Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-278 από 278.
-
αλλαγή συσκευής
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Στο find device πατας εκει που λεει all devices και μετα το close στη συσκευή που θελεις ” Σε ευχαριστώ πολύ!
-
αλλαγή συσκευής
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Για να είσαι σίγουρος Αφού το διαγράψεις απο τις συσκευές σου μπες και στο find device να το διαγράψεις και απο εκεί ” Είναι η επιλογή "Erase" στο "Find device";
-
RE:
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Εφ'όσον έχεις λογαριασμό στο MiCloud (εαν αυτό εννοείς λέγοντας "official forum") δεν έχεις παρά να τον περάσεις (να τον σετάρεις) στο νέο σου κινητό και να συνδεθείς κανονικά στο λογαριασμό σου. Στο λογαριασμό σου στο MiCloud έχεις την δυνατότητα να προσθέσεις όσες συσκευές θέλεις και αντίσττοιχα να αφαιρέσεις αυτές που δεν θέλεις πιά... Εάν μπεις στο λογαριασμό σου στο MiCloud υπαρχει επιλογή "συσκευές" απο όπου μπορείς να προσθαφαιρέσεις όποια συσκευή θέλεις.” Σε αυτή τη…
-
αλλαγή συσκευής
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα. Πρόκειται να αλλάξω το κινητό μου (πώληση). Στο official forum είναι συνδεδεμένο με το email μου και τον τηλεφωνικό μου αριθμό. Ποιες κινήσεις πρέπει να κάνω ώστε το παλιό μου τηλέφωνο να αποσυνδεθεί από το λογαριασμό μου και στην θέση του να μπει το νέο; Υ.Γ. Συγνώμη αν το θέμα έχει απαντηθεί αλλού, αλλά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστώ
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από paf21: “Χρήστο στο δικό μου RN3 βλέπω πολυγλωσσικό αλλά χωρίς ελληνικά TWRP ” Κατεβασε την μπάρα δεξιά σου τέρμα κατω να αποκαλυφθούν και οι άλλες γλώσσες Δες ΕΔΩ ” Είδα είδα, ΘΑΥΜΑ Ευχαριστώ
-
Παράθεση από pechr: “Μανώλη δεν νομίζω ότι εχουν τα παιδια μεταφρασμένη έκδοση... ο Μιχαλης μονο για XRN2 και XRN3 έδωσε πολυγλωσσικό και μεταφρασμένο στα ελληνικά TWRP ” Χρήστο στο δικό μου RN3 βλέπω πολυγλωσσικό αλλά χωρίς ελληνικά TWRP
-
Μετά από 20 περίπου ώρες δείχνει μια χαρά. Τo fingerprint δουλεύει χωρίς προβλήματα όπως σε προηγούμενες, η κατανάλωση δείχνει καλύτερη και από επιδόσεις μου κτύπησε ταβάνι:
-
Παράθεση από apo.stam: “Στο mi3 σε καθε εγκατάσταση ρομ (2 τελευταίες), μου επαναφέρει το default θεμα στις γραμματοσειρες κ κατα δευτερον μου επαναφέρει ανα τακτα διαστήματα το default πληκτρολόγιο κ οχι το SwiftKey που εχω επιλέξει ” Στο SwiftKey έχεις ρυθμίσει στο κέντρο ασφάλειας αυτόματο άνοιγμα;
-
Μέχρι στιγμής στο RN3 πάει μια χαρά. Μπράβο παιδιά! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από dimitris zax.: “Σας ευχαριστώ όλους για τις οδηγίες και κατάφερα να ρυθμίσω το redmi note 3 με την ελληνική ρομ σχετικά εύκολα. είναι πολύ όμορφη.... !!!! ” Η κοπέλα στην οθόνη κλειδώματος; Κούκλα
-
coolicool.com/xiaomi-mi-4i-16g…-screen-android-5-g-39992 Η γυναίκα μου ζηλεύει το RN3 μου και θέλει να με βάλει σε έξοδα. Ευχαριστούμε για το δώρο!
-
H stable είναι προτιμότερη της GTV-6.3.3; Τι διαφορές υπάρχουν;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από paf21: “Στην εγκατάσταση κατ' αρχή μου βγάζει "no MD5 file found". ” Το αγνοείς γιατί δεν βάζουμε MD5 αρχείο στις ROM.Παράθεση από paf21: “Αφού μετά γίνει η εγκατάσταση επιτυχώς, κολλάει στο reboot το TW. ” Με πολύ απαλό και αργό κύλισμα ξεκολλάει ή πατάμε το Power μέχρι να κάνει Reboot η συσκευή μας (Bug του TWRP)Παράθεση από paf21: “αλλά ξεκινάει το λειτουργικό και στο σετάρισμα κρασάρει το MI account. ” Το πρώτο σετάρισμα το κάνουμε επιλέγοντας την Αγγλική…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από paf21: “Καλησπέρα.Βάζοντας stable rom ξανακλειδώνει ο bootloader; ” Όχι,βάζοντας αυτή την ROM έχεις μία πλήρως λειτουργική ROM απαλαγμένη από κινέζικες εφαρμογές, και πλήρως μεταφρασμένη στα Ελληνικά από την δική μας μετάφραση. Μέχρι να πάρεις Unlock Code από την Xiaomi είναι μία ενδιάμεση λύση. ” Ευχαριστώ. Έχω ξεκλειδώσει τον bootloader αλλά αντιμετωπίζω προβλήματα με την εγκατάσταση της ελληνικής. Στην εγκατάσταση κατ' αρχή μου βγάζει "no MD5 file found". …
-
Με γεια στον τυχερό.
-
Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
ΜήνυμαΈχοντας αυτή τη Rom μπορώ να κάνω αίτημα ξεκλειδώματος του bootloader;
-
Όλα πήγαν μια χαρά σε λειτουργικό windows 10, με τοίχος προστασίας και αυτόματη προστασία απενεργοποιημένα. Ήταν η πρώτη φορά που κάνω τέτοια κίνηση, το άγχος αρκετό, αλλά χάρη στον οδηγό δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα εκτός του ότι τώρα δεν συνδέεται στο MIPCSuite (καμία ιδέα υπάρχει;) Σε πρώτη φάση η Rom δείχνει καλύτερη από την κινέζα που είχε το τηλέφωνο, με καλύτερη αφή και μάλλον καλύτερο μικρόφωνο σε χώρους με φασαρία. Επίσης λείπει και το εκνευριστικό -για μένα- Clean Master. Ευχαριστ…