Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 227.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikozzz35: “Εγώ χώρα άλλαξα μια χαρά κ από μπαταρία καλά παει. Μόνο η Google cam μου κάνει νερά. Υπάρχει κάποια διαφορετική έκδοση που να παίζει σωστά ?” Δεν ξέρω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και σε μένα το ίδιο γίνεται με την google camera, περιμένω να βγει η αναβάθμιση να περάσω τη νέα ρομ γιατί με την 882 έχω θέματα πολλά όπως την τρελή κατανάλωση μπαταρίας, θέματα δεν μπορώ να κατεβάσω γιατί δεν αλλάζει χωρα, είμαι κεγω με κενζο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει κανένας root τι συσκευή του για να δει εαν με την διαγραφή του αρχείου μπόρεσε να αλλάξει χώρα για να κατεβάσει θέματα; Γιατί εγώ δεν έχω κάνει root Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από skgklm: “8.8.2 XTRV σε nikel, δεν μου επιτρέπει να αλλάξω την χώρα από Ελλάδα σε οποιαδήποτε άλλη ώστε να κατεβάσω θέματα..... υπάρχει κάποιο fix; ” Σε εμένα δουλεύει κανονικά, άλλαξα σε Ελβετία και εμφανίστηκε στα θέματα η επιλογή για λήψη. Εγκατέστησα όμως με factory reset. Μήπως πέρασες τη ROM πάνω από προηγούμενη ?” Οχι εγώ έκανα τέλειος διαγραφή την παλιά wipe data κανονικά αλλά δεν με αφήνει να αλλάξω χώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από skgklm: “8.8.2 XTRV σε nikel, δεν μου επιτρέπει να αλλάξω την χώρα από Ελλάδα σε οποιαδήποτε άλλη ώστε να κατεβάσω θέματα..... υπάρχει κάποιο fix;” Και σε εμένα το ίδιο κάνει εγώ είμαι με κενζο έκανα φορμάτ πάλι και εγκατάσταση αλλά δεν άλλαξε τίποτα πάλι τα ίδια! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από em56464: “Παράθεση από Xristos1980: “καλησπερα στο κενζο με την ρομ 8.8.2 δεν μπορω να κατεβασω θεματα τι πεζει? το εχει και αλλος το προβλημα αυτο? ” νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις region όπως σε όλα για να δουλέψει τα θέματα και το επαναφέρεις μετά όπως σε όλα τα τηλέφωνα της εταιρείας λόγω gdrp στην Ευρώπη!!!!! ” αυτο πηγα να κανω αλλα δεν με αφηνη,
-
καλησπερα στο κενζο με την ρομ 8.8.2 δεν μπορω να κατεβασω θεματα τι πεζει? το εχει και αλλος το προβλημα αυτο?
-
παιδια καλησπερα η rom απο CN/xiaomi.eu xtrv για το kenzo εχει την ελληνικη γλωσσα μεσα????
-
καλησπερα μια ερωτηση για το κενζο που βρισκω τη 10 αρα ρομ
-
Παράθεση από bilis1234: “Περαστηκε σε κενζο όλα μια χαρά φενονται δεν βλέπω διαφορά με 9 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλησπέρα φίλε μου έχω κεγω το kenzo την πέρασες με factory η απλά wipe τα γνωστά; Για να ξέρω την κάνω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Xristos1980: “Καλησπέρα παιδιά ξαφνικά το κινητό μου χαμήλωσε η ένταση του ακουστικού με περνούν τηλέφωνο και τους ακούω μακριά το ίδιο συμβαίνει και όταν κάνω κλήση εγώ ; Τι λέτε να φταίει; ” Ποια ROM φοράς στην συσκευή σου ? Αν έχεις την δική μας ROM, δοκίμασε να παίξεις με τις ρυθμίσεις στο Dolby Atmos. :D” Ναι δικιά σας ρομ φοράω την τελευταία αλλά δεν ξέρω αν καταλάβατε για πιο πράγμα μιλάω δεν λέω για το ηχείο αλλά γιατο ακουστικό που περνούμε τηλέφωνο …