Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 593.
-
Πρόβλημα με επαφές
Opanos - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΝα πας στο Number Fix και να προσθέσεις σε όλες τις επαφές που είναι 10 χαρακτήρων το +30 Θα το κάνει αυτόματα.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@elpa02 Τι rom έχει το τηλέφωνό σου?
-
Αγορά απο Aliexpress??
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Opanos: “ΑΜΕΣΑ τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου. ”
-
Αγορά απο Aliexpress??
Opanos - - Ο καφενές μας
Μήνυμα2016-02-05 07:56 GREECE, UNDELIVERED INCORRECT ADDRESS Έχει λάθος διεύθυνση το δέμα λένε.... Από τις 02.02.16 προσπαθούν να το παραδώσουν. ΑΜΕΣΑ τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου.
-
Αγορά απο Aliexpress??
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔώσε το tracking (τον αριθμό εννοώ να δω και εγώ)
-
Αγορά απο Aliexpress??
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤι σου λέει το tracking των ΕΛΤΑ? Που βρίσκεται το δέμα σου? Όπου σου λέει εκεί θα πάρεις.
-
Αγορά απο Aliexpress??
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠάρε τους τηλέφωνο με τον tracking nr διαθέσιμο.
-
Αγορά απο Aliexpress??
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝαι, ΕΛΤΑ Αεροδρομίου πάνε κατ' αρχάς.
-
Το ξέρεις πως είναι 1 GiB, ναι? Πρώτα προσπάθησε να την κατεβάσεις από το κινητό σου με wifi φυσικά. Αν δεν... Θα την ανεβάσω -αν δεν έχει κανείς καμιά vdsl να σου έρθει σφαίρα, εγώ έχω μια πτωχή πλην τιμία adsl- στο GDrive μου και θα σου δώσω το link. Αν είσαι σίγουρος πως θέλεις αυτήν, θα αρχίσω σε κανα μισάωρο να την ανεβάζω. Θα κάνει κανα 3ωρο. Ας αποφασίσουμε μην πάει χαμένο το bandwidth :p
-
Πρόβλημα με κλήση
ΜήνυμαΥπάρχει και η λύση του titanium backup. Εκεί τις έχεις τοπικά αλλά μετά το αρχείο το κάνεις ότι θέλεις.
-
Πρόβλημα με κλήση
ΜήνυμαΠολύ σωστά. Θα αργήσει να κάνει το πρώτο boot η συσκευή σου, μην τρομάξεις. Επίσης, μπορείς να συγχρονίσεις με το mi cloud και όταν περάσεις νεα rom με factory reet ας πούμε για κάποιον λόγο, θα τις έχεις πάλι πίσω όπως ήταν.
-
Πρόβλημα με κλήση
ΜήνυμαΌχι, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αν δεις τα σχόλια ανα rom, θα διαπιστώσεις πως φίλοι με την ίδια συσκευή και rom αναφέρουν διαφορετικά προβλήματα. Περίεργο μεν, συμβαίνει δε.
-
Πρόβλημα με κλήση
ΜήνυμαΔεν ξαναπερνάς την ίδια rom μπας και κάτι δεν του έκατσε καλά? Δεν κάνεις πριν ένα clean cache/dalvik cache ?