Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 593.
-
Παίδες, μόνο κατά τύχη ΔΕΝ θα περάσει τελωνείο όποιο δέμα έρχεται από Κίνα.. Είπαμε πως ΜΕΧΡΙ 22 ευρό ΣΥΝΟΛΙΚΗ αξία (προϊόν, μεταφορικά κλπ) ΔΕΝ έχει πρόσθετους δασμούς. Από εκεί και μετά, δυστυχώς έχει. Υπάρχουν και ευρωπαϊκές αποθήκες που έχουν κάποια καταστήματα που αν το πάρεις από εκεί γλυτώνεις το τελωνείο. Επίσης υπάρχει και το priority line του gearbest που το προϊόν, εκτελωνίζεται σε κάποια χώρα της ΕΕ, μέχρι και πριν λίγο καιρό UK, και σου έρχεται ατελώς -φυσικά με αυξημένο κόστος αγορ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Σοου φαρ σοου γκοοντ και εδώ. Να ρωτήσω όμως κάτι.. Το οτι δεν μένει η κουρτίνα κάτω ώστε αν θέλω να επιλέξω πάνω από μια λειτουργία και πρέπει να την κατεβάζω μονίμως εγώ, είναι θέμα rom, theme, all the above ή κάτι άλλο.
-
-
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Opanos - - Recoveries
ΜήνυμαΑναβαθμίζουμε όταν ζητάει από το Playstore ή το γράφουμε κανονικά παίδες?
-
FM Radio
Opanos - - How/To Οδηγοί
ΜήνυμαΥπάρχει λόγος να εγκαταστήσουμε πάλι το twrp, αφού το έχουμε ήδη? Είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε ήδη?
-
Πρώτα πρώτα με το unlock... Έχω διαβάσει μέχρι και για 1000 ώρες αναμονής -έλεος πια-, άσχετα αν εμένα μου έδειξε 72 εχθές. Θα έπρεπε να είναι κατ αρχάς unlocked ή στην χειρότερη να είναι μηδενική η αναμονή. Κατόπιν, βάζει εμπόδια στην απρόσκοπτη και ολοκληρωτική διαχείριση της συσκευής από εσένα -τον καθένα σαν εμένα εννοώ- ο οποίος δεν έχει και τις υπεργνώσεις που έχεις εσύ και αρκετοί άλλοι φίλοι εδώ μέσα. Ε, όλο αυτό, εμένα θα με οδηγήσουν τελικά, σε εγκατάσταση custom rom από τις τόσες που …
-
Καλημέρα καλημέρα παίδες, ευτυχής κάτοχος από εχθές, και μιας και απείχα καιρό από το άθλημα.. Μερικές ερωτήσεις, άσχετες μεταξύ τους αλλά αφορούν την συσκευή. Που βρίσκουμε ακουστικά type C ή και αντάπτορα 3.5mm F -> type C ? Έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο πρώτης εγκατάστασης rom από εδώ Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi ? Από global stable 10.0.2.0 Μιας και σε λιγότερο από 60 ώρες θα είμαι Unlocked -εχθές έκανα αίτηση, 72 ώρες είπε-, να προετοιμάζομαι.
-
Service RN2
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα, χάλασε το κουμπί ενεργοποίησης και η υποδοχή των ακουστικών στην συσκευή. Ρώτησα infoquest και δεν έχουν ανταλλακτικά λόγω παλαιότητας -λένε-. Γνωρίζει κάποιος κάποιο service να το επισκευάσει? Ευχαριστώ,
-
Καλημέρα, σε rn2 η αρωμα, πέφτει σε boot-loop. Εγκαταστάθηκε πάνω από την 7.9.7 Επιστροφή σε αυτή.