Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 278.
-
Σήμερα παράγγειλα από Vickmall ένα RN3 pro, παρόλο που το Geekbuying το δίνει σε καλύτερη τιμή. Οι λόγοι είναι ότι είχα καλή εμπειρία από προηγούμενη αγορά μου από το Vickmall, ιδιαίτερα στη συσκευασία της συσκευής και δεύτερο ότι στην παραγγελία είναι πολύ πιο ξεκάθαρο το τι ROM θέλεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
-
Downgrade από Miui 8 σε Ελληνική Miui 7 GTV Rom με ξεκλείδωτο Bootloader (Χρήση TWRP)
paf21 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Αν δεν έχεις δικαίωμα ξεκλειδωματος δεν θα έχεις περάσει Ελληνική και δεν θα μπορείς να βάλεις Ελληνική έτσι και αλλιώς. Οποιαδήποτε official περνάει και χωρίς Ξεκλειδωτο bootloader Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λέω για την περίπτωση που έχεις ελληνική rom -άρα ξεκλείδωτο bootloader- και λίγες μέρες πριν ξεκλείδωσες ένα άλλο τηλέφωνο με το ίδιο account, μπορείς να ξεκλειδώσεις το πρώτο χωρίς πρόβλημα; Ο περιορισμός δηλαδή για ξεκλείδωμα ενός …
-
Downgrade από Miui 8 σε Ελληνική Miui 7 GTV Rom με ξεκλείδωτο Bootloader (Χρήση TWRP)
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Ναι έχει συμβεί γιαυτό έχω και αυτά τα βήματα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δηλαδή αν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουμε δικαίωμα ξεκλειδώματος καλό είναι να μην ξεκινήσουμε διαδικασία downgrade
-
ΜήνυμαΣυγχωρέστε με για την άγνοιά μου, αλλά είναι δυνατόν σε περίπτωση downgrade σε ελληνική ROM να κλειδώσει ο bootloader;
-
Έχω την εντύπωση ότι έχουν πέσει λίγο οι θερμοκρασίες και το σήμα δείχνει καλύτερο. Το παρακολουθώ και τα λέμε
-
Wellcome @Vickmall . Η συσκευασία του τηλεφώνου που αγόρασα από εκεί, ήταν η ασφαλέστερη συσκευασία οποιουδήποτε προϊόντος έχω αγοράσει ποτέ. Το κουτί του τηλεφώνου ήταν μέσα στις γνωστές φυσαλίδες κι όλο μαζί μέσα σε μια κατασκευή με πεπιεσμένο αέρα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15787/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15788/
-
Xiaomi Mi Notebook θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του Ιουλίου στα $500
paf21 - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμαi7 στα 500$; Αν έχει καμιά καλή κάρτα γραφικών λόγω full hd θα είναι πολύ καλή περίπτωση. Το 12,5 inch με προβληματίζει αλλά θα δούμε sτα τελικά specs.
-
Antutu score από τα xiaomi
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε 6.6.23. Σαφώς καλύτερες μετρήσεις από την 6.6.17 1 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15543/
-
Ευχαριστούμε @MIUI_ART και για την αριθμομηχανή
-
Παράθεση από Bodai: “Ναι έχει αναφερθεί και σε άλλο νήμα @paf21 ” Συγνώμη θα μου ξέφυγε
-
Μέχρι στιγμής μου πάει μια χαρά. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι όταν πάω να κλείσω τις ανοικτές εφαρμογές με το "Χ" κάνει μια καθυστέρηση 3-4 περίπου δευτερολέπτων. Έχει κανείς το ίδιο θέμα;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anty: “καλησπερα την περασα κ εγω στο redmi note 3 κ ειναι μια χαρα.....το μονο που δεν μπορω να βρω ειναι τισ ρυθμισεισ επαφων...κατα ταλλα τελεια” Πατώντας παρατεταμένα το Ξ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Την πέρασα κι εγώ. Δείχνει καλή. Δεν βρίσκω όμως την αριθμομηχανή. Στραβώθηκα; :p
-
FoldiMate Family: Το μηχάνημα που σιδερώνει και διπλώνει τα ρούχα [video]
paf21 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΤις γυναίκες θα τις καταργήσουμε όταν βγάλουν μηχάνημα που σου γκρινιάζει όλη μέρα :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από paf21: “Κι όμως παιδιά το έχει παραλάβει ο κούριερ. Βέβαια λόγω αργίας μάλλον θα καθυστερησει να φύγει ” Έτσι όπως το διάβασα στο πρώτο ποστ "ότι έχει παραληφθεί", νόμιζα ότι έχει παραδοθεί στον "πελάτη" δηλαδή σε εσένα :lol:” Λάθος δικής μου διατύπωσης Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου