Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 265.
-
Μπραβο παιδια προς το παρόν ολα καλα
-
Παράθεση από Vasstef: “Ενα προβλημα που δε ξερω αν ειναι απο τη ρομ (μαλλον ειναι γιατι με την προηγουμρνη δε το ειχα) ειναι οτι κολαει καποιες φορες.στον τδρματισμο της κλησης, δε μπορω δηλ. Να τελεθωσω μια κληση ” Το ιδιο κανει και σε μενα κάποιες φορές
-
Γεια σας παιδιά να κάνω μια ερώτηση σχετικά την κάμερα αν βλεπετε διαφορα με το έγχρωμο φλας με η χωρις στην φωτογραφία
-
Παιδια μεχρι τωρα ολα καλα στο redmi note 3. Μπράβο σας πολυ καλη δουλεια
-
Παράθεση από mixaliscy: “Αν είναι μόνο εσένα (αυτό πρέπει να το μάθεις από άλλους που έχουν το ίδιο κινητό και χρησιμοποιούν το ίδιο πρόγραμμα) δοκίμασε να ξαναπεράσεις την Ρομ από πάνω. Απλά ξανά install ” Οκ ευχαριστω περασα την ρομ ξανα λυθηκε το προβλημα
-
Παράθεση από mixaliscy: “Φίλε @anestisleon επειδή το συγκεκριμένο bug έχει αναφερθεί και σε προηγούμενες Ρομ, αλλά όχι σε αυτήν, δοκίμασε να κάνεις από twrp wipes (cache & dalvik cache) και δες αν είναι οκ. ” Εκανα wipes εσβησα την εφαρμογή αλλα παλι τα ιδια
-
Παιδια ενα προβλημα βρήκα εγω στο messenger οταν σε στελνουν βιντεακια δεν τα παιζει ξεκιναν για κανα δυο δευτερόλεπτα και μετα δεν παιζουν αλλο
-
Παράθεση από tpapo: “daily lock screens δεν λειτουργούν ... ” Το ιδιο και στο redmi note 3
-
Μπραβο παιδια πολυ καλη δουλεια τα προηγουμενα bugs διορθώθηκαν προς το παρον ολα καλα και παλι μπραβο
-
Παιδια μια ερωτηση στην εξοικονόμηση ενέργειας η επιλογή εξοδο απο φορτιση τι κανει?
-
Καλορίζικο φιλος
-
Παράθεση από paulpap01: “Όλα καλά στο Mi4c, Δύο θεματάκια μόνο (σε εμένα τουλάχιστον) 1ον) Η εφαρμογή του καιρού δείχνει την τρέχουσα ώρα να είναι επτά (7) ώρες μπροστά !! 2ον) Η νέα εφαρμογή MiFit 2.0.1. (Eng/GR) με την νέα Dev Version 6.3.17. δεν μπορεί να μετρήσει καρδιακούς παλμούς ενώ με την προηγούμενη Dev Rom όλα ήταν ΟΚ Η ελεύθερη μνήμη παραμένει στα ίδια χαμηλά επίπεδα (1.3 - 1.2) με τις δύο προηγούμενες Rom. ” Και στο redmi note 3 ο καιρος 7ωρες μετά
-
Παράθεση από MIUI_ART: “RedMi Note 3 / RedMi Note 3 PRO Για το πρόβλημα με τα δαχτυλικά αποτυπώματα, δοκιμάστε να γυρίσετε την γλώσσα στα Αγγλικά και αναφέρετέ μας αν λύθηκε το πρόβλημα ή παραμένει... ” Μπαινει τωρα στο μενου αλλα οταν πας να πατησεις στο δαχτυλικο αποτύπωμα σε πεταει παλι εξω
-
Παράθεση από zer4w: “Admin έχω πρόβλημα στο redmi note 3 οταν μπαίνω ρυθμίσεις μετα κλείδωμα οθόνης και πατάω κωδικός & δακτυλικό αποτύπωμα με βάζει σε ενα loop με τον κωδικό και δεν κάνει τίποτα άλλο.. ” Το ιδιο προβλημα και σε μενα στο redmi note 3 και στην 6.3.11 δεν μπορουσα να διαγραψω ενα δαχτυλικο αποτύπωμα
-
Καλημερα παιδια μπράβο σας για την δουλεια. Ενα σφαλμα με βγαζει στο redmi note 3 οταν πηγαινω στην οθονη κλειδωματος στο δαχτυλικο αποτύπωμα
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Τι είναι αυτό που μου εμφάνισε τώρα; Το εμφάνισε σε κανέναν άλλο; ” Και σε μενα το εμφάνισε στο redmi note 3
-
Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλη επιτυχια σε ολους
-
Παιδια εκτος απο τα προβλήματακια που ειχα αναφερει σε προηγουμενα σχολια βλεπω οτι δεν συγχρονίζει το αλμπουμ στο mi account κατα αλλα ολα καλα στο redmi note 3
-
Παράθεση από Tkrikos: “Δεν ξέρω αν είναι κάποιο bug αλλά στο μενου χρώματα και αντίθεση έχοντας την ρύθμιση στο αυτόματο δεν νε αφήνει να αλλάξω την θερμοκρασία των χρωμάτων. Για redmi note 2 ” Φιλε και σε μενα το ιδιο κανει στο redmi note 3 συν το οτι δεν με αφηνει να διαγραψω δαχτυλικο αποτύπωμα