Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 593.
-
xiaomi redmi note 2
ΜήνυμαΠάμε και επειδή βαριέμαι να τα γράφω όλα από την αρχή, ότι δεν ισχύει σε εσένα, απλά το προσπερνάς.Μην δώσεις σημασία στην έκδοση του κινητού. Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM Να υποθέσω πως εκ παραδρομής έδωσες την σήμανση "Οδηγός" σε αυτό που πόσταρες, ναι? Μπορείς να το διορθώσεις, μην μπερδευτεί και κανείς φίλος.
-
@Nick64 άνοιξε ένα νέο θέμα. Θα χαθεί εδώ μέσα, άσε που θα είμαστε και off topic
-
Πράγματι, έχεις δίκιο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10942/
-
Ζωγραφίσατε παίδες. Μπράβο. Μπαταρία μακράν καλύτερη διαχείριση Η καλύτερη που έχω δει στην μικρή ενασχόλησή μου με τα xiaomi.
-
Καλημέρα καλημέρα και καλή μας εβδομάδα, γιατί μπερδεύεσαι? Το DOLBY ATmos είναι ότι λέει... τουλάχιστον όταν κάποιο συνθετικό περιγραφής έχει την λέξη dolby εμένα μου έρχεται ένα Equalizer ήχου. Αν θα το χρησιμοποιείς όταν ακούς μουσική, ή όταν βλέπεις video @youtube, είναι δικό σου θέμα.
-
Παράθεση από DaFFyNaSH: “Και πως βάζω παλαιότερη Version απο αυτή που έχω; Όπως κάνω κανονικά update ή χρειάζομαι κάποια άλλη διαδικασία; ” ίσως απαιτηθεί factory reset. οπότε, ξέρεις...backup
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν δεν έχετε θήκη με καπάκι πάλι με gravity screen και το κινητό ανάποδα, η οθόνη να κοιτάει προς τα κάτω δηλαδή ώστε να μένει κλειστή. ” Υποστηρίζει και face up το gravityscreen. Είναι τέλειο. Το έχω να κλείνει την οθόνη στα 3 secs από την στιγμή που το αφήνω οριζόντιο, και να ΜΗΝ ανοίγει στις ειδοποιήσεις. Αν θέλω και όποτε θέλω να τις δω, τις βλέπω.
-
Δώσε και τις δύο προηγούμενες και κοίτα αν σου τρώει κάτι την μπαταρία...αν έχεις κανα shell -αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί, και με reboot εξαφανίστηκε-. Από ότι βλέπω σχεδόν μόνιμα η οθόνη δείχνει ενεργή. Μήπως σου έρχονται τίποτα ειδοποιήσεις από το φατσοβιβλίο και ανάβει η οθόνη? ΑΝ είναι έτσι, δεν είναι και πολύ περίεργο. Data, messenger & fb είναι γνωστό πως την σκίζουν την μπαταρία.
-
Παράθεση από demosp: “Καταναλώνει την μπαταρία ο επεξεργαστής και αυτό φαίνεται απο την θερμοκρασία του κινητού κατα την αδράνεια. ” Ναι, αλλά το μέγιστο ποσοστό σε battery drain είναι της οθόνης. Αλλά και ο επεξεργαστής, υποθέτω δεν παίρνει μόνος του τέτοιες αποφάσεις -εκτός και αν έχω χάσει κάποια επεισόδια-, κάποιος του λέει τι να κάνει. Γιατί δεν ανεβάζεις ένα screen shot με τα στατιστικά της μπαταρίας, να δούμε και εμείς. Γιατί άλλο να λες πως battery sucks γενικά, και άλλο συμβαίνει σε εμέ…
-
Παράθεση από yiannisT: “Για τη μπαταρία ναι. Να υπήρχε δυνατότητα να έχει μεγαλύτερη θα ήταν το τέλειο κινητό. ” Παίδες, να καταθέσω την άποψή μου, γιατί συνεχώς ακούω το δεν με φτάνει η μπαταρία, χάλια μπαταρία και άλλα τέτοια που εν μέρη έχει μια βάση. Όσο θέλουμε τις συσκευές μας, λεπτές, στενές, φινετσάτες, με την μεγαλύτερη οθόνη, FHD, και να έχουμε και το latest model 24πύρινου επεξεργαστή χρονισμένου στα 3.00ghz, και μπαταρία τρακτέρ να είχε, πάλι θα βρίσκαμε τρόπο να μην μας φτάνει.
-
@KostasUK Πρώτα πρώτα, όταν μπαίνεις σε μια παρέα οι τρόποι καλής συμπεριφοράς, λένε πως συστήνεσαι: Γεια χαρά, είμαι το rn2 του Κώστα, φοράω αυτή την rom, με έχει αποκτήσει από το τάδε κατάστημα, και επειδή αντιμετωπίζω ένα θεματάκι, μπορείτε να το δείτε? Ορίστε και ένα screenshot από το about phone που είμαι σίγουρΟ πως θα του ζητήσετε. Σωστός? Έτσι ξερά βρε μπαγάσα, τι να σου πει κάποιος..?
-
Παράθεση από gkalen: “Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα με το ροοτ και το κέντρο ασφαλείας και αναγκαστικά να πρέπει να βάλουμε στο Ρομ supersu. ”
-
Πως καταλήξαμε εκεί βρε μάγΕρα?