Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 278.
-
RE:
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Σε εμένα πάντα απαντούσε 6 το απόγευμα :D” Δηλαδή μεσάνυχτα εκεί. Τι κάνει αυτός στα clubάκια παίρνει και το laptop του μαζί; :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Παράθεση από mirotis: “Ειδες που στο ειπα. Εν το μεταξυ ηθελα να σου γραψω οτι θα σου απαντησει γυρω στις 6 ελληνικη ωρα αλλα λεω αστο για να ειμαστε σιγουροι ” Ώρα Κίνας βλέπεις. Σε αυτούς μεσημέρι. Νομίζω όμως ότι σε κάποιους εδώ έχει απαντήσει και σε πολύ προχωρημένη ώρα γι αυτούς, σχεδόν έντεκα το βράδυ.
-
RE:
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mirotis: “Να μην αγχωνεσαι καθολου, αυριο λογικα θα εχεις απαντηση. Βεβαια για καλο και για κακο στειλε του στο email yeso125@gmail.com οτι του εστειλες και απο την φορμα. Εγω πρωτη φορα που επικοινωνησα μαζι του ηταν μεσω skype στο οποιο ποτε δεν πηρα απαντηση οποτε και του εστειλα email και την επομενη μου ειχε απαντησει.” Οκ ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Την Παρασκευή 3/6 το μεσημέρι έστειλα μήνυμα στο yeso ενδιαφερόμενος για ένα MI5 χρησιμοποιώντας την φόρμα του site. Βέβαια θα πρέπει να είχαν κλείσει την ώρα εκείνη. Μέχρι τώρα δεν έχω πάρει απάντηση. Επειδή έχω διαβάσει σε σχόλια ότι απαντάει άμεσα, υπάρχει περίπτωση να πήγε κάτι στραβά και πρέπει να ξαναστείλω ή να περιμένω ακόμη;
-
Του είχα ήδη δηλώσει ενδιαφέρον για το: Xiaomi Mi5 32GB Golden και περιμένω απάντησή του.
-
Παράθεση από Mylosjohny: “Πως ξεκλειδωσες το κινητο σου πριν σου ερθει? ” Δεν είπα ότι το ξεκλείδωσα πριν έρθει. Απλώς ότι ταλαιπωρήθηκα να βάλω την Developer περισσότερο από αν το τηλέφωνο μου ερχόταν με official ROM. Το ξεκλείδωμα έγινε κανονικά και άμεσα χρησιμοποιώντας το MI account του προηγούμενου RN3 μου αφού είχε παρέλθει ο απαιτούμενος μήνας από το τελευταίο ξεκλείδωμα. Όλα έγιναν σε τρεις τέσσερις ώρες (μαζί με τα διαβάσματα). Αυτό εννοούσα λέγοντας "την ίδια μέρα".
-
Παράθεση από giasoy: “Είμαι στην τελευταία 7.3 Ελληνική και θέλω να πάω στην dev 6.5.24, μετά από καθαρή εγκατάσταση όμως. Έχω πάρει backup τα πάντα, αν ακολουθήσω τον οδηγό του @caeser από εδώ υπάρχει θέμα με το κλείδωμα του bootloader ;;; Να προσέξω τίποτα άλλο; ” Πρόβλημα με το bootloader δεν υπάρχει. Θα σου πρότεινα να βάλεις την 6.5.19
-
Παράθεση από giasoy: “Επειδή σκέφτομαι να την περάσω σε Redmi Note 3 Pro, από μπαταρία τι λέει; αν είναι το ίδιο χάλια όπως γράφετε για το Μι-4 να μη μπω στον κόπο... ” Και εγώ έχω την εντύπωση ότι τρώει πιο γρήγορα την μπαταρία. Αν δεν ήθελα να μπλέξω με downgrade θα το είχα κάνει. Αν όμως σιγουρευτώ θα προχωρήσω
-
Antutu score από τα xiaomi
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε την 6.5.26 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14730/
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑν έχεις σοβαρά προβλήματα τότε εντάξει. Το ενσύρματο το πρότεινα γιατί έχει πολλά πλεονεκτήματα.
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από paf21: “Αφού είναι για desktop θα σε συμβούλευα να αγοράσεις με καλώδιο (αν δεν έχεις ήδη αγοράσει). ” Αγόρασα wireless αλλά με καλώδιο έχω... ” Να φανταστώ ότι περιμένεις να έρθει το wireless και την βγάζεις με παλιό ποντίκι;
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Ευχαριστώ πολύ Χρήστο Αν και το σκέφτομαι από e-shop επειδή σε 2 μέρες θα είναι εδώ και πύργος χωρίς mouse είναι ... ” Αφού είναι για desktop θα σε συμβούλευα να αγοράσεις με καλώδιο (αν δεν έχεις ήδη αγοράσει).
-
Antutu score από τα xiaomi
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε την 6.5.19 χωρίς restart, καθάρισμα, κλείσιμο εφαρμογών και wi fi Screenshot_2016_05_23_17_50_52_com_antutu_ABench.png
-
Μπήκε και βλέπουμε. Το touch assistant δείχνει καλό, ειδικά στο screenshot. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.