Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 593.
-
Μου πετάει "Please insert the last disk of the Multi-Volume set and click OK to continue" και δεν το κάνει paste στο τηλέφωνο. Την κατεβάζω και από το τηλέφωνο να δω μπας και δεν κατέβηκε σωστά.
-
Άντε, ας το κάνω λοιπόν... Όταν τελειώσει μιλάμε...
-
Να ρωτλησω κάτι τώρα που μου ήρθε.. Όταν κάνω factory reset, θα επιστρέψω στην fastboot που πέρασα με το mi flash ή θα πάω πιο πίσω?
-
Παράθεση από gkalen: “Έτοιμο και το Ρομ για το Redmi Note 2 Hermes. ” Για πες, clear cache/dalvik αρκεί ή θέλει κανα factory reset?
-
recovery mode
ΜήνυμαΝαι μια χαρά κατάλαβες. Το πρόβλημα είναι αυτό ακριβώς. Η συσκευή σου έχει rom που δεν ανταποκρίνεται στα Ελληνικά δεδομένα. Πχ, ίσως η γραμματοσειρά στα Ελληνικά να είναι το ένα γράμμα εδώ και το επόμενο σε άλλο sms ... Και διάφορα άλλα που τυχόν θα τα συναντήσεις και θα αναρωτιέσαι μα γιατί... Για αυτόν τον λόγο λέμε να κάνετε flash την Ελληνική rom, για να απαλλαγείτε από όλα αυτά.
-
recovery mode
ΜήνυμαTo mi recovery είναι μέρος της Αγγλο-κινέζικης ή/και Κινέζικης rom που βάζει η Xiaomi Όλες οι συσκευές αν δεν έχουν "πειραχτεί" οι rom τους, από το κατάστημα, έτσι έρχονται (και πειραγμένες έτσι έρχονται). Στο χέρι σου είναι να το αλλάξεις -αν θέλεις-.
-
Καλημέρα και καλώς ήρθες. Μάλλον είναι πρόβλημα της rom που έχει εγκατεστημένο το κινητό σου, αφού όπως λες μόλις το παρέλαβες. Προτείνω να διαβάσεις με μεγάλη προσοχή το παρακάτω thread XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone Κατόπιν, θα πρέπει να διαβάσεις αυτό το section και να αποφασίσεις ποιος οδηγός σου ταιριάζει καλύτερα HowTo/Οδηγοί Αφού τελειώσεις, θα αποφασίσεις ποια rom θέλεις να περάσεις και προχωράς άφοβα. ΑΝ σου δημιουργηθούν απορίες, εδώ είμαστε, ρωτάς (πάλι άφοβα…
-
REDMI NOTE 2
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλώς ήρθες. Κατά σειρά διαβάζεις: XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone HowTo/Οδηγοί Όταν αποφασίσεις ποια rom θέλεις να εγκαταστήσεις,θα την βρείς στο τμήμα Downloads του forum. Καλή διαμονή και καλό διάβασμα. Με πρόλαβες
-
Όχι, από την κουρτίνα τουλάχιστον είναι άμεση η απόκριση.
-
To igo primo, εκτός από "μουράτο" software, δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από ένα απλά αποδεκτά-σωστό gps software. Αφού αντιμετωπίζετε προβλήματα στην εγκατάστασή του, γιατί δεν στρέφεστε σε άλλη εφαρμογή? Ή, λέμε igo ή τίποτα? Κυκλοφορούν πάρα πολλά εκεί έξω
-
ΑΝ μπορώ να βοηθήσω: Ότι προτείνω θα τα κάνεις στο pc Device manager ->uninstall την συσκευή σου ΑΝ την έχει δει και όπως την έχει δει Reboot Επανασύνδεσε την συσκευή σου, κανονικά θα πρέπει να ανοίξει το mi pc suite αυτόματα Υπομονή μέχρι να τελειώσει, η αλήθεια είναι πως αργεί γιατί ψάχνει drivers στο win update. Παρ' όλα αυτά θα την δει μια χαρά. Ελπίζω να μην έχεις w10 διότι τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις άλλη διαδικασία για τους drivers.
-
Πάντως, παρά το οτι αναγνωρίζεται το τηλέφωνο και από το mi pc suite αλλά εμφανίζεται και στο my computer, το mi pc suite το δείχνει άδειο. Ο explorer το δείχνει μια χαρά με τα αρχεία του κλπ... Σημείωση: Τελικά, ενώ είχα περάσει την 6.1.29 με Full wipe και υπέθεσα πως έκανα καθαρή εγκατάσταση, όταν πέρασα την ίδια με το Mi flash &cmd είδα άλλη συμπεριφορά της συσκευής. Πχ, δεν μου επέτρεπε να περάσω mp3 με Ελληνικούς χαρακτήρες με τον πρώτο τρόπο και το θεώρησα θέμα κωδικοποίησης ονόματος Είδα …
-
Διαμορφωση λιστας επαφων
ΜήνυμαΠαράθεση από elpa02: “Εγώ τις επεξεργαστηκα στο outlook , ” Πολλά χρόνια είχα να ακούσω για outlook Ευτυχώς που το express μας άφησε... Υπάρχουν τόσοι clients εκεί έξω, και ανοιχτού κώδικα.... Φυσικά ότι βολεύει τον καθένα. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν.
-
Proximity sensor
ΜήνυμαΔες και αυτό play.google.com/store/apps/det…xnor.gravityscreenofffree
-
youtube.com/watch?v=vbB0ZXDWNkI Το Α μέρος από το video
-
Διαμορφωση λιστας επαφων
ΜήνυμαΚάνε export από το mi account σε vcf. Έχω την εντύπωση μετά πως; Μπορείς να περάσεις αυτό το vcf στο Gmail σου και να σου δημιουργήσεις τις επαφές. Μετά κάνε ένα συγχρονισμό το κινητό σου με το gmail Δεν ξέρω αν μπορείς να περάσεις αυτό το vcf κατευθείαν στην συσκευή σου. Δοκίμασε το και αν δεν μπορείς ένας τρόπος είναι αυτός που σου είπα. Σημείωσε πως αν δεν θέλεις να έχεις διπλοεγγραφές, θα πρέπει να αποφασίσεις τις επαφές σου με ποιον λογαριασμό θα τις συγχρονίζεις.
-
Έμπα twrp κάνε ένα wipe cache/dalvik cache και ξαναδοκίμασε.
-
Αν μας έλεγες τι rom έχεις, πως και αν την πέρασες εσύ, αν το παρατήρησες τώρα ή είναι πρόβλημα από παλιά, θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε. Έτσι ξερά που το λες, θα σου έλεγα και εγώ ξερά: Άλλαξε κανάλι στο router σου. Κοίτα αν είναι ΟΝ το ipv6 και απενεργοποίησέ το Άλλαξε προστασία