Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 593.

• Συλλογή MODs για Redmi Note 2

Opanos - - MODs για MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από karlesg: “αλλά παλιότερα που ήμουν πιο ανήσυχος και έκανα πιο πολλές βλακείες, μου είχε χρειαστεί αρκετές φορές ” ΑΝ υποψιαστώ πως συνεχίζεις.... Να ρωτήσει κάτι ο άσχετος περί αυτων Παναγιώτης... Όταν λες να κάνουμε edit το αρχείο και να βάλουμε πάλι πίσω στην θέση του, εννοείς να το ξανα-συμπιέσουμε έτσι?

• Αυτό το έχεις δει υποθέτω Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers

• Redmi 2 Baseband unknown, IMEI lost

Opanos - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Επειδή 1. Δουλειά δεν είχε ο διάολος... αλλά και 2. Του saveά η μάνα ποτέ δεν κλαίει, better safe than sorry κλπ... μπορεί κάποιος να ενημερώσει αν το NANdroid backup επαναφέρει το πιθανά χαμένο ΙΜΕΙ, kernel ή/και ότι άλλο είναι απαραίτητο για τις συσκευές μας?

• Παράθεση από dphier: “Έχω κάνει λάθος τον τίτλο Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εντάξει λοιπόν, στην κορυφή και δεξιά, ακριβώς πάνω από τον 1ο σου post, υπάρχει ένα κομβίον "Επεξεργασία Θέματος" Αν το πατήσεις θα ανακαλύψεις, πως μπορείς να τον αλλάξεις.

• Ναι, και εγώ θεώρησα αυτονόητο πως μιλάμε για το 2, μιας και είμαστε στο topic του.

• Παράθεση από neospan: “Σε περίπτωση που θέλω να εγκαταστήσω άλλη Ρομ πρέπει να κάνω και το βήμα 1 πάλι??? ” Καλημέρα, αν πας από stable ->stable ή dev ->dev θα χρειαστεί να κάνεις μόνο clear cache/dalvik cache Άρα, δεν χάνεις τίποτα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα χρειαστεί να κάνεις "factory reset".

• Παράθεση από MpaKaKao: “γραφει driver not installed δεν μπορω δηλαδη να βαλω την ελληνικη μεσα στο κινητο ετσι ωστε να την περασω με ον uppdater τιι κανω τωρα; ” Καλημέρα καλημέρα, εγκατέστησε το MI PC Suite και θα εισαι μια χαρά. Παράθεση από elenbell: “OK Καθαρή εγκατάσταση,ποια dev να βάλω. ” Μα την τελευταία φυσικά.

• προβλημα με redmi note 2

Opanos - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από Jack: “Ευτυχώς δεν χρειάστηκε recovery mode ακόμα. ” Καλά δεν είναι και η συντέλεια του κόσμου το twrp... Το έχεις πάρει από φόβο... Ίσα ίσα που είναι ένα χρησιμότατο εργαλείο. Υποψιάζομαι πως δεν έκανες clear dalvik cache (δεν ξέρω αν από το security μπορείς να το κάνεις), αλλά μόνο clear cache Από ότι είδα μπορεί να κάνω και λάθος αλλά χλωμό το κόβω, το μόνο clear που κάνει από το security, είναι τα junk files. Αφού όλα καλά, άστο έτσι, να ξέρεις όμως πως χρειάζονται και τα δύο.

• Proximity sensor

Μήνυμα

Παράθεση από tecu: “Τωρα οταν πλησιαζω το κινητο στο αυτι δεν σβηνει , και φυσικα πατιουνται διαφορα και συνηθως αυτο της σιγασης (mute) ” Και αυτό σε κάνει να πιστεύεις πως δουλεύει ή/και είναι σωστά ρυθμισμένος? Το αντίθετο θα έλεγα. Αν θέλεις να τον ρυθμίσεις θα πρέπει να μπεις σε engineering mode πληκτρολογώντας στην συσκευή το *#*#3646633#*#*

• Παράθεση από elenbell: “Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,η σκέψη μου είναι να κάνω το uptade και αργοτερα να κάνω καθαρή εγκατάσταση. Μπορώ να κάνω uptade την παραπάνω ROM.Ευχαριστώ πολύ. ” Εγώ απλά σου είπα ποια είναι η σωστή διαδικασία για να έχεις ένα καθαρό και σύγχρονο κινητό. Αν εσύ δεν θέλεις, δεν σε υποχρεώνει κανείς. Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, δικό σου είναι Να γνωρίζεις όμως, πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οδηγηθείς σε δυσλειτουργία και εμφάνιση bugs. EDIT: Ναι, μπορείς να κάνεις …

• Παράθεση από elenbell: “Χαιρετώ το forum.Παρέλαβα και εγώ από Vickmall με περασμένη την GTV 5.12.17 Developer.Μπορώ να περάσω την GTV 6.1.28 με uptade. ” Θα έλεγα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση για να καθαρίσεις την συσκευή σου. Για να προλάβω επόμενη ερώτησή σου Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

• recovery mode

Opanos - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Όταν λες "φτωχό το software" που ακριβώς αναφέρεσαι και τι θα ήθελες να είχε ? όπως είπες Παράθεση από vagelis10: “Αγορασα το redmi note 2 prime απο το gearbest και καθως το εξερευνουσα καθωτι νεος στο android, μου ζητησε επανεκινηση για να εφαρμοσει αυτο που εκανα. ” ακόμα δεν το έχεις δει. Τέλος πάντων, μπορείς να περάσεις όποια rom θέλεις εσύ φυσικά. Απλώς, αν δεν περάσεις την Ελληνική, δεν θα δεις το κινητό σου σε όλο του το μεγαλείο.

• recovery mode

Opanos - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

To κινητό ΔΕΝ έχει κλειδωμένο bootloader. Αν δεν ξέρεις με ποια rom ήρθε, αμφιβάλλω αν θα το επαναφέρεις στην κατάσταση που θέλεις. Αφού δεν έχεις τίποτα μέσα, προχώρα άφοβα στην εγκατάσταση Ελληνικής rom για να χαρείς την συσκευή σου. Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

• προβλημα με redmi note 2

Μήνυμα

Παράθεση από Jack: “Και που είναι το recovery για να κάνω wipe cache; ” Αν πας tools -> Updater -> και πατήσεις τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά θα σου βγάλει ένα menu. Επέλεξε το reboot to recovery και είσαι οκ Εναλλακτικά πατάς συνεχώς το vol_down + power

• Ούτε σε εμένα δούλεψε αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. Ίσως με άλλη έκδοση, ίσως κάποια παραξενιά των windows...

• Παράθεση από MpaKaKao: “ε ενταξει το ακυρωσα αφου δεν βγαζω ακρη και περιμενω ευχαριστω παντως ” Καλημέρα καλημέρα, εδώ είσαι και εσύ Εγκατάσταση FASTBOOT ROM μέσω εντολών DOS "Unspecified error (0x80004005 Missmatching image and device error)"

• Παράθεση από pechr: “Νομιζω ότι δεν πιάνει παντα ο καθαρισμος με absolute wipe όπως πιάνει με mi-flash ή spflash tools. ” Συμφωνώ και επαυξάνω τελικά. Μετά την διαδικασία με το Mi flash, και αφού πέταξε το γνωστό και μη εξαιρετέο σφάλμα missmatching... Ανακαλύπτω πως: Είναι άλλη συσκευή. Ουδεμία σχέση έχει με την προ εβδομάδας εγκατάσταση της ΙΔΙΑΣ rom (dev 6.1.29) Φυσικά ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν μετά από 3-4 μέρες φυσικά.

• Παράθεση από jp7rgv: “μερικές φορές όταν ανοίγω τον browser μου βγάζει μήνυμα για αναβάθμιση. Είναι μόνο για τον browser? Να την κάνω? Είμαι με dev 5.12.17 ” Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχουν ΟΤΑ updates.. Οπότε, μάλλον είναι για τον browser

• Όπα λίγο γιατί μιλάμε με τον Χρήστο στο chat και υποστηρίζει πως αν κάνεις την διαδικασία με το absolute full wipe ίσως ΔΕΝ είναι αυτό που λέμε "καθαρή εγκατάσταση". Ισχύει αυτό?

• Παίδες, ο φίλος έχει ήδη twrp από το vickmall, αφού έχει dev rom. Μην μπλέξει με mi flash κλπ... Ένα full wipe θέλει και καπάκι την όποια rom θέλει να περάσει.