Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 227.
-
οκ περιμενω δεν εχω βαλει τη stock γιατι περνει flash tool και βαριεμαι τωρα...περιμενω με την miui
-
λοιπον δεν καναμε τιποτα το κινητο μενει κολλημενο στο logo μπηκα και στο updater-script και διεγραψα οτι εγγραφε delete και φλασαρα ξανα αλλα δεν εγινε τιποτα...δυστιχος
-
καλημερα πινοντας καφε λεω να αρχησω το μαγιρεμα στο lenovo A7000 περνωντας την miui με της οδηγιες σου gkalen για να παρει τα ελληνικα....αντε να δουμε τι θα δουμε....τα λεμε σε λιγο.....
-
το bootloop δεν με τρομάζει έχω κάνει πηραματα ου και λίγα το μόνο όπως είπα και πιο πριν είναι ότι δεν ξέρω να κάνω μεταφράσεις σε rom
-
gkalen το έλαβα αυτό που μου εστειλες θα το δοκιμάσω και θα σου πω!
-
gkalen καλησπέρα σου έχω στήλη ένα pm μήνυμα δεν ξέρω αν το έχεις δει θέλω τη βοήθειά σου!
-
το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο ασχολούμαι κεγω με τέτοια θέματα.κατάφερα να την κάνω port ναι μεν είχε ελληνικά αλλά δεν λειτουργούσε η κάμερα και δεν έβλεπε τη sim..δυστυχώς δεν ξέρω να κάνω μετάφραση την rom απηραχτη όπως είναι!
-
Παράθεση: “” Καλημερα σε ολους... Θέλω την βοήθεια σας έχω ένα lenovo A7000 θέλω να βγάλω την εργοστασιακή rom και να βάλω μία miui είναι αυτή εδώ ROM Miui7v7.1.2.0 for a7000 with patch swap to sdcard | [Custom]-[Updated] add the 02/09/2016 on Needrom Την πέρασα όλα καλα δουλεύουν...αλλά δυστυχώς δεν έχει την ελληνική γλώσσα... Θα ήθελα τη βοήθειά σας πως να την μεταφρασω δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη στο ίντερνετ που εψαξα...εβαλα και το more locale αλα δεν εκανε τιποτα...κάθε βοήθεια σεβαστή και σ…
-
καλημερα σε όλους κάνα νέο γιατί μετάφραση της rom?
-
του εχω στήλη δεν ξέρω κεγω πόσα μηνύματα αλλά αδιαφορεί... Γιαυτό ρωταω εδώ αν υπάρχει κάνα zip αρχείο που να ταιριάζει με την ελληνική γλώσσα να το φλασαρο η αν μπορεί κάποιος απο εδώ να μου την κάνει μετάφραση... Από τα παιδιά του block....
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Xristos1980: “καλησπερα σε ολους... Θέλω την βοήθεια σας έχω ένα lenovo A7000 θέλω να βγάλω την εργοστασιακή rom και να βάλω μία miui είναι αυτή εδώ ROM Miui7v7.1.2.0 for a7000 with patch swap to sdcard | [Custom]-[Updated] add the 02/09/2016 on Needrom Την πέρασα όλα καλα δουλεύουν...αλλά δυστυχώς δεν έχει την ελληνική γλώσσα... Θα ήθελα τη βοήθειά σας πως να την μεταφρασω δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη στο ίντερνετ που εψαξα...κάθε βοήθεια σεβαστή και σας ευχαρ…
-
καλησπερα σε ολους... Θέλω την βοήθεια σας έχω ένα lenovo A7000 θέλω να βγάλω την εργοστασιακή rom και να βάλω μία miui είναι αυτή εδώ ROM Miui7v7.1.2.0 for a7000 with patch swap to sdcard | [Custom]-[Updated] add the 02/09/2016 on Needrom Την πέρασα όλα καλα δουλεύουν...αλλά δυστυχώς δεν έχει την ελληνική γλώσσα... Θα ήθελα τη βοήθειά σας πως να την μεταφρασω δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη στο ίντερνετ που εψαξα...κάθε βοήθεια σεβαστή και σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων....
-
Και δεν είναι οτι δεν γνωρίζω απο rom ξέρω πράγματα έχω ψαχτη με το κωδικα android το μονο που δεν έχω καταφέρει είναι να κάνω μετάφρασης και μια σωστή port rom...
-
Μετάφραση τις Ρομ αυτό λέω αν γίνεται. Μετα απο πολλές εγκατάστασης Ρομ όπως aosp Cm mod Lewa και αλλες Κατεληξα οτι μονο η miui rom Είναι σταθερές γιαυτό το τηλέφωνο γιατί η αλλες μια αδειάζει γρήγορα η μπαταρία η Αλές κολλάνε με κιτ κατ σερνετε το τηλέφωνο ε δεν μπορω Άλο βαρεθηκα... και ψάχνω να βρω κάποια miui που να τεριαζει στο κινητό...και να έχει ελληνικά..η να βρω κάποια που να τιν κάνω port...
-
Καλημέρα στην ομάδα καλό σ/κ βρήκα μια Ρομ για το κινητό μου είναι εδώ MEGA αν μπορείς κάποιος και δεν είναι κόπος να την κανει μετάφραση στα ελληνικά! Ευχαριστώ εκ τον πρότερον.
-
Υπάρχη κάποια Ρομ απο xiaomi μοντελο που να τεριαζει στο doogee550 να τιν κάνω port για το κινητό! Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απάντηση! Ευχαριστώ!
-
Ειναι ενεργό αλά τίποτα!
-
Οκ! Θα κοιταξω μπας και βρω καποια αλη ρομ και θα σου πω! Παντος ευχαριστω πολυ για το χρονο σου! Κατι ακομα ηθελα να σε ρωτησω εδω και αρκετο καιρο οτα. Συνδεω το.κινητο στο λαπτοπ δεν το βλεπει σαν εξωτερικη συσκευει παρα μονο φορτηση κανει εχω περαση τα driver πολλες φορες στο.λαπτοπ αλα τιποτα ..το εχω τσεκαρι και σε αλα λαπτοπ και pc με διαφορετικα windows αλα δεν το βλεπει μονο φορτηση μιπως γνωριζης τι πεζη! Εχει χαθει το pleloader απο την συσκευει? Γιαυτο το κανει?
-
Τιποτα μια απο τα ιδια! Εβαλα αλο apk cameras αλα δεν λειτουργει η πισω camera ουτε φλας αναβη τιποτα!