Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 278.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Στο sagit κρασάρει η εφαρμογή του σάιτ όταν περαστεί με την άρωμα. Όταν την κάνω εγκατάσταση από το σάιτ και αλλάζω σελίδες, κάποιες φορές μου βγάζει μια μπλε οθόνη. Επίσης από την προηγούμενη ρομ μετά την εγκατάσταση αν πάω στον updater ενώ έχω την τελευταία ρομ μου γράφει install
-
Antutu score από τα xiaomi
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “@paf21 Στην κατάψυξη το βράδυ είχες και εσύ βρε; ” χαχαχα όχι το μέτρησα μια τυχαία στιγμή. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να το χρησιμοποιούσα πριν κανένα δεκάλεπτο
-
Antutu score από τα xiaomi
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε το MI6 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43991/
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Wipe, Format Data, Reboot Recovery, περνάς πάλι τη ROM στο κινητό και flash. ” Ευχαριστώ πολύ. Προχωρώ και σε ενημερώνω =============== Σεπ 10th 2017, 10:57pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Wipe, Format Data, Reboot Recovery, περνάς πάλι τη ROM στο κινητό και flash. ” Φίλε μου αισθάνομαι χαζός και καταυποχρεωμένος! Άνοιξε. Να είσαι καλά.
-
Το τηλέφωνο το πήρα με global stable. Μετά από ξεκλείδωμα έβαλα την global dev. Ο bootloader παρέμεινε ξεκλείδωτος (επιβεβαιώθηκε με έλεγχο πάλι). Μετά την τελευταία global dev, ακολούθησα τον οδηγό. Όταν μπαίνω στο TWRP μου ζητάει κωδικό (αλλιώς οι φάκελοι μοιάζουν κρυπτογραφημένοι). Μετά το ξεκλείδωμα κάνω τα απαραίτητα wipes και προχωρώ στην εγκατάσταση. Έχω δοκιμάσει τις 7.9.4 και arΩma 7.9.8. Μετά την εγκατάσταση κολλάει στις καταραμένες τρεις τελείτσες. Μπήκα σε TWRP έκανα data wipe αλλά π…
-
-
Περάστηκε στο Kenzo η 7.6.10 και έγινε root με το SuperSU . Σε πρώτη φάση δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.
-
Περάστηκε σε Kenzo και όλα δείχνουν μια χαρά. Να περιμένουμε και με Aroma όπως την προηγούμενη βδομάδα;
-
Παράθεση από osalonikios: “Εκπληκτικη δουλεια. Δε τολμώ να φανταστω πόσες εκατοντάδες εργατοώρες σπαταλήθηκαν. ” Εκπληκτική δουλειά αναμφισβήτητα, εκατοντάδες εργατοώρες σίγουρα. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου μόνο στην σπατάλη του χρόνου. Όταν δημιουργείς κάτι ακόμη και αφιλοκερδώς η ηθική ικανοποίηση είναι τεράστια. Πόσο όταν αυτό βοηθάει και συνανθρώπους σου. Ακόμη ένα ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εργασίας