Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 593.
-
Πρόβλημα με κλήση
ΜήνυμαΩραία, πήγαινε στο about phone από τα settings, και πάτα πολλές και επαννειλημένες φορές πάνω στην έκδοση miui (στην γραμμή της εννοώ) μέχρι να σου βγάλει το μνμ πως είσαι προγραμματιστής. Μετά κάνε αυτό που σου είπα πριν, ξέρεις.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Το αρχείο κατέβασε το αν θες από το κινητό Το twrp κολλάει στην αρχή λίγο, έτσι κάνει ” Ή μπορεί να το πάρει από το pc μέσω ftp Αργό αλλά σταθερό.
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈχεις twrp λοιπόν. Μπορείς να περάσεις στην sd σου την όποια rom θέλεις? Με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα και με card reader
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από elpa02: “Ειπα να δοκιμασω να φλασαρω την ελληνικη stable μεσω TWRP που απο οτι ειδα ειναι εγατεστημενο. ” Μπορείς να μας πεις ποια rom έχει το τηλέρωνό σου?
-
Πρόβλημα με κλήση
ΜήνυμαΜόνο στις κλήσεις γίνεται αυτό ή το έχεις παρατηρήσει γενικότερα? Ενεργοποίησε το: Settings -> additional settings -> developer options -> κάνε scroll down και βρες την επιλογή "show touches" Ίσως χρειαστεί reboot. Πάτα τώρα πάνω στην οθόνη σου και πες μας αν αντιλαμβάνεται σωστά το digitizer σου το πάτημα στο ακριβές σημείο.
-
Εγώ, χωρίς να έχω εμπειρία από προηγούμενες dev, είμαι απολύτως ικανοποιημένος και από την απόδοση και από μπαταρία. Η λέξη κλειδί είναι η "εγώ".
-
Παράθεση από makis1024: “Θα σου πρότεινα να μην κάνεις απολύτως τίποτα πολλοί προσπαθούν να γυρίσουν σε αυτήν την ρομ που έχεις, Αλλιώς από dev σε stable χρειάζεται factory reset. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Δεν θα πάθει τίποτα να ξαναπεράσει ακόμα και την ίδια. Ίσα ίσα που θα είναι σίγουρος πως έχει καθαρό και απαλλαγμένο από κινεζιές κινητό. Εγώ θα πρότεινα φυσικά να βάλει την τελευταία dev, αλλά άλλος έχει το δαμάσκηνο Ναι σε όλα
-
Έμεινε χώρος να απαντήσω και εγώ ή τον κατέλαβες όλον με το quote σου ? Εγώ παρέλαβα μαζί με το κινητό από το vickmall αυτό το tempered glass MoFi High Quality HD tempered glass screen protectorFor XiaoMi Redmi Note 2/Hongmi Note 2 Μια χαρά. Σε παραγγελία είναι και αυτή, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει. Ipaky Hybrid Hornet Shockproof Protection Cover Skin Case for Xiaomi Redmi NOTE2 | eBay
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι ρε γμτ.... δίκιο έχεις σε αυτά που λες...αλλά.. ΑΛΛΑ, πιστεύω πως η γνώση πρέπει να κυκλοφορεί, ελεύθερα και να δίνεται απλόχερα. Άρα την -όποια- γνώση έχω -τρομάρα μου- δεν θα σταματήσω όσο και αν είναι κουραστικό αυτό να την μοιράζομαι. Χωρίς να μην είναι σεβαστή και η αντίθετη άποψη, έτσι? Όπως οι πρώτες ερωτήσεις μου είχαν χιλιοαπαντηθεί και κάποιος δεν κουράστηκε να μου απαντήσει, έτσι θα συνεχίσω. Θέλω να ελπίζω πως, όποιος δέχεται τέτοια συμπεριφορά, αυτή θα αναπαράγει κατόπιν και αυτ…
-
Εννοείς τις διαφορές των rom (stable vs. dev), ναι? Η μια ΔΕΝ είναι rooted, η άλλη είναι Η μία έχει κύκλο 3 μηνών άρα ότι περιέχει είναι τουλάχιστον δοκιμασμένο και αποφεύγει τα πολλά πολλά bugs, η άλλη έχει εβδομαδιαίο κύκλο και πιθανά να έχει μια "αστάθεια" ας πούμε (δεν το έχω παρατηρήσει όσο την φοράω πάντως) Στην μία μπορεί να παίζουν κάποιες εφαρμογές tv (ote, nova) στην άλλη όχι (από όσο έχω διαβάσει μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλά επειδή γενικά δεν βλέπω tv δεν με απασχολεί) Η μ…
-
Παράθεση από kostrikala: “πες μου σε παρακαλω ποια ρομ (εκδοση ) να κατεβασω . και υστερα ανανεωσεις να κανει αυτοματα ? ” Το θέμα δεν είναι να σου πω γώ, αλλά να διαβάσεις εσύ τις διαφορές τους (stable vs dev) και εσύ να αποφασίσεις ποια θα ήθελες να περάσεις. Αλλά για να σου απαντήσω, εγώ με το που το παρέλαβα του πέρασα την dev 6.1.28 και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος -αφού λεω να γίνω πελάτης-, για την χρήση που του κάνω. Καταλαβαίνεις πως αυτό το ΑΠΟΛΥΤΑ είναι εντελώς μα εντελώς υποκειμενικό…
-
Κάρτα sd
Opanos - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos-l: “Το δύσκολο είναι ότι δεν θα μπορέσω να flashαρω άλλη rom γιατί είμαι στρατό ” Να ζητήσεις να σου στείλουν ένα usb stick & καλώδιο OTG ή μια κάρτα sd με τα εξής αρχεία μέσα: Το recovery TWRP για την συσκευή σου Την τελευταία dev. Κατόπιν ακολουθείς αυτόν τον οδηγό "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC και είσαι μια χαρά.
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα και σε εσένα, δεν διαφωνώ πως ένα FAQ θα ήταν το καλύτερο από όλα. Αλλά πιστεύω πως θα βάλουμε πολύ δουλειά επειδή κάποιοι από εμάς δεν χρησιμοποιούμε το search, αντί να μάθουμε να το χρησιμοποιούμε. Εδώ ρωτάμε πράγματα και η απάντηση είναι 2-3 posts πιο ψηλά -ούτε καν σε άλλη σελίδα του ίδιου Θέματος-. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα κοπούν ή έστω θα ελαττωθούν οι επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις μας, πέρα την αισιοδοξία και την πίστη στο Ανθρώπινο είδος ?