Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 278.
-
Σε Kenzo χωρίς καθαρή εγκατάσταση μου εγκατάστησε τα number fixer και twitter χωρίς να τα έχω επιλέξει. Επίσης το swift key (επιλεγμένο) το εγκατέστησε δεύτερη φορά. Με επιλογή super user μου εξαφάνισε το magisk που είχα πριν και εγκατάστησε κανονικά το επιλεγμένο super user. Πολύ ωραία πρώτη εμπειρία.
-
Παιδιά είστε απίθανοι. Ξεκινάω να την περνώ στο Kenzo
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από efkolo: “Στο mido της γυναίκας μου στις επαφές ενώ πάει σε κάθε γράμμα μέχρι το Ρ από το επόμενο γράμμα δεν ακολουθεί, πηγαίνει κατευθείαν στο τέρμα. Το είχε το πρόβλημα και στην προηγούμενη ρομ που φορούσε 7.4.6 Εν τω μεταξύ, στο άλλο mido που έπεσε στα χέρια μου πριν από 5-6 μέρες και του φόρτωσα την 7.4.27 δεν είχε αυτό το πρόβλημα. Πολύ μπερδεύτηκα. ” Η μόνη φορά που έχω δει να συμβαίνει αυτό είναι όταν παρεμβάλλονται αγγλικές επαφές μέσα στις ελληνικές, …
-
Παράθεση από spideman3: “Σχετικά με το θέμα συγχρονισμού δοκιμάστε το παρακάτω: 1. Settings - Installed apps - Mi Cloud - App permissions - Enable all 2. Settings - Installed apps - Xiaomi sim activate service - App permissions - Enable all Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να είσαι καλά. Επιτέλους συγχρόνισαν
-
Αντίο Windows Vista
paf21 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΕντάξει, δεν νομίζω να λείψουν σε κανένα
-
Τελικά μετά την λήξη της παλιάς συνδρομής, εμφανίστηκαν τα λινκ για νέα. Δεν γίνεται αυτό να αλλάξει, ώστε να μην περιμένουμε τελευταία στιγμή;
-
Καλημέρα. Προσπαθώ να κάνω ανανέωση της VIP συνδρομής μου αλλά στο "Συνδρομητικές Υπηρεσίες" μου βγάζει μόνο ότι έχω συνδρομή έως: Μαρ 3rd 2017, 5:49am. Πρέπει να περιμένω να λήξει η συνδρομή μου για να δω τα link;
-
Xiaomi Redmi Note 4. Κυκλοφορεί και σε νέα έκδοση με Snapdragon 625
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παιδιά αν η κάμερα είναι ίδια με αυτή του τωρινού nikel, κρατήστε χαμηλά τις προσδοκίες σας για να μην απογοητευτείτε. Πρόκειται για μια μέτρια προς ελαφρώς καλή κάμερα, τίποτα περισσότερο. ” Χωρίς να θέλω να διαφωνήσω στην παρουσίαση είπαν ότι η κάμερα έχει πολύ καλά αποτελέσματα (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...). Τέλος πάντων, κοντός ψαλμός αλληλούια
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από paf21: “Μάλλον βρήκα τον αντικαταστάτη του RN3 pro. ” Υπόψιν ότι ο Snapdragon 625 είναι υποδεέστερος του 650 που φοράει το RN3 Pro! Κατά τα άλλα πολύ όμορφο το μαύρο! ” Στις μετρήσεις, ναι το έχω υπόψιν μου, αλλά πέρα από την την μεγαλύτερη αυτονομία το RN4 έχει καλύτερη κάμερα και μαύρο χρώμα που είναι η αδυναμία μου
-
ΜήνυμαΜάλλον βρήκα τον αντικαταστάτη του RN3 pro.
-
Παράθεση από JamFati: “Οποίος βιάζεται σκοντάφτει λένε :p ” Σοφή κουβέντα
-
Παράθεση από Rania017: “Δεν με αφήνει να ψηφίσω σήμερα αλλά είμαστε πρώτοι με διαφορά!!!! ” Παράθεση από Sotos_gr: “Προσπαθώ να ρίξω και την τελευταία αλλά δεν μ αφήνει. Απ ότι φαίνεται πάντως δεν έχει σημασία γιατί είμαστε πρώτοι με διαφορά ” Παράθεση από JamFati: “Μάλλον έχει κλείσει το ψήφισμα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ακόμη ψηφίζεις. Μόλις τώρα 13695. Ούτε 13700 ρε παιδιά; Edit: Άκυρο. Ψήφισα από την εφαρμογή και δεν πρόσεξα ότι δεν πήρε την ψήφο
-
12775 χαλαρά πρώτοι
-
11693 ο κύβος ερρίφθη
-
8717 και το double score παραμένει
-
Άλλη μια ψήφος και ...6340
-
paf21 και 5230 η Ελλάδα. Η ψαλίδα ανοίγει.
-
Παράθεση από ikaros80: “Χρονια πολλα και καλα με υγεια, χαρα και ευτυχια ikaros80 ψηφισα προχθες και εχθες , σημερα δεν με αφηνει, πρεπει να περασουν 24 ωρες απο καθε ψηφο ή να αλαξει ημερολογιακα η ημερα (μετα της 00:00 την νυχτα)? ” Από ό,τι φαίνεται πρέπει να γυρίσει η μέρα. Ψήφισα πάλι μετά από 12 ώρες
-
Ξέρουμε κάτι για την αγγλική μπάρα στο ευρετήριο
-
1845 τώρα από "paf21"