Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 278.
-
Xiaomi και Pokemon Go
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑν έχεις τοπικό backup με την παλιά έκδοση, κάνε το από εκεί restore και μην το ξανακάνεις update
-
Παράθεση από panos.: “Παράθεση από paf21: “Παράθεση από panos.: “Καλησπέρα, θυμάσαι ποτέ έκανες τη συγκεκριμένη αγορά απο vickmall; ” Αν θυμάμαι καλά τον Φεβρουάριο. Σε επόμενη όμως δεν ήταν έτσι η συσκευασία. Έκανα την Παρασκευή που μας πέρασε μια ακόμη παραγγελία. Να δούμε. ” Στην επόμενη φαντάζομαι είχε μόνο τις φουσκάλες; ” Έτσι ακριβώς
-
Παράθεση από panos.: “Καλησπέρα, θυμάσαι ποτέ έκανες τη συγκεκριμένη αγορά απο vickmall; ” Αν θυμάμαι καλά τον Φεβρουάριο. Σε επόμενη όμως δεν ήταν έτσι η συσκευασία. Έκανα την Παρασκευή που μας πέρασε μια ακόμη παραγγελία. Να δούμε.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@paf21 την κανείς απλά flash από επάνω και είσαι έτοιμος . ” Την ξαναφλάσαρα το Dolby Atmos δεν υπάρχει. Το SuperSU το είχα φλασάρει χωριστά
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από paf21: “@MIUI_ART Το Dolby Atmos το εγκαθιστά ή πρέπει να γίνει χωριστή εγκατάσταση; ” Αν έβαλες την τελευταία ROM που δώσαμε , κανονικά θα έπρεπε να σου έχει βάλει τα super User και dolby atmos. Μερικές φορές χρειάζεται διπλό flash η rom για να περάσει σωστά . ” Έχω την 6.9.9 beta που έδωσες εχθές το βράδυ. Για να την ξαναφλασάρω χρειάζεται factory reset ή μόνο davlik και cache;
-
@MIUI_ART Το Dolby Atmos το εγκαθιστά ή πρέπει να γίνει χωριστή εγκατάσταση;
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
paf21 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠάντα κατατοπιστικότατος και άψογος.
-
Έχοντας την 6.9.8 μετά από factory reset εγκατέστησα την 6.9.9. Έτρεξε κανονικά. Δεν υπάρχουν βέβαια τα super su και dolby atmos
-
Παράθεση από paf21: “@MIUI_ART Κάποια στιγμή ένας φίλος εδώ είχε γράψει ένα άρθρο για την μετάβαση σε MM ότι μπορεί να κλειδωθεί ο bootloader. Περιέγραφε τον τρόπο του ελέγχου πριν το reboot. Δεν μου είναι εύκολο να το βρω τώρα. Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ, καλό είναι να αναφερθεί για να αποφευχθούν πολλά προβλήματα ” Λάθος μου ήταν για downgrade από MIUI8 σε MIUI7. Νομίζω ότι κι εδώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
-
@MIUI_ART Κάποια στιγμή ένας φίλος εδώ είχε γράψει ένα άρθρο για την μετάβαση σε MM ότι μπορεί να κλειδωθεί ο bootloader. Περιέγραφε τον τρόπο του ελέγχου πριν το reboot. Δεν μου είναι εύκολο να το βρω τώρα. Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ, καλό είναι να αναφερθεί για να αποφευχθούν πολλά προβλήματα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kpol: “και πως την ριχνω μεσα τωρα στη φαση που ειμαι ??? ” Μπορείς να κάνεις flash την ROM με χρήση του Sideload => Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) ” Γιατί να μην χρησιμοποιηθούν μια micro sd ή ένα otg flash drive (αν υπάρχουν);
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε να κάνεις Unlock με την ROM που έχεις τώρα. ” Ευχαριστώ πολύ, ξεκλείδωσε. Λέω να την ξαναφλασάρω γιατί δεν έχω root. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;
-
Παράθεση από NasDriver: “Τρέχεις ξανά το unloc tool για να ξεκλειδώσεις τον bootloader χωρίς καμία αλλαγή σε ρομ ” Παράθεση από makismakis2004: “Μονο mi unlock ” Ευχαριστώ πολύ παιδιά
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Υπάρχει ενδεχόμενο να έχει κλειδώσει ο bootloader, και να χρειάζεται και πάλι ξεκλείδωμα. ” Στο δικό μου πέρασε και μετά από έλεγχο βλέπω ότι κλείδσε ο bootloader. Τώρα ξανά κινέζικη DEV και ξεκλείδμα;
-
Παράθεση από skargas: “Πόση ώρα έκανε να περαστεί...; Σ'εμένα εδώ και πολύ ώρα,γράφει ... android...,στο κέντρο της οθόνης και περνάει από πάνω μια σκιά....!!! ” Περίμενε λίγο, μη βιάζεσαι. Θα ανοίξει
-
Περάστηκε μετά από factory reset. Δεν δουλεύει το swift key. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο;
-
RE:
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Trinity Circle: “Ναι λογικα θα τους παρω τηλεφωνο και θα τους ρωτησω πως να αλλαξω τις ρυθμίσεις στο ρουτερ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τσεκάρισέ το πρώτα με το wifi analyzer πού δουλεύει το router σου και αν δουλεύει πάνω από το 11 κανάλι πάρε τον πάροχο να σε βοηθήσει. Αν δουλεύει από 1 έως 11 ψάξου αλλού Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Trinity Circle: “Παράθεση από paf21: “Παράθεση από Trinity Circle: “Εμένα δεν μου βρίσκει το router. Είναι συνδεδεμενο σε θυρα Ethernet φυσικά αλλά δεν μου βρίσκει το router ασυρματα. Στο κινητο το βρίσκει κανονικα. ” Δες αν έχεις ρυθμίσει το router σε κανάλι μεγαλύτερο του 11. Αν ναι, άλλαξέ το σε κανάλι 1-11 και δοκίμασε. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το wifi analyzer για έλεγχο των πιο ελεύθερων καναλιών στην περιοχή σου.” Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου αλλα θα καλεσω τον πα…
-
Παράθεση από Trinity Circle: “Εμένα δεν μου βρίσκει το router. Είναι συνδεδεμενο σε θυρα Ethernet φυσικά αλλά δεν μου βρίσκει το router ασυρματα. Στο κινητο το βρίσκει κανονικα. ” Δες αν έχεις ρυθμίσει το router σε κανάλι μεγαλύτερο του 11. Αν ναι, άλλαξέ το σε κανάλι 1-11 και δοκίμασε. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το wifi analyzer για έλεγχο των πιο ελεύθερων καναλιών στην περιοχή σου.
-
Παράθεση από Trinity Circle: “Όποιος δεν θέλει να περιμένει ή δεν του βγάζει το windows update την ειδοποίηση, πάει εδώ support.microsoft.com/en-us/he…windows-10-update-history κατεβάζει προγραμματάκι της Microsoft και ‘εξαναγκάζει’ to update ” Μπορεί να γίνει και με check for updates στο windows update