Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 265.
-
με την σειρά μου και εγώ αναφέρω βλάβηστο calculator
-
Μπραβο παιδια ξεκιναμε το μαγείρεμα
-
καλο μαγειρεμα παιδια περιμενουμε για hennessy
-
Μπραβο παιδια ξεκινάμε κατέβασμα
-
Παράθεση από amalag: “Παράθεση από anestisleon: “Παιδια εβαλα την ΑRΩMA με factory reset διαπίστωσα οτι στο viber δεν αναβει το led με τις ειδοποιήσεις ενω σε αλλες εφαρμογές αναβει. Μπηκα στις ρυθμίσεις ειδα αν ειναι ενεργοποιημενα τα led ειναι εκανα wipes αλλα τιποτα το led στο viber συνεχίζει να μην αναβει ” Πηγαίνεις ρυθμίσεις, εγκατεστημένες εφαρμογές, βρίσκεις το viber και το επιλέγεις, προβολή ειδοποιήσεων, ενεργοποιείς το led ειδοποίησης... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντα…
-
Παιδια εβαλα την ΑRΩMA με factory reset διαπίστωσα οτι στο viber δεν αναβει το led με τις ειδοποιήσεις ενω σε αλλες εφαρμογές αναβει. Μπηκα στις ρυθμίσεις ειδα αν ειναι ενεργοποιημενα τα led ειναι εκανα wipes αλλα τιποτα το led στο viber συνεχίζει να μην αναβει
-
Παιδια πως γίνετε να αλλαξω θεμα στο ρολοι παλια νομιζω γινοταν
-
Παράθεση από bzanios: “@anestisleon Αν δεν κάνω λάθος έχεις το Hennessy; Την πέρασες με Factory Reset ή κατευθείαν; ” Ναι hennessy εχω την πέρασα με factory reset κολλησε στην αρχη εκανα reboot μπηκα το εστησα. Μετα δεν με εβλεπε ο καιρος και εκανα wipes και διορθώθηκε
-
Παιδιά εβαλα ARΩMA και δεν με βρισκει τοποθεσία στον καιρο =============== Σεπ 11th 2017, 5:10pm =============== Παράθεση από anestisleon: “Παιδιά εβαλα ARΩMA και δεν με βρισκει τοποθεσία στον καιρο ” Διορθώθηκε με wipes
-
Γειά σας παιδια ειμαι με την 7.5.11 πριν λιγες μερες διαπίστωσα στην καμερα οτι εμφανιζει καποια σημάδια μπλε σαν τελειες οταν παω να τραβηξω φωτογραφια σε σκοτεινα μέρη. Εκανα wipes μπας και διορθώσει δεν εγινε τιποτα μετα μπηκα στο κρυφο μενου να δω αν εχω τιποτα καμενα πιξελ σε ολα τα χρωματα αλλα και εκει τιποτα ακομα δεν καταλαβα πως τα βγαζει
-
Παράθεση από markito: “Παράθεση από anestisleon: “Μπραβο σας παιδια κάνετε καταπληκτική δουλεια Παιδια γιατι αυτο ετσι ξαφνικα? ” Μάλλον επειδή έχει χαθεί η μπάλα με τόσες συσκευές, οπότε κάποιες αναγκαστικά θα μπουν σε δεύτερη μοίρα. ” εδω μιλαμε σχεδον για ολες τις συσκευες
-
Μπραβο σας παιδια κάνετε καταπληκτική δουλεια Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από newsformobiles: “Συγνώμη, αλλά εδώ λέει ότι για άγνωστο χρονικό διάστημα, σε όλες οι ναυαρχίδες της Xiaomi και όχι μόνο, δεν θα βγάλουν νέα dev rom! Λέει ότι θα είναι για λίγο...αλλά αυτά τα λίγο των κινέζων φοβάμαι! Είδωμεν.... ” Βασικά λέει σε όλες τις συσκευές εκτός από τις παρακάτω: As a result of a carefully discussed decision, starting from 12th of June, 2017. Some devices will be suspended from regular Chin…
-
Μπραβο σας παιδια κάνετε καταπληκτική δουλεια
-
Κατεβασμα και αυριο μαγείρεμα μπραβο παιδια
-
Μπραβο παιδια περιμενουμε να δοκιμασουμε την καινούργια συνταγή σας
-
Γειά σας παιδια γινεται να προστεθεί η λειτουργία οταν ακουμε μουσικη με το handsfree να αλλαζουμε τραγούδια με διπλο πάτημα απο τα κουμπια του volume
-
Ξεκιναμε το download μπραβο σας παιδιά
-
Παιδια μπραβο σας χαιρομαι που ειμαι μελος αυτης της κοινοτητας