Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 227.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Σε kate έχω ακούσει για πρόβλημα στο ξεκλείδωμα bl σε Kenzo ποτέ , κάτι δεν κάνεις σωστά.” Δεν ξέρω μου έβγαζε μόνιμα προβλήματα το site που κάνουμε το ξεκλείδωμα δεν ξέρω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα θέλω να αλλάξω ρομ στο κινητό έχω το Kenzo το 16 Άρι αλλά ώρες ωρες δεν ακούω τον άλλον όταν μου μιλάει με αποτέλεσμα να κάνω επανεκκίνηση για να επανέλθει,το έχω περίπου ένα χρόνο με τη ρομ που μου ήρθε έχω πάρει έγκριση για ξεκλείδωμα αλλά δεν κατάφερα να το κάνω, υπάρχει τρόπος να αλλάξω ρομ χωρίς να το ξεκληδωσω με τον παραδωσιακο τρόπο έτσι ώστε να βάλω μία ρομ από εδώ,16f1640cd5519d7a246c49ccad85e8bb.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα στην ομάδα έχω το redmi note 3 pro με κωδικό 2015112 θέλω να βάλω μία σταθερή rom ποια μου προτείνετε χωρίς προβλήματα θέλω μία σταθερή καθος το κινητό φοράει beta από τότε που το πήρα...85f0bdea9a81841d88d82b0c8d5a56ab.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από Xristos1980: “Καλησπέρα θέλω να κάνω μία ερώτηση εγώ έχω το κενζο αλλά φοράει beta rom με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το ξεκληδωσω το κινητό ” Η rom που έχεις είναι μια χαρά, δεν πιστεύω ότι φταίει αυτή. Μήπως να κοιτάξεις αν ο η/υ σου "βλέπει" σωστά το kenzo??” Το έχω τσεκαρι πολλές φορές το βλέπει κανονικά αλλά όταν πάω να το ξεκλιδωσω μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται...Τώρα τι να πω δεν ξέρω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα θέλω να κάνω μία ερώτηση εγώ έχω το κενζο αλλά φοράει beta rom με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το ξεκληδωσω το κινητό έχω πάρει το οκ από την xiaomi για να το ξεκληδωσω αλλά δεν μπορώ λόγο της rom που έχει,ποια rom πρέπει να βάλω για να το ξεκληδωσω και ποια διαδικασία κανω..Ο κωδικός που έχει το κινητό από πίσω είναι 2015112.f77f9ab95adc73fd9acb34202e323622.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα ή αναβάθμιση διορθώθωσε την αυξανόμενη ένταση που όταν με καλούσαν ανεβενε σκάλα σκάλα και το δακτυλικό αποτύπωμα αλλά τα δεδομένα χάνονται και πρέπει να βάλω εγώ τα ip4 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα θέλω να ρωτήσω το εξής όταν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά και ακούω μουσική στο δρόμο όταν τρανταζετε το κινητό από λακούβες που είμαι μέσα στο λεωφορείο χαμηλονει ο ήχος όσο τρανταζετε το κινητό χαμιλονη και περισσότερο!!! Το ίδιο συμβαίνει και όταν ακούω ραδιόφωνο. Γιατί το κάνει αυτό κάποια λύση;;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή χρονιά εριξα κεγω την ψήφο μου xristos1980 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το εφτιαξα μόλις τώρα δεν ήταν τα apn τσεκαρισμενα τώρα οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε vodafon σε εμενα δουλεύουν τα δεδομένα στη cosmote όμως όχι έχω δυο κάρτες στο κινητό την cosmote την έχω στη θέση ένα και δεν λειτουργούν τα δεδομένα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά έκανα πριν λίγο αναβάθμιση στην 6.12.22 στο. Redmi note 3 pro και δεν μου δουλεύουν τα δεδομένα ούτε σε 3G ούτε 4G τι γίνεται ; Έκανα εκκαθάριση αλλά τίποτα μία από τα ίδια! Καμία βοήθεια; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kexas: “καλημερα παιδια εχω το mi note pro με την 6,11,24 dev και απο εχθες ξαφνικα δεν ανοιγει της εξης εφαρμογες (camera, playstore, θεματα, αρχεια) υπαρχει σε κανεναν αλλων κατι παρομοιο. εκανα καθαρισμο των cache σε αυτες της εφαρμογες αλλα το προβλημα δεν διορθώθηκε και περασα απο πανω ξανα την ρομ αλλα και παλη τιποτα . αν περασω παλιοτερη version stable πρεπει να κανω καποια διαδικασια η μπορω απο επανω να την περασω ευχαριστω” Καλημέρα φίλε μου σε μένα δεν υπάρχει κάτι τέτοι…
-
Καλημέρα από μένα μετά την αναβάθμιση που έκανα στην ενημέρωση το μόνο προβλήμα που είδα είναι ότι όταν περνάς δακτυλικό αποτύπωμα στο τέλος κρασαρει και βγάζει σφαλμα...αλλά κατά κάποιο περίεργο τρόπο έχει κρατήσει το παλιό αποτύπωμα!! Αυτά από μένα redmi note 3 pro... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
gkalen δεν καταφερα τιποτα τα νευρα μου!!!!
-
αλλαξα τους φακελους app και priv-app αλλα δεν...κολλημενο στο logo
-
πεσμου κατι αν αλλαζα το boot image και το update skript και εβαζα του redmi επιδει βαλαμε τους δικους του φακελους λες να μπουταριζε κανονηκα?????
-
οταν ειναι μου λες φλασαρα τη στοκ,