Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 278.
-
Car charger
paf21 - - Car charger
Μήνυμα3,6Α. Η μπαταρία δεν έχει πρόβλημα σε τέτοια φόρτιση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Γεια σε όλους Με λενε Νίκο είμαι 51 ετών και κατοικώ στον Κορυδαλλό (έξω για όσους έχουν απορία). Εργάζομαι σαν ατμοπαραγωγός (θερμαστής) σε νοσοκομείο. Το Redmi Note 3 ήταν το πρώτο μου κινέζικο τηλέφωνο. Μου άρεσε πολύ και άρχισα την διαφήμιση της xiaomi στους φίλους μου. Ένας φίλος ενδιαφέρθηκε να αγοράσει ένα ίδιο και συμφωνήσαμε να πάρει το δικό μου κι εγώ πήρα το pro. Στην κοινότητα βρήκα όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμουν για να βελτιστοποιήσω τα δυο κινητά, να αυξήσω τις γνώσεις μου κα…
-
Το δικό μου τηλέφωνο αν και θα το δώσω σε αδερφικό μου φίλο του έκανα factory reset και internal storage wipe. Ο λόγος δεν είναι έλλειψη εμπιστοσύνης -θα μπορούσα και στο mi account μου να τον αφήσω- αλλά θεωρώ ότι είναι καλύτερα να πάρει ένα τηλέφωνο πεντακάθαρο και να το κάνει ό,τι θέλει από την αρχή.
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
paf21 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Greeniaris: “Ωραια εκανα δυο φορες το adb reboot edl και ειμαι σε φαση οπου αναβει το κοκκινο οπως λεει και το τηλεφωνο ειναι κλειστο παω στο device manager αλλα qhusk_bulk δεν βλεπω πουθενα ” Δες πιο κάτω μήπως το δεις σαν Qualcomm HS-USB
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
paf21 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “Eχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να αναβοσβηνει (αλλα δεν θυμαμαι ακριβως) ” Όταν το τηλέφωνο είναι σε download mode το λαμπάκι αναβοσβήνει κόκκινο
-
paf21 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kostatos: “kenzo_images_6.3.17_20160129.0000.14_5.1_cn_56d6159075 με αυτη την ονομασια κατεβασα το αρχειο και το εκανα extract πρεπει να αλλαξω κατι? παιδια οποιος μπορει ασ βοηθησει γιατι αν δεν τα καταφερω να το φλασαρω και να το ξεκειδωσω,παει για πουλημα γιατι με τη multilang απο το κινεζομαγαζο το τηλεφωνο ειναι χαλια ” Όταν κάνω extract και κατά την διάρκεια του φλασαρίσματος κλείνω την αυτόματη προστασία και το firewall του antivirus. Κάποιες φορές μου δημιουργούσαν πρόβλημα.…
-
paf21 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔεν νομίζω, καθυστερεί αρκετά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
paf21 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠερίμενε τότε καλύτερα κανένα γνώστη για πιο σίγουρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
paf21 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Gorgolemis: “Μια ερώτηση Πως πάμε απο Dev ελληνική στην Global Beta Rom 6.3.18? ” Αν δεν κάνω λάθος με TWRP μετά από factory reset Παράθεση από Greeniaris: “Παιδες σορυ κιολας αλλα backup και restore τα data και τις εφαρμογες πως κανουμε? Δν εχει η MIUI εφαρμογη απο οτι βλεπω...πολυ κακος το EMUI της huawei ειχε γαματη εφαρμογη για backup παντως. ” To TWRP έχει κατά τους ειδικούς το καλύτερο backup. Κάνεις ένα nandroid και τα έχεις όλα
-
paf21 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “Οπως εμαθα και εγω στην πορεια απο τον Mui_art θελει ΠΑΝΤΑ factory reset! Οποτε μια χαρα θα εισαι τωρα! Και σεταρες και το κινητο στα ελληνικα την πρωτημ ερα που το επιασες, αντε πιο στην χαρη σου! (δεν ηξερα οτι ισχυει και η αδεια για ξεκλειδωμα απο αλλα xiaomi, προφανως ειναι αδεια χρηστη και οχι συσκευης... ) ” Το factory reset δεν αναφερόταν στον οδηγό και γι' αυτό δεν το έκανα. Όσο για το ξεκλείδωμα του bootloader, απ' ό,τι έχει αναφερθεί μπορείς να ξεκλειδώνεις μια…
-
paf21 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Πέρασμα του TWRP μετά πέρασμα της ρομ στο κινητό και μετά μέσα από TWRP, κανείς install το zip της Ελληνικής. Εγώ προτείνω stable. ” Πέρασα TWRP και stable όπως μου πρότεινες. Δεν μου διάβαζε την κάρτα δεν άνοιγαν οι ρυθμίσεις αλλά μετά από factory reset διορθώθηκαν. Σε ευχαριστώ πολύ!
-
paf21 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤελικά δεν χρειαζόταν τίποτα. Το έβλεπε απ' ευθείας σαν Qualcomm HS-USB αλλά έψαχνα σε άλλο σημείο του device manager. Πέρασα την κινέζικη Dev και το ξεκλείδωσα με το account του προηγούμενου μου τηλεφώνου (Note 3). Τώρα είμαι σε δίλημμα ποια ελληνική να βάλω. Αν βάλω developer θα πρέπει να την βάλω σαν update ή υπάρχει καλύτερος τρόπος;
-
paf21 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από mirotis: “Παράθεση από paf21: “Παράθεση από Souits: “Να περάσεις και τα driver του universal adb drivers ” Κάποια βοήθεια πού να τα βρω; ” UniversalAdbDriverSetup.msi ” Ευχαριστώ πολύ!
-
paf21 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Είμαι απο κινητό δεν μπορώ να βρω το λινκ ” Καλώς, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Θα συνεχίσω να ψάχνω...
-
paf21 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Να περάσεις και τα driver του universal adb drivers ” Κάποια βοήθεια πού να τα βρω;
-
paf21 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά Σήμερα μου ήρθε το RN3 Pro. Έχει εγκατεστημένη την 7.1.9.0.0. Έχω περάσει Mi pc suite και MiFlash. Έχω ενεργοποιήσει το usb debugging και έχω επανεκκινήσει το pc καταργώντας τις ηλεκτρονικές υπογραφές. Φτάνω σύμφωνα με τον οδηγό στη λειτουργία download του κινητού αλλά o device manager δεν βλέπει τι κινητό σαν QHUSB_BULK όπως αναφέρεται. Ο υπολογιστής βλέπει το κινητό σαν Redmi Note 3 και το MiPcSuite το αναγνωρίζει κανονικά. Κάποια ιδέα για το πρόβλημα;