Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 278.
-
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους.
-
Περάστηκε στο Kenzo χωρίς προβλήματα. Περισσότερα μετά τις δοκιμές. Ευχαριστώ πολύ παιδιά
-
Παράθεση από Nikos5150: “αναφέρθηκε στο Shoutbox(αρχική σελίδα) οτι δε δουλεύει το wifi σε kenzo...Ισχύει; ” Μια χαρά πάει
-
Περάστηκε σε Kenzo πολύ γρήγορα. Δείχνει μια χαρά. Παραμένουν τα αγγλικά στο μενού "Κλείδωμα οθόνης και κωδικός". Περισσότερα αν υπάρχουν αργότερα. Ευχαριστώ πολύ το team.
-
Παράθεση από Stavros Alexandris: “καλησπερα θέλω να ρωτησω για να βάλω την νέα ρομ που μου στείλετε χρειάζεται να κάνω κάνω την διαδικασία του backup wipe cashe etc... ή μπορώ με install από το twrp χωρίς να σβηστεί τίποτα από αρχεία κλπ? Ευχαριστώ ” Πριν το install από TWRP πρέπει να κάνεις wipe dalvik/art cashe+cache. Σε αυτήν την περίπτωση δεν χάνεις τίποτα. Είναι το αντίστοιχο με την εγκατάσταση από το update της MIUI. Το backup το κρατάς για κάθε ενδεχόμενο
-
Σε Kenzo πάει μια χαρά. Τα χρώματα στα λεντάκια οk και μου διορθώθηκε το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις που δεν δεχόταν την αποδοχή. Επίσης δεν μου έχει κάνει την αναμονή όταν έβγαινα κάποιες φορές από εφαρμογές. ΝΑ είστε καλά μάγκες μάγοι-μάγειροι.
-
Μια συσκευή από το μέλλον, η Xiaomi την φέρνει στο παρόν: Xiaomi Mi MIX
paf21 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Ser milo: “Τωρα πως πειθουνε τη γυναίκα ότι θέλω να της ξεφορτωθω το redmi note 3 sp που έχω κανα εξάμηνο τώρα για να πάρω το τούμπανο. Και της το χω κάνει άλλες δύο φορές . Της έδωσα redmi 1s για να πάρω το redmi note 2 και μετά το 3. Προβλεπω να ναι βαριά ή παντόφλα„“ ” Εγώ πού τέτοια τύχη; Η γυναίκα μου έχει ένα Lenovo A916 με όλα τα προβλήματα, αλλά όταν της λέω να πάρει το RN3 Pro μου και εγώ άλλο, αρνείται κατηγορηματικά. Λέτε να με μισεί;
-
Έκανα εγκατάσταση όπως πάντα με TWRP. Μετά το reboot ξεκίνησε με το Android και τις τελίτσες, μετά έβγαλε την μπάρα. Αφού γέμισε η μπάρα ξαναπήγε στο Andoid με τις τελίτσες και έμεινε εκεί. Μετά δυο προσπάθειες ξαναγυρνώ στην 6.9.29
-
Ελληνική Κοινότητα Xiaomi-Miui Hellas. Ετοιμάζει κάτι μεγάλο και δυνατό. Δείτε το teaser
paf21 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΣυγχαρητήρια παιδιά. Πάντα φοβερή η δουλειά σας. Εμείς όπως πάντα αναμονή με τρέλα
-
Παράθεση από skorpios268: “Όσοι βάλατε αυτή την rom σε Xiaomi Redmi Note 3 (Kenzo) μπορείτε να μπείτε στο Mi Home με τον Mi account σας κανονικά; ” Αν δεν έχεις ακόμη καταφέρει να συνδεθείς, πάτα αλλαγή λογαριασμού, βάλε εκ νέου email και pass και θα συνδεθείς
-
Παράθεση από skorpios268: “Όσοι βάλατε αυτή την rom σε Xiaomi Redmi Note 3 (Kenzo) μπορείτε να μπείτε στο Mi Home με τον Mi account σας κανονικά; ” Εγώ όχι
-
Παράθεση από kon.geo: “Παράθεση από paf21: “Δεν μου λειτουργεί όπως και στην 6.9.8-9 το three fingers screenshot ” Το εχεις ενεργοποιησει Απο τις ρυθμίσεις;; Στο κενζο λειτουργεί κανονικα ” Ναι ενεργοποιημένο είναι
-
Δεν μου λειτουργεί όπως και στην 6.9.8-9 το three fingers screenshot