Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 227.
-
RE: RE:
Μήνυμα. Στάλθηκε από το Redmi 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤελικά πέρασα miui 11 την 12 που έχω κατεβάσει δεν την επερνε με τίποτα, Στάλθηκε από το Redmi 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannis stathopoulos: “Παράθεση από Xristos1980: “Παράθεση από Xristos1980: “Παράθεση από Giannis stathopoulos: “Εφτιαξα εναν οδηγο εγκαταστασης αν σε ενδιαφερει αδερφέ .. Global rom android10 open?id=1-0rGDK9H7ypJLzE7w3db5Kcp7KfPZYix twrp twrp-daisy-3.3.1-0-offain.img? Την γεφυρα επικοινωνίας την πετας στον "c" open?id=1tljD90UA0-XFv_sl24CLAbJ_emRCqA-b απο δω θα δωσεις τις εντολές στο "cmd".. Ξεκλειδωμα "bootloader" αν δεν εχει ηδη.. Σε "fastboot" γράφεις "fastboot oem unlock" με π…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Xristos1980: “Παράθεση από Giannis stathopoulos: “Εφτιαξα εναν οδηγο εγκαταστασης αν σε ενδιαφερει αδερφέ .. Global rom android10 open?id=1-0rGDK9H7ypJLzE7w3db5Kcp7KfPZYix twrp twrp-daisy-3.3.1-0-offain.img? Την γεφυρα επικοινωνίας την πετας στον "c" open?id=1tljD90UA0-XFv_sl24CLAbJ_emRCqA-b απο δω θα δωσεις τις εντολές στο "cmd".. Ξεκλειδωμα "bootloader" αν δεν εχει ηδη.. Σε "fastboot" γράφεις "fastboot oem unlock" με πατημένο το"volume up" πατας "enter" κ δεν το αφηνεις αν δεν καν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannis stathopoulos: “Εφτιαξα εναν οδηγο εγκαταστασης αν σε ενδιαφερει αδερφέ .. Global rom android10 open?id=1-0rGDK9H7ypJLzE7w3db5Kcp7KfPZYix twrp twrp-daisy-3.3.1-0-offain.img? Την γεφυρα επικοινωνίας την πετας στον "c" open?id=1tljD90UA0-XFv_sl24CLAbJ_emRCqA-b απο δω θα δωσεις τις εντολές στο "cmd".. Ξεκλειδωμα "bootloader" αν δεν εχει ηδη.. Σε "fastboot" γράφεις "fastboot oem unlock" με πατημένο το"volume up" πατας "enter" κ δεν το αφηνεις αν δεν κανει τρεις φορες εκκίνηση στο…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Xristos1980: “Παράθεση από amavroudis: “Δες στο xda για οδηγο. [PORT][STABLE][9] MIUI 11 Ports for Mi A2 Li… | Xiaomi Mi A2 Lite Βασικά θα σου πρότεινα να πας μία μέσω fastboot για να το στρώσεις και να το καθαρίσεις πριν βάλεις πάλι miui.” Θα το κοιτάξω και έτσι να το κάνω Στάλθηκε από το Redmi 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το λινκ αυτό είναι ρομ με fastboot; Στάλθηκε από το Redmi 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δες στο xda για οδηγο. [PORT][STABLE][9] MIUI 11 Ports for Mi A2 Li… | Xiaomi Mi A2 Lite Βασικά θα σου πρότεινα να πας μία μέσω fastboot για να το στρώσεις και να το καθαρίσεις πριν βάλεις πάλι miui.” Θα το κοιτάξω και έτσι να το κάνω Στάλθηκε από το Redmi 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα στην ομάδα έχω ένα mi a2 lite 3/32 θέλω να βάλω μια ρομ miui 12 αλλά μένει στο λογότυπο και κλείνει και ανοίγει,ενώ όταν περνάω ρομ lineage την περνει αμέσως τη κάνω λάθος με την miui rom και δεν μπορώ να την περάσω; Θέλω τα φώτα σάς Στάλθηκε από το Redmi 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από em56464: “Παράθεση από Xristos1980: “Παράθεση από NasDriver: “@Xristos1980 Ανάλογα την ρομ που πας να περάσει. ο κάθε δημιουργός της δίνει και κάποιες οδηγίες-βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να ολοκληρωθεί σωστά....τις ακολουθείς κατά γράμμα ? ” Ναι τις ακολουθώ και δεν βγάζω άκρη γιατί δεν ξεκινάει το κινητό θα το τσεκαρω πάλι βήμα βήμα, παντός ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ρωτα για recovery και gapps είναι βασικό υπάρχουν και η evolutio…
-
Παράθεση από NasDriver: “@Xristos1980 Ανάλογα την ρομ που πας να περάσει. ο κάθε δημιουργός της δίνει και κάποιες οδηγίες-βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να ολοκληρωθεί σωστά....τις ακολουθείς κατά γράμμα ?” Ναι τις ακολουθώ και δεν βγάζω άκρη γιατί δεν ξεκινάει το κινητό θα το τσεκαρω πάλι βήμα βήμα, παντός ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω το εξής,έχω ένα mi a2 lite 3/32 περνάω custom rom αλλά μόνο με δύο rom έχει ανοίξει το κινητό όλες τις υπόλοιπες που περναω κολλάει στο μπουταρισμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό καμία ιδέα; Τώρα φοράω μια lineages 17.0 με Android 10 αλλά έχω παρατηρήσει υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας, είχα βάλει και MIUI 11 κάποτε με Android 9 προσπάθησα να την περάσω πάλι αλλα δεν κατάφερα δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος,καμία ιδέα η καμία rom σχετικά καλή ;;; Στάλθηκε α…
-
Παράθεση από Xristos1980: “Καλησπέρα σε όλους θέλω να ξεκλειδώσω το bootloader στο mi a2 lite που στέλνω το μήνυμα για να μου έρθει το sms και τη γράφω γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Προσπάθησα να το κάνω έτσι αλλά μου έβγαλε αυτό μήνυμα13535486b4bf739d5c3afcba2fece025.jpg Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους θέλω να ξεκλειδώσω το bootloader στο mi a2 lite που στέλνω το μήνυμα για να μου έρθει το sms και τη γράφω γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά ποια Ρομ είναι η καλύτερη και χωρίς θέματα για το redmi note 3 pro kenzo Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν υπάρχει κάπου ανεβασμένη η 8.8.9 να την κατεβάσω να την δοκιμάσω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αν είσαι φουλ πάνω στο τηλέφωνο ναι. Βλέπω ότι είναι ενεργό όλη την ώρα. Άσε το λίγο να δεις πως θα πάει. Αν μείνει ενεργό συνεχόμενα κάτι τρέχει...” Οκ θα το τσεκαρω και θα το δω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά είναι λογικό να μου καταναλωνη τόσο γρήγορα τη μπαταρία με δεδομένα ανοιχτά 6% σε 11 λεπτά0da56db7641f355b6fe9aaa5e2c559b8.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω το κενζο με την 8.8.2 και έχω ενεργοποιήσει και την εξοικονόμηση μπαταρίας ενεργή
-
Εμείς που δεν είμαστε vip πότε θα μπορέσουμε να περάσουμε τη νέα ρομ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk