Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 593.

• Magic WormHole

Opanos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Κανονίστε όταν γυρίσω να μην έχετε ξεφύγει... ” Δηλαδή να υποθέσω πως πιστεύεις πως έως τώρα δεν έχει ξεφύγει κανείς.... Από τι άραγε..?

• Magic WormHole

Opanos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28743/

• Παίδες - sorry κιόλΑ- αλλά νομίζω πως το χάσαμε.. Επίσης, διακρίνω ένα πνεύμα χαιρεκακίας όσον αφορά τα τυχόν προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν όσοι αγόρασαν από τον ΕΠΙΣΗΜΟ διανομέα της xiaomi στην Ελλάδα, ενώ όλοι οι υποδέλοιποι που αγοράσαμε από ΕΠΙΣΗΜΟ κατάστημά της (:P), είμαστε μια χαρά και καλώς έχουμε εξυπηρέτηση και βοήθεια από ένα σύνολο ανθρώπων που -θα έπρεπε να- μοιράζουν την γνώση..... Σκεφτείτε το λίγο πριν πατήσετε το Submit...

• Από την άλλη εγώ, δεν έχω καταλάβει που διαφωνούν οι διαφωνούντες και που συμφωνούν οι συμφωνούντες.... Λες και δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΟ δικαίωμα της όποιας εταιρείας να επιλέξει τον αντιπρόσωπό της ή και τον μεταπωλητή της. Όπως πολύ σωστά ανέφερε και κάποιος παραπάνω, τα πάντα γίνονται για το κέρδος -και αλίμονο να μην ήταν έτσι όταν μιλάμε για εμπορική εταιρεία-. Έχω παρατηρήσει επίσης, μια ιδιαίτερα αυξημένη "λατρεία" προς την xiaomi.... Θα ήθελα κάποιος, που αγαπά xiaomi, να εξηγήσει τον λόγο, από…

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “(δεν υπάρχει αη βασίλης) ” Προσέξτε λίγο βρε τι γράφετε.... Πως δεν υπάρχει? Αφού κάθε χρόνο του γραφει γράμμα η κόρη μου και εκείνος..τσουπ, της φέρνει το δώρο που ζήτησε. Αν δεν το φέρνει ο Αη Βασίλης, τότε ποιός?

• Παράθεση από parispap89: “Είναι 60 με 80 ευρώ διαφορά από Κίνα! ” Όποιος περίμενε οι τιμές να είναι ίδιες, να σκεπάζεται καλά το βράδυ τώρα που κάνει ψύχρα.. Ρε παίδες, έλεος δλδ.. Ο άλλος είναι επιχειρηματίας με θεωρημένες αποθήκες και βιβλία, ΦΠΑ κλπ, βάλτε και το κέρδος του, τι νομίζετε δλδ... για την ψυχή της πεθεράς του θα τα πουλήσει τα κινητά? Εκτός να αν πιστεύει κανείς πως το "free shipping" ισούται με όλα τα παραπάνω.. αν είναι έτσι, πάω πάσο... Η κουβέντα είναι στο τι προσφέρει και όχ…

• Λίγο νωρίς είναι για εμένα.. Κάτσε να κλείσει τα 12 η κόρη μου και θα το υλοποιήσω.... Για να βλέπω αν είναι καλά δλδ όχι τίποτα άλλο...

• Δε φορτίζει

Opanos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από panokato1096: “μολις πηρα τηλεφωνο, 50€ και αυτος.... ” Τελευταία φορά που τσέκαρα, το RN3 Pro, το είδα λίγο ακριβότερο

• Δε φορτίζει

Opanos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από panokato1096: “Παράθεση από geoanto555: “Τότε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι φταίει η θύρα του κινητού.. ” υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα ?? Εχεις παρει μηπως το ματι σου κατι στο φορουμ ?? ” hitechdoctor Είναι Μοσχάτο.

• Redmi note 2 περίεργο hang/reboot

Opanos - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Άρα είναι διαφορετικό από το δικό μου πρόβλημα το οποίο ακόμα -υποθέτω- με ταλαιπωρεί όταν αλλάζω θέμα. Απλά με το που αλλάζω, του πετάω και ένα reboot να στρώσει για αυτό λέω παραπάνω "υποθέτω". Εμένα δεν ζήταγε, επανερχόταν στην προηγούμενη κατάσταση ακριβώς.

• Redmi note 2 περίεργο hang/reboot

Opanos - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από vic: “Καλημερα παιδια, ειναι καιρος τωρα που εχω θεματακι με hang-reboot οταν αλλαζω θεμα ή μονο lock screen οταν μετα την αλλαγη κλειδωνει μονο του πρωτη φορα. Οταν αναβω την οθονη για να ξεκλειδωσω κολλαει κ μετα απο λιγο κανει restart μονο του. Παρατηρησα επισης την ωρα που ειναι κολλημενο οτι η ωρα στο lockscreen μετραει κανονικα, αν εχει καμια σημασια αυτο. ” Ότι και να κάνεις στο ίδιο αποτέλεσμα θα οδηγηθείς. Στην ουσία δεν είναι restart μιας και δεν ζητάει Pin, αλλά σαν-να-ξυ…

• Υπάρχει περίπτωση να μειωθούν οι χαρακτήρες στην περιγραφή της rom διότι δεν εμφανίζονται στην γραμμή οι τρεις-τέσσερις τελευταίοι? Όταν έχω 2 ή περισσότερες, δεν μπορώ να επιλέξω την νεότερη μιας και δεν ξέρω ποια είναι. Θα μπορούσα να πάω βάση ημερομηνίας download, φυσικά. Θα μπορούσα να σώζω την τελευταία σε άλλον φάκελο θα μου πείτε. Εκτός και αν υπάρχει τρόπος να το δω αυτό και είμαι τόσο χαζούλης που δεν τον έχω βρει. Σέρνεται το android file host, μου θυμίζει γραμμή pstn :p

• Μην ανησυχείς. Και σε εμένα το ίδιο κάνει.... Ίσως θέμα της base rom, ίσως θέμα -πράγματι- network (να έχει πέσει κανας server)?

• Ε ναι, το .es εκεί παραπέμπει -άσε τα Ισπανικά, δεν βρήκα κάπου να αλλάξω την γλώσσα, τόσο χαζός είμαι ή είναι αυτοί τόσο ηλίθιοι που δεν έχουν επιλογή για Αγγλικά - . Η ερώτησή μου αφορούσε αν κάποιος έχει παραγγείλει και να μας πει την εμπειρία του. Να υποθέσω πως δεν περνά τελωνείο λόγω ΕΕ?

• Καλημέρα παίδες, έχει κανείς άποψη για το igogo.es ?

• Δεν υπάρχει μια απάντηση. Σε άλλους είναι καλά, σε άλλους οχι. Διάβασε -ξαναλέω- και βγάλε συμπέρασμα. Αν σου πω πως είναι τέλεια και την περάσεις και έχεις διάφορα θέματα -πράγμα καθόλου περίεργο- θα μου λες πως δεν σου έδωσα καλή απάντηση. Ή το αντίθετο, για αυτό λέω, Διάβασε και αποφάσισε. Εξ' άλλου η συσκευή είναι δική σου, γιατί να στηρίζεσαι σε άλλους?

• Όλες οι απορίες σου θα λυθούν, ΑΝ διαβάσεις το νήμα της xtrv

• Η μπαταρία δεν παίζεται. Τεράστια προς το καλύτερο αλλαγή. Με την δική μου χρήση, άνετα το βλέπω να μου κρατάει 3 ημέρες. Υπάρχει ένα θέμα -άνευ σημασίας αλλά το αναφέρω-. Όταν κάνω update τον καιρό, βγάζει ένδειξη "data expired" άσχετα αν του έχω κάνει προ 5 λεπτών. Με την προηγούμενη δεν το έβγαζε. Ξαναλέω για το θέμα του volume, δεν δουλεύει. Είναι μόνιμα στο υψηλότερο σημείο του άσχετα που είναι ο slider.

• Αυτό που παρατήρησα και στις δύο τελευταίες xtrv είναι πως το volume στον ήχο κλήσης είναι πολύ δυνατό, χωρίς να μπορώ να το χαμηλώσω. Σε όποια θέση βάζω τον slider δεν υπάρχει απόκριση. Δεν φαίνεται να χαμηλώνει ο ήχος. Ίσως να φταίει η base rom ίσως όχι. Δεν το έχω συναντήσει παλιότερα το πρόβλημα πάντως. Παράθεση από villasg: “κανεις ? ? ” Ε καλά τώρα...αφού ζητήσουμε συγνώμη που δεν απαντήσαμε στον χρόνο που έχεις ορίσει ως αποδεκτό για τις απορίες σου να σου πω, πως δεν απαιτείται καμία άλλ…