Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 265.
-
Παιδια δεν την παλευω με το micloud με εχετε πει κάποια πραγματα να δω και να κανω, εχω κανει και factory reset εκει αυτο να μην συγχρονίζει το αλμπουμ και κατι ακομα οταν ανοιγει η καμερα κολαει λιγο για 2 με 3 δευτερόλεπτα
-
Μπραβο παιδια ξεκιναμε. Για το mtk θα ερθει mm android η θα παει κατευθείαν σε nougat. και σε αυτην την ρομ δεν συγχρονίζει το αλμπουμ
-
Μπραβο παιδια ξεκιναμε. Για το mtk θα ερθει mm android η θα παει κατευθείαν σε nougat
-
γεια σας παιδια εχω ξανα αναφερθει στο θεμα για τον συγχρονισμο μετα απο δυο ρομ δεν συγχρονιζει το αλμπουμ εχω μιλησει με μελη του φορουμ εκανα καποια πραγματα οπως factory reset, wipes, αποσυνδεση και αλλα. ως τωρα συγχρονιζει ολα τα αλλα εκτος το αλμπουμ εχω μπει και στο site του micloud να δω αν μπορω να κανω κατι αλλα τιποτα.
-
Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε να σβήσεις τον λογαριασμό.. Μετά από επανακκίνηση να τον ξανα βάλεις. Κάνε δοκιμές γενικά.. Όπως σου είπα και άλλη φορά μπες το i.mi.com και δες και εκεί μέσα αν είναι όλα οκ.. ” Μπηκα ολα οκ εκει εκανα και download καποιες φωτογραφιες αλλα παλι δεν συγχρονιζει
-
Παιδιά έκανα πάλι factory reset και σε αυτή την ρομ αλλά πάλι δεν συγχρονίζει το αλμπουμ
-
Παράθεση από rascal: “Παράθεση από anestisleon: “Το αλμπουμ συγχρονίζει? ” Εμένα το συγχρονίζει κανονικά, δεν έχω πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μετά απο factory reset δεν συγχρονίζει απο την προηγούμενη ρομ
-
Το αλμπουμ συγχρονίζει?
-
Προς το παρον διαπίστωσα οταν αλλαζεις ταπετσαρια δεν σε λεει και για την οθονη κλειδωματος και ενα ακομα δεν συγχρονίζει το αλμπουμ με το micloud
-
Μπραβο παιδια και καλο download
-
Ρε παιδια σας κανει συγχρονισμό το micloud με τα κανει ολα εκτος το αλμπουμ
-
Παράθεση από geoanto555: “Συνδέθηκες κανονικά; Έχει ενεργό συγχρονισμό; Κλείσε - άνοιξε τον συγχρονισμό στο άλμπουμ.. ” μολις εκανα και αυτα αλλα τιποτα ενω πριν εκανε κανονικα
-
Παράθεση από geoanto555: “Κάνε υπομονή λογικά δεν είναι πρόβλημα.. απλά έχει στιγμιαίο κόλλημα.. Κάνε καμιά επανακκίνηση. ” εκανα επανεκκινηση, εκανα wipes απλα τωραπεριμενω
-
παιδια εκανα factory reset να διορθωσω ενα προβλημα με την καμερα (διορθωθηκε) αλλα πλεον δεν με κανει backup στο micloud το αλμπουμ? μηπως με διαφευγει κατι?
-
Μπραβο παιδια προς το παρον ολα καλα
-
Παιδια εγραψα και στο topic για redmi note 3 αλλα δεν μπορεσα να βρω λυση εδω και 3 ρομ εχω δυο μικρα λαγκαρισματα κατα την εκκίνηση της καμερας μηπως το εχετε παρατηρηση
-
Παράθεση από anestisleon: “Παράθεση από ninjamoz: “δουλευουν τα led σας. εμένα σε κανενα απο τα δυο. την ξαναεριξα αλλα τίποτα ” φιλος και σε μενα δουλευουν κανονικα ” Σε ξανα γραφω γιατι εκανα wipes και τα led δεν δουλευουν αλλο. Εκανα wipes γιατι κολλούσε λιγο
-
Παράθεση από ninjamoz: “δουλευουν τα led σας. εμένα σε κανενα απο τα δυο. την ξαναεριξα αλλα τίποτα ” φιλος και σε μενα δουλευουν κανονικα