Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 593.

• βοηθεια παρακαλω

Opanos - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από Ierofantis: “κανω download απο mozila και ολο κοβεται το κατεβασμα αποτε κανω επανεκινηση και συνεχιζει το download ” Το τελευταίο τέταρτο, παρατηρώ συχνές αποσυνδέσεις του site που διαρκούν 1 λεπτό max. Ίσως έπεσες θύμα αυτών. Δεν φταίει ο browser.

• Παράθεση από ronin13: “Ή πεφτουμε πανω στην πρωτοχρονια τους? ”

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Εγώ έχω την τελευταία dev 6.1.28/29 Αλλά σημειώνω πως θα χάσεις πράγματα από αυτά που έχεις σώσει μέσα. Εκτός και αν έχεις κάνει συγχρονισμό με το mi cloud -δεν τα έχω καταφέρει με τίποτα- και στα ξαναπεράσει. Σκέψου και αποφάσισε.

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Από περιέργεια και μόνο... Δεν θα ήθελες να δοκιμάσεις κάτι νεότερο? Για να δεις αν φταίει η rom που έχεις επιλέξει εννοώ.. Έχεις πολλές εφαρμογές, αρχεία κλπ που δεν θα ήθελες να χάσεις μέσα?

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που έχεις περάσει stable και όχι developer rom?

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Ωραία, κάνε ένα clear cache / dalvik cache -ξέρεις- και αν δεν στρώσει... Πάντως εγώ ως τελευταία βλέπω αυτήν [Stable V7.1.3.0] Xiaomi Redmi Note 2 Μπορεί να κάνω και λάθος... Ναι οκ, αυτή έχεις απλά παρέσυρε στο paste και κάτι άλλο... Αν δεν βρεις λύση με τα clear, ρώτα στο νήμα της rom αν κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα. Αν οχι, θα κάνεις κάτι απλό. Θα ξαναφλασάρεις την ΙΔΙΑ rom πάνω από την παλιά και ίσως στρώσει.

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Ti ρομ έχεις πάνω? Την έχεις περάσει εσύ ή έχεις αφήσει αυτήν που ήρθε?

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Δεν έχει και μια επιλογή πάνω πάνω "Always allow disturbances" ?

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Σου απάντησα στο άλλο

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Υποθέτω πως είναι το DND [Do Not Disturb] Φυσικά και μπορείς αν πας στα Settings της συσευής σου θα την βρεις εκεί. Εκεί την κάνεις ότι θέλεις. Ακύρωση, αλλαγή ώρας ενεργοποίησης. Για το ίδιο θέμα, μην ανοίγεις και δεύτερο νήμα.

• Ναι, η αλλαγή τελικά γίνεται αλλά μόνο στην οθόνη κλειδώματος. Δεν ξέρω αν πρέπει να εμφανίζεται και στο "home". Υποθέτω πως γίνεται και στα Αγγλικά. Επειδή την έχω ανενεργή λόγω χρήσης της πολύ καλής gravity screen, δεν την "βλέπω". Edit: Από οτι διαβάζω και στο Αγγλικό forum, είναι bug τελικά. Σε οποιοδήποτε -λένε- άλλο theme εκτός του default, στην notification screen δεν μπορείς να αλλάξεις το date format. Edit 2: Πράγματι ισχύει. Στο default theme όλα καλά. Σε όποιο άλλο υπάρχει προ-εγκατεσ…

• Είμαι Αγγλικά. Λες να γυρίσω Ελληνικά και στρώσει? Κουφό bug (αν ισχύει) Θα το δοκιμάσω.

• Ναι αυτό. Επιλέγω άλλο από το default, το αλλάζει και στο reboot επιστρέφει στο default.

• Καλημέρα καλημέρα, έχω ένα θεματάκι. Δεν μου κρατά το format της ημερομηνίας ενώ με την ώρα δεν έχω θέμα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα rom [dev 6.1.28] δεν το δοκίμασα καθόλου με αυτή -ή με κάποια άλλη, είναι 4 ημερών συσκευή- που ήρθε από το vickmall -απλά το άνοιξα για να δω τι είχε περασμένο και έκανα άμεσα reboot στο twrp- ή κάτι άλλο. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό? * Κατά την αλλαγή της rom έκανα absolute full wipe οπότε υποθέτω πως δεν είναι θέμα cache. Ευχαριστώ,

• Παράθεση από panino: “Επειδη ασχολουμαι πρωτη φορα γινε λιγο ποιο σαφης. Ποιον οδηγο απο ολους να ακολουθησω, ποια rom να διαλεξω και οτι αλλη πληροφορια νομιζεις. Ευχαριστω ” Καλοπροαίρετος MODE OΝ Άρχισα να διαβάζω για το κινητό που τελικά απέκτησα περίπου 15 μέρες ΠΡΙΝ το παραγγείλω. Έτσι κατέληξα σε αρκετά πράγματα και τα είχα φτιάξει στο μυαλό μου. Το βασικότερο ήταν το τι θα κάνω μόλις το πάρω στα χέρια μου, ποια rom να του περάσω με ποιον οδηγό -ποιος μου κάθεται καλύτερα δλδ- τι εφαρμογέ…

• Γιατί θα μας αφήσεις μόνους? Η διαδικασία είναι αυτή: Από stable -> stable & dev -> dev από τον updater της συσκευής. Ίσως χρειαστεί να κάνεις clean cache / dalvik cache, αλλά δεν χάνεις τίποτα από εφαρμογές κλπ.

• Είχες δηλαδή 3 επιλογές? Επέλεξες "install"?

• Κατεβάζεις την σωστή. Θυμάσαι αν είχες twrp?

• Δεν καταλαβαίνω γιατί παιδεύεσαι άδικα -με την έννοια πως σίγουρα είναι rom- και δεν περνάς μια Ελληνικότατη να το χαρείς.

• Το μέγεθος, αν αυτό που λες είναι σωστό, είναι λάθος. Κοντά στο GiB είναι.