Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 278.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από paf21: “Στο sagit με την χθεσινή rom δεν είχα προβλημα bootloop. Υπάρχει λόγος να φλασάρω την σημερινή; ” Στην σημερινή δεν θα έχεις πρόβλημα, και εκτός αυτού θα έχεις και Fix για το πρόβλημα των YellowPages... ” Μέχρι τώρα ούτε με το yellowpages είχα θέμα
-
Στο sagit με την χθεσινή rom δεν είχα προβλημα bootloop. Υπάρχει λόγος να φλασάρω την σημερινή;
-
-
Το ota update patch που στείλατε στο email αφού φλασαριστεί στο Mi6 μου βγάζει μήνυμα ότι έχει λήξει η συνδρομή μου ή δεν έχω περάσει το patch. Είμαι με την 8.3.29
-
-
-
Για το Mi6 να υποθέσω ότι είναι CN source;
-
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από paf21: “Δηλαδή δεν φόρεσα ποτέ global; Να μην ανησυχώ; ” Ναι βρε Προχώρα... ” Φτου ρε γ@μώτο. Έχασα το μετάλλιο του beta tester :p
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από paf21: “Στον updater όταν έβαλα την 8.3.8 μου είχε γράψει μήνυμα ότι είναι global source ” Παλιά είχε γίνει μία δοκιμή με Global αλλά αποσύρθηκε λόγο προβλημάτων, ” Δηλαδή δεν φόρεσα ποτέ global; Να μην ανησυχώ;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από paf21: “Καληπέρα. Η 8.3.22 για sagit είναι από global; ” Οχι από CN/xiaomi.eu ” Είχα την 8.3.8 που αν δεν κάνω λάθος ήταν από global. Πέρασα χωρίς fr την 8.3.15 που κάπου διάβασα ότι ήταν από cn.Xiaomi.eu. Λογικά για να βάλω την 8.3.22 θα είναι σωστό να κάνω fr. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από paf21: “Είχα την 8.3.8 που αν δεν κάνω λάθος ήταν από global. Πέρασα χωρίς fr την 8.3.15 που κάπου διάβασα ότι ήταν από cn.Xiaomi.eu. Λογ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από paf21: “Καληπέρα. Η 8.3.22 για sagit είναι από global; ” Οχι από CN/xiaomi.eu ” Είχα την 8.3.8 που αν δεν κάνω λάθος ήταν από global. Πέρασα χωρίς fr την 8.3.15 που κάπου διάβασα ότι ήταν από cn.Xiaomi.eu. Λογικά για να βάλω την 8.3.22 θα είναι σωστό να κάνω fr. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος
-
Καληπέρα. Η 8.3.22 για sagit είναι από global;
-
-
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από paf21: “Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει εγκατάσταση χωρίς root magisk και να το φλασάρει μετά; Στο sagit (global) χωρίς άρωμα βέβαια, χρησιμοποιώ την V14 και δεν μου παρουσιάζει προβλήματα. ” Σε sagit το ίδιο κανω και γω, περνάω την ρομ και μετά flash το magisk (v16). Αυτό που παρατηρώ από τότε που πέρασα την 1η oreoμε και μετεπειτα είναι ότι μετά το flash το άνοιγμα αργεί σχετικά, επίσης έχει μεγάλο delay η αφή και γενικότερα το τηλέφωνο, μέχρι και force clos…
-
Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει εγκατάσταση χωρίς root magisk και να το φλασάρει μετά; Στο sagit (global) χωρίς άρωμα βέβαια, χρησιμοποιώ την V14 και δεν μου παρουσιάζει προβλήματα.
-
Παράθεση από tacolla: “Καλησπέρα σας, όλα καλά σε Jason. Υπάρχει τρόπος ενώ είμαι root να τρέξω εφαρμογές που θέλουν το κινητο να μην είναι root? Πχ alpha wallet? ” Εγώ σε sagit χρησιμοποιώ το magisk. Το hide κάνει καλή δουλειά με τις εφαρμογές της Πειραιώς και της Revolut