Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 278.
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜήνυμαΟ εκατοστός και είμαστε πρώτοι
-
OASA Telematics: Διαθέσιμη η εφαρμογή που σου δίνει όλες τις απαντήσεις για λεωφορεία & τρόλεϊ.
paf21 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΜια καλοφτιαγμένη χρησιμότατη εφαρμογή. Φιλική στο χρήστη που με λίγο ψάξιμο την μαθαίνει εύκολα. Από προσωπική χρήση σε δυο τρεις περιπτώσεις ακριβέστατη.
-
Μετά από 2,5 μήνες με 7.2.1 χθες έβαλα την τελευταία DEV. Δεν πρόλαβα να δω τίποτα. Θα δοκιμάσω stable πάλι, μάλλον όταν βγει η 7.3
-
Μετά από δυο μήνες με stable λέω να βάλω την DEV. Την κατέβασα και αύριο που θα έχω λίγο χρόνο και καθαρό μυαλό θα την περάσω
-
MIUI 8: Παρουσιάστηκε η νέα έκδοση της custom ROM, συμβατή με όλα τα smartphones της Xiaomi
ΜήνυμαΘα υπάρξει upgrade σε Marshmallow ή θα είναι βασισμένη στις ήδη υπάρχουσες εκδόσεις λειτουργικού κάθε συσκευής;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “@paf21 Καλα κανεις. Αλογο που κερδιζει δεν το αλλαζεις λενε... εγω απλα το ψαχνω γιατι απο την αρχη ειχα θεμα... Κατι αλλο, οταν πηρες το κινητο ηρθε με official ROM ή εχε πειραγμενη multi?” Έκανα το λάθος και το παράγγειλα με ελληνικά. Έτσι ταλαιπωρήθηκα λίγο περισσότερο αλλά την ίδια μέρα που μου ήρθε είχα ξεκλείδωτο κινητό και ελληνική stable Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “@paf21 Ευχαριστω! Απο οτι βλεπω παρ'ολο που εχεις ελληνικη stable εχεις το baseband της 7.1.7.0 global (το οποιο λενε οτι ειναι και το τελευταιο που δουλευει...) Περιεργα πραγματα, ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει.” Χωρίς να έχω εμβαθύνει σε όλα αυτά ο λόγος που δεν έχω προχωρήσει σε αλλαγή ROM είναι ότι έχω την εντύπωση πως το κινητό δουλεύει άψογα καθώς και η αυτονομία του με καλύπτει πλήρως Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “Παράθεση από paf21: “Με ελληνική 7.2.1.0 με μια κάρτα πάγιο voda και δεύτερη CU, στην μπάρα μου δείχνει 4G στην εκάστοτε κάρτα που έχω επιλέξει για internet ” Ναι δυστυχως με οσους μιλαω απο ελλαδα δεν εχει σχεδον κανενας το ιδιο θεμα με εμενα.. μονο στο αγγλικο forum το εχουν καποιοι, για αυτο φοβαμαι μηπως ειναι θεμα προβληματικου hardware καποιας φουρνιας κινητων.... Απο περιεργια μπορεις να δεις στις ρυθμισεις, σχετικα με το τηλεφωνο τι baseband εχει το δικο σου (Εκδ…
-
Παράθεση από Project_P: “Για να επανελθω, διαβασα οτι ισως το προβλημα οφειλετε στο φλασαρισμα με MiFlash ... αν και δεν το νομιζω. Καποιος με ελληνικη 7.2.1 μπορει να αναφερει αν εχει ακομα θεμα το 4G του? ” Με ελληνική 7.2.1.0 με μια κάρτα πάγιο voda και δεύτερη CU, στην μπάρα μου δείχνει 4G στην εκάστοτε κάρτα που έχω επιλέξει για internet
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
paf21 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από sakisgal: “καλησπερα και απο μενα.εχω αγορασει το redmi note3 pro απο vickmall και εχω την miui global 7.1/stable 7.1.9.0.0(lhocncl) με ελληνικα.προσπαθω να περασω την dev την κινεζικη.μου λεει ομως αδυναμια επαληθευσης του πακετου ενημερωσης.τι μπορω να κανω;εχω προβλημα με αυτη τη rom.μου ζηταει πολλες φορες pin και στις κλεισεις πολλες φορες δεν με ακουνε.ευχαριστω εκ των προτερων. ” Δες αυτόν τον οδηγό. Ακολούθησε τον προσεχτικά και θα μπορέσεις να βάλεις τη ROM που θέλεις
-
Έρχεται το MIUI 8!
ΜήνυμαΛέγοντας ότι θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου σημαίνει ότι θα δοθεί άμεσα στις συσκευές που αναφέρονται ή ζήσε Μάη μου...;
-
Xiaomi MI Max configuration
ΜήνυμαΠολύ χαμηλότερο των προσδοκιών δείχνει να βγαίνει
-
Mi5 Black vs Mi5 White
paf21 - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠάντα μου άρεσαν οι μαύρες συσκευές ή τουλάχιστον σκούρες αν και το RN3 pro μου από απροσεξία το πήρα λευκό. Το λευκό το θεωρώ καγκούρικο
-
Είναι οριστικό! Πτώχευση για την Ηλεκτρονική Αθηνών - Κλειστά όλα τα καταστήματα
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑκόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, απόσταγμα μακροχρόνιων κακών οικονομικών επιλογών. Εκατοντάδες ακόμη άνεργοι
-
Παράθεση από koko: “@paf21 μια χαρα σε βρίσκω! Άντε καλές αγορές!... Κ άμα ξανακουσεις να λένε για capital controls και μη δυνατότητα αγορών απο το εξωτερικό, βάλε τα γέλια! ” Σε ευχαριστώ. Αγορές έκανα μέσω paypal με δεύτερο λογαριασμό, αλλά με τις γνωστές χρεώσεις. Επίσης δεν μπορούσα να αγοράσω κάτι από καταστήματα όπως το aliexpress που δέχονται μόνο κάρτα. Έγινε και η επιβεβαίωση της κάρτας στο paypal και μένει μόνο η επιστροφή της χρέωσης που από ότι μου έγραφε θα γίνει σε 24 ώρες
-
Παράθεση από paf21: “Μόλις έβαλα την εφαρμογή, έκανα λογαριασμό και έστειλα 25€. Νομίζω είναι όλα σωστά. Τώρα αναμονή για την πίστωση της κάρτας. Ευχαριστώ πολύ Θανάση για την πληροφορία και τον κατατοπιστικότατο οδηγό. ” Πριν από λίγο μου ήρθε μήνυμα στην εφαρμογή ότι πιστώθηκαν τα 25€. Σε λιγότερο από 48 ώρες δηλαδή. Μια χαρά πήγε. Τώρα θα την δηλώσω και στο paypal
-
Παράθεση από Mixalis Sakadakis: “Γεια σας παιδια!Ενδιαφερομαι να αγορασω το xiaomi redmi note 3 pro και θα ηθελα απο εσας που το εχετε να μου πειτε πως σας εχει βγει ως τωρα αν σας κολλαει ποσες ωρες σας βγαζει η μπαταρια το εχω βρει το 16gb 2gb στα 170 αξιζει? Ευχαριστω εκ των προτερων ” Το δικό μου με ελληνική stable δυο μέρες με αρκετή χρήση και μια περίπου ώρα φουλ φωτεινότητα δυο ημέρες. Με περιορισμένη χρήση μετά δυόμιση ημέρες είχα υπόλοιπο μπαταρίας 20%. Νομίζω είναι ικανοποιητικότατη η …
-
Car charger
paf21 - - Car charger
ΜήνυμαΆμα είσαι γκαβός αυτά παθαίνεις. Ταλαιπωρείς και τους άλλους Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου