Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 593.
-
Εγκατασταση rom μπερδεμα
Μήνυμα10-15 λεπτά
-
Εγκατασταση rom μπερδεμα
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=vbB0ZXDWNkI >Το Γ μέρος, αλλά εκει θα δεις και τα άλλα δύο wipes.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕντάξει, το search του forum, είναι εκπληκτικά βοηθητικό για κάποιον που θέλει να βρει οτιδήποτε.
-
Εγκατασταση rom μπερδεμα
ΜήνυμαΠαράθεση από vasdiam: “Οπα στο τελευταίο με μπέρδεψες. Δλδ επειδή είναι beta εαν εγω έχω ενα αλφα πρόβλημα ενώ εσυ μπορει να μην το έχεις ? Και εάν θελω root σε stable πως το κάνω ? ” Μάλλον δεν το είπα σωστά. Η dev έχει εβδομαδιαίο κύκλο. Είναι λοιπόν προφανές πως έχει ενσωματωμένα νεα χαρακτηριστικά τα οποία είναι πιθανόν να μην είναι δοκιμασμένα και να περιέχουν κάποιο bug -για αυτό την χαρακτήρισα "beta". Αν πας στο νήμα οποιασδήποτε dev rom, θα παρατηρήσεις πως φίλοι με ίδια συσκευή αναφέρο…
-
Εγκατασταση rom μπερδεμα
ΜήνυμαΠολύ σωστά. Επίσης επειδή ο κύκλος της είναι πιο μεγάλος από την dev δεν έχει ενσωματωμένες τις τελευταίες διορθώσεις. Από την άλλη, επειδή η dev είναι κατά κάποιο τρόπο σε κατάσταση beta, πιθανά να αντιμετωπίσεις ορισμένα bugs τα οποία φυσικά διορθώνονται στην επόμενη κατά μεγάλο ποσοστό. Επίσης ότι πρόβλημα έχω εγώ που έχω την ίδια συσκευή με εσένα, δεν είναι βέβαιον πως θα το αποκτήσεις και εσύ.
-
Εγκατασταση rom μπερδεμα
ΜήνυμαΠαράθεση από vasdiam: “Απο την στιγμή που είναι dev θα βάλω την dev. Η stable μπαίνει απο developer ” Ναι αλλά με τον ίδιο τρόπο. Θα αρκούσε ένα factory reset, αλλά επειδή δεν ξέρεις τι rom φοράς -εννοώ κατά πόσο είναι πειραγμένη- ο ίδιος τρόπος είναι ΙΜΗΟ ενδεδειγμένος.
-
Εγκατασταση rom μπερδεμα
ΜήνυμαΈνα ένα: Αφού έχεις twrp, κάνε reboot to recovery. ΠΡΙΝ θα έχεις κατεβάσει και τοποθετήσει στην sd την rom που θέλεις να φορέσεις (αν δεν ξέρεις διάβασε τις διαφορές τους) Κατόπιν και αφού είσαι στο twrp και επειδή δεν είναι σίγουρο πως δεν είναι "πειραγμένη" η rom που ήρθε με την συσκευή σου, θα σου πρότεινα μέσα από twrp να κάνεις absolute full wipe ( αν δεν ξέρεις πως διάβασε τον οδηγό του. Μετά και αφού ολοκληρωθεί το wipe, ΔΕΝ θα κάνεις reboot, αλλά με το βελάκι "back" θα πας πάλι στην αρχι…
-
Εγκατασταση rom μπερδεμα
ΜήνυμαΠαράθεση από vasdiam: “Όταν μπαινω σε recovery και πατάω reboot κολλαει το τηλέφωνο. ” Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Μπορείς να περιγράψεις ή καλύτερα να μας πεις τα βήματα που ακολουθείς και από ποιον οδηγό ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε?
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα και σε εσένα Διάβασε εδώ: Όταν δεν "θέλει" να flashαρει το MiFlash βάσει του οδηγού του caeser"Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash (καθαρή εγκατάσταση)"
-
Παράθεση από GVR: “αλλά όταν πάω να κάνω εγκατάσταση το update.zip φτάνει μέχρι 6% και μου λέει update.zip signature verification failed. Τι πρέπει να κάνω?? ” Που ακριβώς λέει ο οδηγός για αρχείο "update.zip" ? Τώρα τον ξαναδιάβασα και δεν αναφέρει κανένα τέτοιο αρχείο. Μπας και κάνεις άλλο από το να ακολουθείς τον οδηγό? Μήπως προσπαθείς να περάσεις twrp recovery από άλλον οδηγό -μόνο εκεί έχει πάρει το μάτι μου αρχείο "update.zip" Μπορεί να κάνω και λάθος.
-
Παράθεση από MANVLIS: “Να να ρωτήσω αν πρέπει να ακολουθήσω τα βήματα ” Και εμένα είχε την ίδια rom. Αφού είχε twrp, ως γνήσιος τεμπέλαρος, το μόνο που έκανα ήταν να περάσω στην sd την τελευταία dev, να κάνω μέσω twrp, absolute full wipe, και μετά να περάσω από την καρτα την 6.1.28 Δηλαδή όπως θα έλεγε και ο Καίσαρας, άφησα το κινητό παλιοσίδερα και το μετέτρεψα σε ένα ωραιότατο εργαλείο.
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜηχανήματα του διαόλου παιδάκι μου... τι περιμένεις?
-
Κάρτα sd
Opanos - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠόσα GiB είναι η κάρτα σου?
-
Root
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΛέω τώρα εγώ..μπας και φταίει το ipv6? Εγώ με την ίδια rom και ανοιχτό το wifi από χθες που το παρέλαβα το τηλέφωνο, δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα. Έχω κλείσει μέσα από τον router το ipv6.
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από smatakis: “Ναι απλά που είναι είναι οι οδηγίες? ” Αν πατήσεις σε αυτό που έγραψα πιο πάνω, θα σε πάει στο post στο οποίο περιγράφεται το πως το κάνεις.