Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 227.
-
Καλησπέρα μετά την τελευταία ενημέρωση της rom συνεχώς έχω παρατηρήσει ότι το redmi note 8 Gingko αποσυνδέεται το wifi μόνο του και ξανά συνδέεται πάλι και το κάνει συχνά,έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα ; Φοράει τη rom 21.6.9 beta που περνει αναβάθμιση κάθε βδομάδα Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγκατάσταση rom
ΜήνυμαΤελικά το πρόβλημα λύθηκε με το να αλλάξω twpr πέρασα το orange twpr και έκανα κανονικά factory reset και data και την πέρασα καθαρή τη rom, ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δε φαίνεται. Αν κάνεις με το τελευταίο twrp format data και επανεκκίνηση θα έπρεπε να βλέπεις τον εσωτερικό χώρο και να μπορείς να κάνεις εγκατάσταση τη rom.” Το βλέπω τον εσωτερικό χώρο την έκανα την εγκατάσταση όπως προανέφερα απλά χωρίς να έχω κάνει φορμάτ data και τα λοιπά που κάνουμε την πέρασε έτσι απλά ήθελα να γίνει καθαρή εγκατάσταση τώρα δεν ξέρω γιατί μου βγάζει σφάλμα όταν κάνω διαγραφή data και στο wipe Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapat…
-
Εγκατάσταση rom
ΜήνυμαΤώρα φοράει αυτη3704234ec324479a70b79c49fe40b3bd.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk d47db394c0405a24f3662acfb75faa1b.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Μετά το format data κάνε επανεκκίνηση σε twrp και δοκίμασε πάλι.” Μα δεν κάνει φορμάτ data μου βγάζει κόκκινα γράμματα για σφάλμα έχω κάνει και επανεκκίνηση του recovery και πάλι τα ίδια,τη ρομ όμως την πήρε απλά ήθελα να κάνω καθαρή εγκατάσταση μου έβγαλε και το update για την ρομ την εβδομάδιεα και την κατέβασα την πέρασα αλλά και πάλι χωρίς φόρματ γιατί μου βγάζει σφάλμα συνεχώς Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xristos1980: “Παράθεση από MIUI_ART: “@Xristos1980 Αν θέλεις να έχεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις τότε θα βάλεις την Developer ROM, διαφορετικά πας για την Stable έκδοση. Και οι δύο ROM δεν φαίνεται να έχουν κάποια προβλήματα που χρίζουν προσοχής, οπότε διαλέγεις ή δοκιμάζεις ότι σου αρέσει και κρατάς αυτήν που είναι καλύτερη για την συσκευή σου.” Πέρασα την developer αλλά ένα πράγμα που έκανε εντύπωση όταν έβαλα τον twpr πήγα στην επιλογή wipe πατάω yes και μου έβγαλε κόκκινα γράμματα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “@Xristos1980 Αν θέλεις να έχεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις τότε θα βάλεις την Developer ROM, διαφορετικά πας για την Stable έκδοση. Και οι δύο ROM δεν φαίνεται να έχουν κάποια προβλήματα που χρίζουν προσοχής, οπότε διαλέγεις ή δοκιμάζεις ότι σου αρέσει και κρατάς αυτήν που είναι καλύτερη για την συσκευή σου.” Πέρασα την developer αλλά ένα πράγμα που έκανε εντύπωση όταν έβαλα τον twpr πήγα στην επιλογή wipe πατάω yes και μου έβγαλε κόκκινα γράμματα για σφάλμα πατάω μετά adva…
-
Εγκατάσταση rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα και Χριστός Ανέστη Τελικά σήμερα που μπήκα για να δω πόσες ώρες θέλει ακόμα για ξεκλείδωμα του bootloader με άφησε και το ξεκλειδωσα ποια rom από της δύο να περάσω να μην έχω προβλήματα; Ποια μου προτείνετε Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Εδώ δες TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI” Και για rom; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγκατάσταση rom
ΜήνυμαRecovery που θα το βρω για να κατεβάσω και ποια rom να κατεβάσω Ποια είναι η τελευταία ; Να τα έχω έτοιμα όταν έρθει η μέρα για το ξεκλείδωμα του bootloader Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Επειδή δε γίνεται. Έχεις απλά πως όλοι χρονοκαθυστερηση... Μετά ξεκλειδώνεις...” Οκ οπότε περιμένω Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Και τόσο θα περιμένεις... Δεν υπάρχει εναλλακτική.” Μέσω cmd όπως είχα ξεκλειδώσει το mi a2 lite δεν μπόρεσα δεν ξέρω το γιατί; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Γιατί θέλεις να το ξεκλειδώσεις unofficial και όχι official;” Μου έχει βγάλει 357 ώρες αναμονή Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγκατάσταση rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχω το συγκεκριμένο κινητό το redmi note 8 Gingko το 128 giga και θέλω να ξεκλειδώσω unofficial το bootloader και να εγκαταστήσω recovery και να περάσω την rom από εδώ από την ομάδα,κάθε βοήθεια πολύτιμη! Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι τα έχω κάνει αυτά,δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση και το Disable-Force-Encryption-Treble μήπως και την τρέξει γιατί και την 11 την τρέχει αφού περάσω το Disable-Force-Encryption-Trebe αλλά και πάλι δεν την τρέχει την 12,αυτό που θα δοκιμάσω αύριο είναι μετά την εγκατάσταση και κολλήσει πάλι θα κάνω format data όπως μου λες και μετά reboot να δούμε τι θα γίνει, Στάλθηκε από το Redmi 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk