Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 227.
-
Σε ευχαριστώ πολύ! =============== Οκτ 29th 2017, 6:36pm =============== παιδια καλησπερα το κινητο τις γυναικας μου εχει μηνη κολλημενο στο λογοτυπο miui με το xiaomi tool δεν μπορω να περασω ρομ γιατι δεν ειναι ενεργοποιημενα τα usb debugging. αφου δεν ανηγη το κινητο ειναι ενα redmi note 4a rolex τι κανω? βοηθεια
-
Καλησπέρα στην ομάδα και χρόνια πολλά! Δεν βρίσκω κάπου κάποιο νήμα για να γράψω για το συγκεκριμένο κινητό, Θέλω να ρωτήσω το εξής έχω παρει της γυναίκας μου το redmi note 4A rolex και από τη μέρα που της πέρασα την ελληνική miui xtrv τις κάνει στα καλά καθούμενα επανεκκίνηση η κλείνει μόνο του, τις πέρασα και σήμερα και την τελευταία αναβαθμιση που βγήκε να δω αν το ξανακάνει! Τι λέτε να φταίει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι και για το kenzo η ελληνική; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsoureki: “Σε μόλις 14 λεπτά έλαβα την άδεια για unlock. Σφαίρα οι Κινέζοι!” Και σε μένα το ίδιο έγινε! Στο μπαμ μπαμ έγινε! Και μετά από μία ώρα το ξεκλειδωσα κανονικά! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρει κάποιος να μου πει γιατί όταν έχω το ράδιο ανοιχτό εκεί που πεζη κληνη μόνο του και το ίδιο όταν ακούω μουσική από τον player κληνουν ξαφνικά μόνα τους! Redmi note 3 pro εχθες φλασαρα την τελευταία ρομ απο εδώ την ομάδα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk caeb3cb119e2ed1715419bc1175a85ee.jpg
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΩραιος σε ευχαριστω πολυ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΔεν ξερω αν ειναι αυτο που βρηκα! [Device Team] TWRP 3.0 Root for Redmi Note 3 Snapdragon 650 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk