Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 265.
-
Μπραβο σε ολους και καλη επιτυχία
-
Παιδια μια ερωτηση τα διαφορετικα ρολογια που κατεβαζαμε γιατι δεν υπαρχουν εδω και πολλες ρομ
-
Μπραβο ρε παιδια ξεκιναμε και βλέπουμε
-
μπραβο παιδια ξεκιναμε το κατεβασμα
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Τι προβλήματα έχεις ακριβώς; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχει εδω και δυο αναβαθμίσεις η καμερα στο messenger εχει σκοτεινιασει, μπαταρια χαλια, και κολλάει που και που στις κλήσεις οταν παω να τις τερματισω, εχω κανει wipes και την ρομ την περασα μεfactory reset
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν και θα βγουμε εκτός θέματος θα σε ρωτήσω.. Τι σημαίνει αναβάθμιση για σένα? Γιατί θέλεις να πας σε marshmallow? Ποιος ο λόγος που θέλεις να βγει τόσο η global rom από την στγμή που το κινητό υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα? Μήπως όλα αυτά είναι στο μυαλό μας? Έχεις κάποιο πρόβλημα με το κινητό επειδή είναι σε lollipop? ” Θεωρω την 5.0.2 ως το χειρότερο android στο θεμα διαχείρισης της μπαταριας. Αναβάθμιση android για μενα σημαινει μπαταρια την σημερον ημέρα αυτο ειν…
-
δεν συμφωνω για την παλαιοτητα ενος κινητου που βγηκε τον νοεμβριο του 15 και δεν συμφωνω με τον τροπο που αντιμετωπιζει το κομματι τον αναβαθμησεων η xiaomi. Μην ξεχναμε οτι ο helio x10 υποστηριζει το nougat και δεν μπορω να ακουω δεν δινει τα kernel η mediatek, βγαζεις ενα κινητο και δεν τον υποστηριζεις τουλαχιστον με μια αναβαθμιση android μεγαλο λαθος και για εμας τους αγοραστες αλλα και για αυτους αλλα βλεπεις την πατας μια φορα οπως εγω γιατι ειπα να δοκιμασω mediatek.
-
μπραβο παιδια ωρα για download
-
Μπραβο παιδια ωρα download
-
με το redmi note 3 mtk τι κανουν τελικα με android. τα πουλανε και δεν τα υποστηριζουν τι να πω
-
Καθε μερα και ψηφο μπραβο ρε Έλληνες
-
Παιδια σε καποιον που να εχει Hennessy στο messenger ειναι πιο σκοτεινή η καμερα οταν πατε να τραβηξετε βίντεο η φωτο