Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 227.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΌχι είναι η δεύτερη είναι αρκετός καιρός που έχω φτιάξει το λογαριασμό Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΈκανα πριν από πέντε λεπτά αίτηση για ξεκληδωμα του bootloader γιατί είχε περάσει καιρός από την πρώτη φορά που είχα κάνει και η απάντηση μου ήρθε μέσα σε 5 λεπτά για να το ξεκληδωσω! Μπράβο ταχύτητα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Προσπάθησε να ξεκλειδώσεις όπως είσαι , enable oem unlock , enable usb debbuging, στο developer options, λογαριασμό mi βάλε στο κινητό σε λογαριασμό που έχεις δικαίωμα ξεκλειδώματος. Κατέβασε το τελευταίο unlock tool , βάλε το κινητικό σε fastboot mode και όταν στο ζητήσει το mi unlock tool σύνδεσε το κινητό και ξεκλείδωσε ,εάν έχεις τον λογαριασμό ήδη εγκατεστημένο πάνω από 72 ώρες ξεκλειδώνεις αμέσως.” Οκ θα το δοκιμάσω! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας…
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην ομάδα φοράω αυτή εδώ τη ρομ στο redmi note 3 pro και θέλω να ξεκληδωσω τον bootloader πια ρομ πρέπει να περάσω και με πιο πρόγραμμα την περνάω για να μπορέσω να τον ξεκληδωσω, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να κάνω κάτι! Και θέλω να βάλω μια ρομ από εδώ από την ελληνική ομάδα! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. a28985b3be94ab5c325b78d9a16706e7.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΜου ήρθε ο κωδικός τον περνάω πατάω next αλλά δεν προχωρά τον πέρασα στο πρώτο παράθυρο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΌχι αυτό που σας δείχνω από το λάπτοπ! Τώρα ανηξα τι σελίδα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά θέλω να κάνω ετηση να ξεκληδωσω και το δικό μου rn3p εκεί τη γράφουμε στο παράθυρο κάτω394c4c5c2a1677134d7aabb9e52c66ba.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι άνοιξε όλα καλά! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά μου έβγαλε το λογότυπο τις ΧΤRV και προχωράει κανονικά μάλλον όλα εντάξει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλειδώτος πρέπει να είναι ακόμα γιατί μπενω κανονικά σε recovery mode και κάνω την εγκατάσταση τη rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμενα δυστυχώς έμεινε ξανά κολλημένο το κινητό στο logo δυστυχώς 2 φορές έχω κάνει εγκατάσταση αλλά δεν τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την ξανακάνω έγκατασταση!81ffc2566797895eaf0a1031f169caee.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μία από τα ίδια κολλημένο εδώ στα ίδια500cf7d1ca74d2454758ad7c17d2e52c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
την περασα αλλα κολησε παλι στο logo Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
την περασα αλλα κολησε παλι στο logo
-
ναι αυτη κατεβαζω
-
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τον οδηγό! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άκυρο το βρήκα αριστερά και μου έβγαλε πολλά λινκ για κατέβασμα πια να επιλέξω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο λινκ που έστειλες δεν βρίσκω το download για τη ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την κατεβάζουμε την περνάμε στην sd και την κάνουμε εγκατάσταση μέσω recovery αν τα λέω σωστά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk