Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 265.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone καλη επιτυχια σε ολους
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από anestisleon: “Εχω tempered της xiaomi τα ειχα παραγγείλει εξτρα ” Μήπως δεν είναι τόσο καλό και δημιουργεί χαμηλή φωτεινότητα το glass ? ” Τι να πω δεν ξερω παντως αστο η μερα με την νυχτα επαθα πλακα
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από anestisleon: “η φωτεινότητα ηταν πολυ χαμηλη σε μενα τα ειχαμε ρύθμιση στο μη αυτόματο και τερμα φωτεινότητα ” Έχεις tempered glass ? Αν ναι ποιας μάρκας ? Αν όχι δεν ξέρω τι να σου πω, όπως και για το θέμα ταχύτητας ” Εχω tempered της xiaomi τα ειχα παραγγείλει εξτρα
-
Γεια σας παιδια σημερα εφαγα ηττα απο το φιλαρακι μου με mi3 βαλαμε πολλα βιντεακια στο youtube και η φωτεινότητα ηταν πολυ χαμηλη σε μενα τα ειχαμε ρύθμιση στο μη αυτόματο και τερμα φωτεινότητα. Εχω κανει ηδη wipe και τα συναφή και κατι ακομα σε performance σε καποιες εφαρμογές αφησε πισω, παιζει ρολο η ρομ?
-
παιδια εβαλα τη ρομ κανονικα οταν τελειωσε η διαδιακασια με λεει οτι δεν ειναι root και με λεει να κανει εγκατασταση το super su εγω δεν το εκανα και εκανα reboot πρεπει να φλασαρω το αρχειο zip su οπωσδηποτε????
-
Έρχεται το MIUI 8!
ΜήνυμαΜια ερωτηση παιδια το miui 8 θα ερθει με android 6 για το redmi note 3 mtk
-
Μπραβο παιδια παμε για download
-
Ολα καλα μεχρι τωρα πολυ καλη δουλεια μπραβο παιδια
-
Μπραβο παιδια ολα καλα προς το παρων και παλι μπραβο
-
Κολαει το playstore μερικες φορες οταν πας να δεις τα περιεχόμενα της εφαρμογης εκεί που λεει σε καθε αναβαθμιση τι νεο υπαρχει
-
Οπως και στην προηγούμενη ετσι και σε αυτην βγαζει τριμερης κληση
-
Καλη ανασταση παιδια
-
Μέχρι τώρα όλα καλά με την ρομ. Μπραβο παιδια πολυ καλη δουλεια
-
Μπραβο παιδια μεχρι τωρα ολα καλα
-
Γειά σας παιδια το βγάζει σε ενα φιλαρακι στο mi3w και δεν μπορει να απενεργοποιηθει