Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 278.
-
Παράθεση από jimsss: “Παράθεση από paf21: “Περάστηκε στο Mi6. Το πρόβλημα που βλέπω σε πρώτη φάση είναι ότι δεν μπαίνει στο recovery όταν θέλουμε να μπούμε με το μακρύ πάτημα του power. Μπαίνει από την επιλογή στο update ” Συμφωνώ, να σε ρωτήσω @paf21 το mi cloud δουλεύει κανονικά ? Επίσης μόλις ανοίγει ακόμη ένα σφάλμα ορίστε και η φωτογραφία ” Από τις ρυθμίσεις μπαίνει κανονικά στο λογαριασμό και κάνει update. Για την ενημέρωση που βλέπω στη φωτογραφία σου, επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα forums.x…
-
Παράθεση από masterismos: “Στην επιλογή quick snap photo δλδ φωτογράφιση ενώ η συσκευή είναι κλειδωμένη πατωντας το volume - , η πρώτη φωτογραφία είναι μαύρη ενώ οι υπόλοιπες (burst) είναι κανονικές. Το έχει κανένας άλλος αυτό? ” Παράθεση από jimsss: “και σε μενα.... mi6 ” Το κάνει και στο δικό μου Mi6. Απ' ό,τι καταλαβαίνω γίνεται γιατί τραβάει την πρώτη φωτογραφία πριν προλάβει να φωτομετρήσει (αν τραβήξω σε φωτεινό μέρος βγαίνει υποφωτισμένη).
-
Περάστηκε στο Mi6. Το πρόβλημα που βλέπω σε πρώτη φάση είναι ότι δεν μπαίνει στο recovery όταν θέλουμε να μπούμε με το μακρύ πάτημα του power. Μπαίνει από την επιλογή στο update
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από ktsiaras: “διάβασα ,πολλοί που είχαν το ίδιο θέμα με την αργή φόρτιση έφτιαξε με τον παραπάνω τρόπο και σε άλλους με απλή επανεκκίνηση ” Το δικό μου χρειάστηκε 30 λεπτά για να φορτίσει από 18% στο 28% και άλλα 40 λεπτά (μετά την επανεκκίνηση) για να φτάσει το 100%
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από paf21: “Στο ΜΙ6 περάστηκε και εκίνησε το τηλέφωνο σε 3 λεπτά. Τώρα αρχίζει το ψάξιμο ” Σβηστικε τιποτα ; εννοω απο ρυθμισεις μεχρι εφαρμογες κτλ ” Προς το παρόν δεν έχω δει να λείπει κάτι. Δεν έχω προλάβει να τρέξω όλες τις εφαρμογές. Σε ένα τρέξιμο του antutu μισή ώρα μετά την εγκατάσταση μου έβγαλε 185469
-
Παράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από paf21: “Στο ΜΙ6 περάστηκε και εκίνησε το τηλέφωνο σε 3 λεπτά. Τώρα αρχίζει το ψάξιμο ” μονο οι vip θα την παρουν την ρομ; ” Συνήθως οι VIP την παίρνουν λίγο νωρίτερα με email
-
Στο ΜΙ6 περάστηκε και εκίνησε το τηλέφωνο σε 3 λεπτά. Τώρα αρχίζει το ψάξιμο
-
twrp SAGIT 3.2.1-0
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚι εγώ με flash image το πέρασα. Μετά reboot στο recovery και install την 8.1.11. Χρειάστηκε 3 λεπτά για εγκατάσταση και μπουτάρισμα του τηλεφώνου
-
-
-
Σε sagit μπήκε μια χαρά. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν καλά
-
Παράθεση από makis1024: “@paf21 γιατί δεν παίρνεις tv box από banggood με priority direct mail και σε δώδεκα ημέρες θα το έχεις στα χέρια σου χωρίς τελωνείο και είσαι άρχοντας; Άσε που έχει το beelink a1 4gb/16gb γύρω στο εξηνταπεντάρι , ddr3 όμως σε pre-order. Άκυρο το pre-order , το έχει stock. ” Τελικά παράγγειλα το beelink a1 με priority direct mail. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ!
-
-
-