Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 278.
-
Ειδική προσφορά Viber για την Ελλάδα: Δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά, ακόμη και από το εξωτερικό!
paf21 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΚαι προς κινητά και προς σταθερά λειτουργεί άψογα.
-
Τελικά είδα ότι το πρόβλημα με το deep sleep δημιουργείται όταν έχω fingerprint. Αν θέλει κάποιος ας επιβεβαιώσει αν είναι bug
-
Παράθεση από baiosss: “Όχι όλα αυτα! Για αρχή κάνε μόνο wipe dalvik και cache. Αν δε δεις διαφορά κάνε και ένα wipe data ” Δεν έγινε τίποτα ούτε με davlik και cache ούτε με factory reset. Εγκατέστησα την 6.7.21 μετά από factory reset και είναι μια χαρά
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από fanatic: “Στο kenzo εξακολουθεί το θέμα με το supersu που έχει χαθεί αλλά η ρομ παραμένει rooted. Επίσης δεν μπαίνει σε deep sleep. Αν συνεχίσει έτσι θα γυρίσω στην προηγούμενη... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” Αυτο έγινε γιατί μαλλον αναβαθμίσες το supersu και το su binary από την εφαρμογή του playstore..Δε φτιάχνει χωρίς Clean install αυτό. Root έχεις μόνο στις εφαρμογές που ήδη είχες δώσει προνόμια ροοτ , αν βάλεις μία νέα εφαρμογή θα σου πει…
-
Παράθεση από maddoctor: “Άρχισα να κοιτάω με τι μπορώ να το αντικαταστήσω....και είδα αυτό -> geekbuying.com/item/JJRC-H31-W…r-RTF---Green-368858.html Αντέχει το νερό, φαίνεται καλό για 30$. Καλό δεν είναι!? ” Στο Gearbest με κουπόνι (JRJ31) πέφτει στα $26,99. Ψήνομαι και χωρίς κάμερα για το πρώτο μου drone
-
Παράθεση από geoanto555: “Αγόρια και κορίτσια... δοκίμασε κανείς την τελευταία 6.7.14 ; Από προχθές ψήνομαι να πάω σε dev και είχα μείνει στην άποψη ότι η 6.6.30 ήταν η καλύτερη.. ” Η γνώμη μου είναι να την βάλεις. Πάει μια χαρά. Θεωρώ ότι είναι φυσικό σε κάθε νέα ROM να διορθώνονται οι παιδικές ασθένειες της MIUI8
-
Παράθεση από giasoy: “Την ξανακατεβάζω γιατί ενώ ξεκινάει σβήνει η οθόνη επανέρχεται, σβήνει ξανά, βγαίνει μήνυμα οτι δεν υπάρχουν sim ξανασβηνει κ.ο.κ Και όλα αυτά ενώ έκανα wipe dalvic data και cachε, επανεκκίνηση και μετα install μεσω twrp ” Μετά το wipe δεν κάνεις επανεκκίνηση. Πατάς back και κάνεις εγκατάσταση
-
Μέχρι στιγμής μια χαρά. Βελτιώθηκε scroll στο sceenshot
-
Αναζήτηση HDTV Receiver OTG
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Με μία μικρή διαφορά ότι εκπέμπουν σε 1080i (δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά) ” Έχεις δίκιο. Έχει να κάνει με τον τρόπο σάρωσης της εικόνας. Το "p" (progressive) είναι λίγο καλύτερο από το "i" (interlaced) στις γρήγορες σκηνές
-
Αναζήτηση HDTV Receiver OTG
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από makis1024: “Γιατί το ψηφιακό μας σήμα από πότε είναι hd δηλ 1920x1080; @pechr ” το hd ειναι 720pτο full hd είναι 1080p ” Τα κανάλια μας -όσα είναι HD- εκπέμπουν σε full hd (1080p)
-
Συγχαρητήρια παιδιά. Καλορίζικη η global έκδοση της κοινότητας.
-
Antutu score από τα xiaomi
paf21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΛίγο μετά το πέρασμα της GTV 6.7.7 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16019/