέπεις τα mail σου, και δεν έχεις δώσει λ…
-
Ωραία, επειδή θα λείψω για κανα 2ωρο, θα το κάνω όταν επιστρέψω.
-
AN είναι να πάει κάτι στραβά, πόσο στραβά θα πάει και τι αποτέλεσμα θα έχει? Πως θα επαναφέρω τον αρχικό -αν αυτός είναι άλλος-? Με την ίδια μέθοδο?
-
Εγώ το διάβασα, εσύ δεν διάβασες το δικό μου.
-
Παράθεση από gkalen: “Για να δούμε αν φταίει το κερνελ , μπορεις να δοκιμασεις να φλασαρεις μόνο το κερνελ μέσω fastboot , αφού περάσεις πρώτα την GTV ξανά και δουλέψει το τη ” Αν μου πεις πως.
-
όχι. Όταν σβήνει το mi.com και είναι η στιγμή να βγάλει την μπάρα, ξανακάνει boot και πάλι το ίδιο και το ίδιο.. Δεν προχωράει.
-
Ίδιο αποτέλεσμα. Boot loop. ίσως να θέλει μόνο καθαρή εγκατάσταση(?)
-
Ναι, την 6.1.29 Αυτή που είχα πριν. Τώρα πάω να φλασάρω αυτήν που είπες από το post τάδε..
-
Ω ναι. Περίεργο δεν είναι? Στο about είναι εντάξει, αυτή που πέρασα.
-
Όχι, εδώ είναι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως, είναι η παραμονή του flash player και του root explorer
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜπορεί κάποιος με βεβαιότητα να απαντήσει, ΑΝ με το factory reset επιστρέφουμε στην fast boot ή πάμε πιο πίσω? Υποθέτω πως η ύπαρξη ή όχι του twrp είναι μια κάποια ένδειξη, αλλά είναι?
-
Ναι την κατεβάζω τώρα. Να φορτίσει λίγο γιατί το έσκισα, και ενημερώνω.
-
Boot loop Περνάω πάλι την 6.1.29