Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 593.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader. Κανείς δεν γεννήθηκε παντογνώστης. Ολοι όταν ξεκινήσαμε ήμασταν το ίδιο άσχετοι (εντάξει όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι από εμάς) Αν όμως δεν το πειράξεις εσύ, δεν πρόκειται να μάθεις (ένας από τους δύο λόγους που επέλεξα Arch για αγαπημένη διανομή σε linux) Προχώρα άφοβα.
-
Όλα θα λυθούν αν περάσεις Ελληνική rom. Ακολούθα οδηγό για ξεκλείδωμα bootloader Μόλις τον ξεκλειδώσεις, ακολούθα οδηγό για αλλαγή rom. Ο φίλος @lallasgr έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Xiaomi RedMi Note 3 Pro (Kenzo) Οδηγός για Ξεκλείδωμα του Bootloader Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official) [*ΕΠΑΝΑ…
-
Αλλαγή pin Στην sim
ΜήνυμαΠαράθεση από marietta63: “Το τηλεφωνο παραμενει απροστατευτο αμεσως μολις βγαλεις τη sim. ” Επειδή υποθέτω πως έχεις -όπως και άλλοι- υπερεκτιμήσει το κλείδωμα της συσκευής σας και νομίζετε πως την προστατεύετε με το να βάλετε έναν κωδικό. Πάμε λοιπόν ? Πάμε. Λέτε πως η συσκευή αν δεν χρησιμοποιήσει κάποιος το κλείδωμα [pin, password, ή ότι άλλο επιθυμείτε] στην screen lock είναι απροστάτευτη. Βάλτε ότι κωδικό θέλετε, και φλασάρετέ το με μια fastboot πχ. Ή κάντε ένα factory reset. Τι θα συμβεί σ…
-
Αλλαγή pin Στην sim
ΜήνυμαΑς συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε
-
Αλλαγή pin Στην sim
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Λογικό. Κλειδώνεις το τηλέφωνο. ” Για μερικούς σαν και εμένα -τεμπέλαρους δλδ- το να δίνεις ΚΑΘΕ φορά που θέλεις να πας στην Home screen κωδικό, είναι πολλές περισσότερες κινήσεις από όσες είμαι διατεθειμένος να κάνω για να καλέσω κάποιον ή να δω sms η....
-
Μα το θέμα μου δεν είναι αυτό. Ρωτάω, γιατί το widget του θέματος είναι σωστά ενημερωμένο ενώ η εφαρμογή όχι. Δεν "τραβάει" από εκεί τα δεδομένα που δείχνει στην οθόνη? Δεν περιμένω απάντηση, απλά το σημειώνω ως "περίεργο" για εμένα. Αν φυσικά η απάντηση είναι πως, το widget ενημερώνεται αυτόνομα και χώρια από την εφαρμογή, τότε όλα καλά.
-
Διακρίνω μια δυσκοιλιότητα στην εφαρμογή του καιρού τελευταίως -ίσως να είναι και από την προηγούμενη rom- όσον αφορά την ανανέωση. Ενώ στην αρχική οθόνη φαίνεται σωστά η θερμοκρασία και ενώ όταν ανοίγεις την μαμίσια εφαρμογή του καιρού αναφέρει πως "just updated", η θερμοκρασία που δείχνει είναι λάθος. Μόλις κάνω update όμως, διορθώνεται και δείχνει την σωστή,αυτή που φαίνεται και στην αρχική οθόνη του θέματος που χρησιμοποιώ. Κατ' αρχάς μου κάνει εντύπωση το γιατί εμφανίζεται διαφορετική ένδει…
-
Καλημέρα καλημέρα, δεν δουλεύει το reboot to fastboot εδώ. Απλά κλείνει η συσκευή. Μικρό το "κακό". Έτσι και αλλιώς δεν απαιτείται συχνή χρήση. Οπότε, ότι αποφασίσεις -προφανώς-, κάνεις. Προσωπικά δεν έχω καμία μα καμία επιθυμία για κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη έχεις πετύχει. Όλα τα υποδέλοιπα είναι απλά τέλεια. Εδώ και αρκετές rom, έχω πάθει πλάκα με την διάρκεια της μπαταρίας που για την δική μου χρήση διαρκεί περίπου 60 ώρες. Μνήμη κοντά αλλά πολύ κοντά στο 1GiB -είδα και 1,3 σε κάποια φάση…
-
Ειχα καιρο να δω ενδιαφέρον changelog. Ευχαριστούμε για το power menu Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από shinig: “Μαλλον ειναι το λινκ χαλασμενο... ” Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε από άλλο browser και όχι από firefox ” Με της μαμάς, μια χαρά το κατεβάζει. Επίσης, βλέπω πως της μαμάς, παίζει και κάποια video που δεν τα αναπαράγει ο ff. Αν δεν υπήρχε το sync, και το lastpass, δεν θα χρησιμοποιούσα στο τηλέφωνο ff.
-
Από πότε έχεις να πάρεις ΠΣΚ ρεπό Γιώργο? Απόλαυσέ το διότι όπως σε βλέπω θα το νοσταλγήσεις.
-
Ναι ναι, και αν μπορείς να μας φτιάχνει και κανα καφεδάκι και ΑΝ μπορείς να μας δίνει και την συνταγή για ραγού.... Βρε χαλαρώστε λιγουλάκι. Απορώ ΠΟΥ βρίσκει τον χρόνο και κυρίως το κέφι ο Γιώργος και ασχολείται τόσο μα τόσο.... Το ευχαριστώ είναι λίγο -για αυτό δεν το λέω-. Ξεκίνησε με μια rom για το RN2 και βγάζει για ότι πετάει και ότι κολυμπάει.
-
Παράθεση από gkalen: “UPDATE σε 6.9.8 για RedmiNote2 Hermes THUNDER .... DOWNLOAD RedmiNote2 Hermes MiUi8-6.9.8 ” Αφεντικό, ξέχασες το link....
-
Παράθεση από vrs5: “Και να μην ξεχασω μην ψαχνετε για μπαταριες των 30 και ακομη περισσοτερο των 40Α, απλα δεν υπαρχουν ” Εγώ που δεν είμαι απόλυτος: $15.49 Authentic Sony IMR 18650 3.6V 2600mAh Rechargeable Li-ion Battery (2-Pack) 2-pack - 2500mAh rated capacity / 35A continuous discharge current / 80A max. discharge current at FastTech - Worldwide Free Shipping $34.39 Authentic Sony US18650VTC6 3120mAh Rechargeable Li-ion Battery (4-Pack) 4-pack - 3000mAh min. capacity / 30A discharge current …
-
Επαφες στο Messaging App
Opanos - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΕννοεί να κατεβάσεις -αν δεν το έχεις ήδη στην rom - την εφαρμογή Number Fixer και να του πεις να προσθέσει το +30 σε ΟΛΕΣ τις επαφές που έχουν 10 χαρακτήρες. Θα το κάνει, και είσαι οκ.
-
Παράθεση από jimmynet: “Καλησπέρα Την εξοικονόμηση μπαταρίας την χρησιμοποιεί κανείς γιατί στο δικό μου είναι ανενεργή. Αν την ενεργοποιήσω θα χάνω ειδοποιήσεις ? (mail κλπ) ? Υπάρχει κάποιος οδηγός γι αυτό ? ” Αν πας, security -> battery -> θα δεις την τρίτη επιλογή από πάνω (app battery saver). Εκεί μπορείς να διαχειριστείς την συμπεριφορά των εφαρμογών που έχεις εγκαταστήσει εσύ αλλά και των εφαρμογών συστήματος.
-
Κάθε εβδομάδα. Για να καταλάβεις την περιγραφή της (201)6.(Μήνας)9.(ημερομηνία)1