Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 593.
-
Στις 14 Νοεμβρίου η μεγαλύτερη σούπερ πανσέληνος των τελευταίων 70 ετών
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝαι αλλα θα χάσουμε την πανσεληνο. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Στις 14 Νοεμβρίου η μεγαλύτερη σούπερ πανσέληνος των τελευταίων 70 ετών
Opanos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔεν το έλεγες κανα τρίμηνο πριν... Δεν θα τρέχαμε στο Σούνιο να δούμε την πανσέληνο του Αυγούστου από τον Ναό του Ποσειδώνα..... Τουλάχιστον μας ενημέρωσες για το 2034....να το περάσω και εγώ στις ειδοποιήσεις μου...
-
Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα πάντως. Όλα δούλευαν όπως ακριβώς θα έπρεπε. Σε αντίθεση με την 11.10 που δεν ξεκινά η συσκευή. Πίσω σε αυτήν λοιπόν.
-
Καλημέρα, έχει κολλήσει στο Mi logo με τις τρεις τελίτσες και δεν προχωράει εδώ και 10 λεπτά. Κανονικά δεν θα έπρεπε να εμφανιστεί η μπάρα ή έχει αλλάξει κάτι? Την πέρασα πάνω από την προηγούμενη xtrv.
-
Ζαχαρώνω σε σημείο καρδιακού επεισοδίου, το Le Max 2 x820.... Το μόνο που με κρατάει είναι η υποστήριξη, και δεν μιλάω μόνο για Ελληνικά που δεν τα χρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς, αλλά να ξεφορτωθώ τις κινεζιές από την rom του. Όπως και αυτό interface του ρε γμτ....άμα συνηθίσεις στην miui δύσκολα αλλάζεις εκτός και αν πας σε καθαρό android -που δεν με χάλαγε-.
-
Σε ωραίο ^-1 παιχνιδάκι μας έχουν βάλει.... Υποτίθεται πως θα αγοράζαμε -καλά το πρώτο πρόσωπο είναι λόγω μεγαλοπρέπειας :P- κάτι φθηνό/προσιτό στο πόπολο με καλή σχέση τιμής / απόδοσης. Αντ' αυτού, δίνουμε -πάλι ο πληθυντικός που λέγαμε- κάτι παραπάνω -ή τέλος πάντων πολύ κοντά- από την τιμή του iphone.... Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε -πάλι ο πληθυντικός-. Δεν λέω, η συσκευή σπέρνει, αλλά δεν έχει μεγαλώσει ακόμα το φυτό με τα ευρό....
-
Παράθεση από teoxoli: “Τελικα την δοκίμασε κανείς σε redmi note 2 να μας πει εντυπώσεις? ” Μα ποια να δοκιμάσει? Δεν έχει βγει ακόμη xtrv. Όταν με το καλό, θα σου πούμε.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πρέπει να κάνετε λιγάκι υπομονή, καθώς είναι μία μεταβατική περίοδος και όπως είναι λογικό, έχουμε ΜΟΝΟ 2 χέρια έκαστος, και η μέρα έχει δυστυχώς ΜΟΝΟ 24 ώρες... ” Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Μπορείτε -προφανώς και φυσικά- να πάρετε όσο χρόνο απαιτείται.
-
Ας συνοψίσω λοιπόν. ΓΙΑ εμάς ΔΕΝ έχει αυτή την εβδομάδα xtrv (μιας και έχει σημανθεί ως ολοκληρωμένη η 6.11.3) ΔΕΝ έχει και Thunder Άρα, το μόνο που απομένει είναι η gtv Και ερωτώ: Θα υπάρξει xtrv ή θα πάμε υποχρεωτικά σε gtv?
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Πλεον όλες θα είναι xtrv....πολλές και ωραίες προσθήκες στις συσκευές...από διαχείριση μπαταρίας και πολλά πολλά διάφορα καλουδια!!! ” xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V8_GTV-6.11.3.zip Εμπερδεύθην
-
Για εμάς τους πτωχούς πλην τίμιους κατόχους rn2, τι θα γίνει? Δεν βλέπω να βγήκε xtrv, παρά μόνο gtv.... Περιμένουμε, ή δεν θα βγεί xtrv και υποχρεωτικά θα πάμε σε gtv?
-
Mιας και διαβάζω θέμα με τα led, στο rdn2 δουλεύουν μια χαρά.
-
Επαφες στο Messaging App
Opanos - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΣτα sms όλα είναι κανονικά, όπως θα έπρεπε δλδ με όνομα επαφής. Στις ειδοποιήσεις για χαμένες κλήσεις, νομίζω πως η voda, ΔΕΝ χρησιμοποιεί το +30, αλλά στέλνει τον αριθμό με 10 χαρακτήρες (210xxxxxxx) πχ. Άρα, εκεί υπάρχει το θέμα, μάλλον. Παράθεση από vgeorgako: “γεια σας κ από μένα,εχω το mi max εδώ κ 15 μέρες.εχω το ίδιο προβλημα salvatore92 μόνο που εμένα το κάνει εδώ κ τρεις μέρες.πως παρουσιάστηκε αυτό ξαφνικά;μπορώ να το λύσω από τις ρυθμίσεις τ τηλεφώνου χωρίς να κατεβάσετε το numbee fix…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Ένα στρινγκάκι λέει, δεν βρέθηκε ” Όποιος το φόρεσε να το αφήσει πίσω.
-
Παράθεση από gkalen: “Δεν ξέρω βέβαια σε ποιον οδηγό αναφέρθηκε αλλά αν υπάρχει οδηγός που λέει ότι κρατάμε το πλήκτρο Vol+ για να φλασαρουμε με το SP flash tool , τότε μάλλον πρέπει να διορθωθεί , εκτός αν παρανοήσε ο φίλος με τη διατύπωση του οδηγού και δεν το διάβασε σωστά .. ” Και όμως Γιώργο, ένα παλιό αλλά παλιό κινητό κινεζιά του κερατά σου λέω, αν δεν πατήσεις το v+ ΔΕΝ φλασάρεται με τίποτα. Όταν είδα το video στο youtube, κάτι πρόσεξα που έκανε ο τύπος -δεν φαινόταν καθαρά και ούτε το α…
-
Παράθεση από spoulk: “@gkalen Clean install... εννοούμε factory reset ή κάτι άλλο??? ” Όταν λέμε clean install, εννοούμε κυρίως factory reset. ΑΛΛΑ, αφού θα το κάνεις που θα το κάνεις -αν το αποφασίσεις- εγώ θα έκανα ΠΡΙΝ ένα φλασάρισμα με την Ελληνική fastboot και μετά factory reset και πέρνα του ότι θέλεις από πάνω. Το fr μετά το fastboot το κάνουμε γιατί ακόμα δεν υπάρχει Ελληνική fastboot MIui 8 αλλά μόνο Μ7 - εκτός και υπάρχει και δεν την είδα εγώ.
-
Παράθεση από Panos_G: “Εχω παρατηρησει πως το miui 8 ειναι πολυ πιο αργο απο το 7. ” Εξαρτάται πως την πέρασες, από πότε έχεις να "καθαρίσεις" την συσκευή σου φλασάροντας μια fastboot rom Ελληνική και τι του έχεις πάνω. Πιθανώς να οφείλεται και στο θέμα που χρησιμοποιείς, έχω παρατηρήσει πως με ένα συγκεκριμένο theme, δεν υπάρχει αυτό το smoothness που λένε και στο χωριό μου. Εν κατακλείδι, δεν συμφωνώ μαζί σου.
-
Παράθεση από pechr: “Πες μου το μυστικό.. ειμαι πολύ περιέργος να μάθω; ” Πολύ καλημέρα Χρήστο, δεν έχω κανένα μυστικό. Το βράδυ 11 - 7 το βάζω σε mode εξοικονόμησης ενέργειας, κλείνω το wifi για να μην ενοχλούν τα mails και γενικά ακόμα και τις κλείσεις σε κινητό τις κάνω από το σταθερό. Δεν πολυμιλάω εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, ακόμα και έξω που είμαι δεν υπάρχει η ανάγκη να κάνω κλήσεις. Όλη μέρα -κυριολεκτικά- είμαι μπροστά σε δύο οθόνες υπολογιστή λόγω δουλειάς -αν θέλω να δω τα mail μου τα…
-
Πραγματικά αυτό το θέμα με την μπαταρία έχει κουράσει με την έννοια πως ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση και προφανώς βγάζει συμπεράσματα τα οποία είναι σωστά ΜΟΝΟ για αυτόν και για κανέναν άλλον. Δεν είναι θέμα μόνο οθόνης, αυτό το πράγμα με sot από εδώ και από εκεί και εγώ έχω 5 secs παραπάνω με την τάδε μπαταρία, μου κάνει ως μια π@π@ριά καμαρωτή εμένα. Προσοχή, δεν λέω πως λέει ανακρίβειες κάποιος. Λέω πως αν το sot κάποιου είναι σε παιχνίδια, οι cpu θα είναι και full load. Αν όμως έχω την …