Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-593 από 593.
-
Μια πρόχειρη λύση χωρίς να το ψάξω πολύ πολύ -αν δεν υπάρχει κάποιος φίλος σου με pc ώστε να περάσεις για πρώτη φορά το twrp- είναι μέσω Virtual Machine. Κάποιος φίλος είπε κάτι και για το wine. Υποθέτω πως η πιο εύκολη λύση είναι το VM, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει να δω συμπεριφορά με τους drivers. Αυτά, όταν το παραλάβω με το καλό θα είμαι σε θέση να πω περισσότερα. Παράθεση από DimitrisZd: “1. Mε το που το αγοράσω αναγκαστικά πρώτα χρειάζεται αυτό τον οδηγό: Note 2: flash την Ελληνική rom με το…
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΠαράθεση από eordaikos: “χρησιμοποιώ linux δεν κάνουν τέτοιες αλλαγές στο extention του αρχείου ” Πως το βλέπει το linux? Είμαι σε Arch, και ρωτάω αν το βλέπει ως εξωτερικό σκληρό ή κάπως αλλιώς. (Αναμένω το κινητό απλά να ξέρω..) Ευχαριστώ,
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΤα windows που έχεις, δείχνουν τις καταλήξεις των αρχείων? ΑΝ όχι, και το έχεις μετονομάσει σε update.zip εσύ, είναι βέβαιον πως το αρχείο έχει την ονομασία update.zip.zip Ενεργοποίησε την εμφάνιση των exrtensions στα αρχεία σου από τα windows, και δες τι όνομα έχει το αρχείο. Αν είναι όπως τα λέω, δώσε του όνομα update [ το ..zip το παίρνει έτσι και αλλιώς].
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαSorry, δεν είχα δει πως είχε απαντηθεί.
-
Όταν της έδωσα το link στην selina, τότε μου είπε πως το έψαξε και δεν βρήκε να βγάζει κάτι η xiaomi. Δεν λέω πως είναι ή δεν είναι official, άλλωστε δεν είναι και κβαντική φυσική να φτιάξεις μια θήκη αν θέλεις να την κάνεις σωστά. Απλά, αν ΔΕΝ είναι, πως κυκλοφορεί ως xiaomi official. Έτσι ή αλλιώς την έχω παραγγείλει -η ερώτηση στο vickmall αφορούσε την ίδια για να μην περιμένω δύο παραγγελίες και έτσι ξεκίνησε η κουβέντα-.
-
Μιας και αξιώθηκα να παραγγείλω σήμερα το Redmi note 2, σε συνομιλία με το customer support για την θήκη που κάνουν δώρο, η απάντηση που έλαβα είναι πως: "Selina as i checked,xiaomi don't sell silicone case for xiaomi redmi note 2" Και αυτό εδώ τι είναι τότε? Genuine Xiaomi Protective Case Silicon TPU Cover Back Case for Redmi Note 2 RD4D | eBay
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “ ” Ναι, δεν ήμουν ακριβής. Εννοώ πως αφού -θεωρητικά- θα έρθει με την τελευταία Αγγλοκινέζικη rom, μπας και παραλείψω το βήμα Νο 1 -τελικά- και πάω κατευθείαν στο flash της Ελληνικής.
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Opanos: “Καλημέρα καλημέρα, παίδες ερώτηση: Το βήμα 2, το εκτελούμε άσχετα αν η συσκευή ανοίγει για πρώτη φορά -όπως έρχεται δηλαδή- ή μπορούμε να το παρακάμψουμε σε αυτή την περίπτωση? ” Αν κάνεις το πρώτο βήμα και δεν προχωρήσεις στο δεύτερο, θα έχεις μια αγγλοκινεζικη αρχαία ρομ. ” Μάλλον δεν ήμουν σαφής -ή εσύ ήσουν αλλά δεν κατάλαβα- Εννοώ να πάω κατευθείαν στο τρίτο βήμα παραλείποντας το δεύτερο στην προκειμένη περίπτωση.
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα, παίδες ερώτηση: Το βήμα 2, το εκτελούμε άσχετα αν η συσκευή ανοίγει για πρώτη φορά -όπως έρχεται δηλαδή- ή μπορούμε να το παρακάμψουμε σε αυτή την περίπτωση?
-
Περί Firmware & Rom [του άσχετου]
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα και Χρόνια Πολλά, με υγεία - αλληλεγγύη - αγάπη - υγεία σε όλους. Να ρωτήσω παίδες: Προτίθεμαι να αγοράσω αυτό Παρακάτω στην ίδια σελίδα λέει τα εξής: Attention Please: Regarding the network band, we optimize firmware from original TDD version, so that it can support the WCDMA(3G) and FDD-LTE(4G) network bands και έχει και έναν πίνακα: * TDD version * TDD version(after optimization) * TD SCDMA:B34:2010-2015/B39:1880-1920 (Only can be used in China) * WCDMA B5:850/B8:900/B2:1900/B1:2100…