Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 278.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από jimsss: “xiaomi MI6 δεν βρίσκει τοποθεσία ενώ έχω τα GPS ενεργά ” Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει και το δικό μου. Μετά από την τελευταία εγκατάσταση rom, βρήκε την τοποθεσία. Πριν λίγες μέρες πήγα Βαρκελώνη και δούλεψε κι εκεί. Επέστρεψα Ελλάδα αλλά αυτό εκεί στην Βαρκελώνη (μάλλον του άρεσε ). Του φλάσαρα πάλι την rom τίποτα @jimsss Κάνε καθαρισμό δεδομένων στον καιρό. Άνοιξέ τον και πάτα "περισσότερες λεπτομέρειες". Περίμενε να σου ανοίξει το accuweather και δώσε δικαιώματα τοποθεσί…
-
Στο δικό μου δουλεύει και ενημερώνεται μια χαρά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50146/
-
Βλέπω μια τάση φλασαρίσματος με supersu. Υπάρχει κάποιος λόγος την στιγμή που το magisk έχει το προσόν του hide;
-
Παράθεση από geo13z: “Ευχαριστώ τους @paf21 και @prekasg για την ενημέρωση. Την εγκατέστησαν με fr και όλα δείχνουν μια χαρά Παραμένει η συσκευή να αναγνωρίζεται rooted Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Εφόσον δεν έχεις πρόβλημα με εφαρμογές που δεν θέλουν root άσε το έτσι. Βάλε και το adaway να βρεις την υγειά σου
-
Παράθεση από geo13z: “Κανείς άλλος σε mi6 την έβαλε την 8.2.1 fix? Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Την έχω βάλει εγώ και δείχνει μια χαρά, αν και με την χθεσινή δεν είχα πρόβλημα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ktsiaras: “@MIUI_ART ηρθαν 2 μαιλ ? ” Δείτε το τελευταίο.Απλά είχε κάποιο λάθος στο Header το Πρώτο mail και στείλαμε δεύτερο. ” Από τον updater κατεβαίνει η σωστή;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όχι, κανένα πρόβλημα αν δεν σε κόβουν κάποιες εφαρμογές (κυρίως τραπεζών) που ελέγχουν για Root. ” Οι εφαρμογές της Πειραιώς και της Revolut έχουν θέμα με το αποτύπωμα. Το magisk hide όμως το ξεπερνάει
-
Παράθεση από gkalen: “Θα λυθεί άμεσα το πρόβλημα για όσους δεν έχουν φλασαρει το supersu.zip και δείχνει ότι έχετε ροοτ .. αυτό μόνο για τις συσκευές που πήραν android 8.0 oreo .. ” Το Mi6 το φλασάρω κάθε εβδομάδα με το magisk. Μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα;
-
Περάστηκε στο sagit χωρίς πρόβλημα. Δουλεύει και η ειδοποίηση του ήχου στο gmail. Δεν λειτουργούσε το led αλλά με απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι δούλεψε κι αυτό. Να είστε καλά!
-
Πρόβλημα συγχρονισμού με mi cloud
paf21 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΣτο λογαριασμό μου στο mi cloud μου γράφει ότι το αρχείο είναι κατεστραμένο. Όταν προσπαθώ να κάνω restore, μου λέει ότι δεν υπάρχει backup. Το πρόβλημα είναι πως ούτε να το διαγράψω μπορώ, ούτε να δημιουργήσω καινούριο backup. Ο συγχρονισμός επαφών, μηνυμάτων κλπ γίνεται κανονικά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49427/
-
-
Στο Mi6 στην εφαρμογή gmail δεν έχω ήχο ειδοποίηδης. Όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις του λογαριασμού μου, διαχείρηση ειδοποιήσεων, η εφαρμογή κρασάρει. Έκανα απεγκατάσταση και πάλι εγκατάσταση, wipes και πάλι το ίδιο. Υπλαρχει σε κάποιον άλλο το ίδιο πρόβλημα;
-
Antutu score από τα xiaomi
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από chrispre913: “Στο παλιό aututu 114.000 περίπου ” Απ' ότι φαίνεται το Antutu V7 βγάζει περισσότερο από το v6. Ατο δικό μου με v6 είχα 187340 και το v7 δίνει 212933. Παρεμπιπτόντως, σας βγάζει το ranking;