Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 227.
-
Ωραία αυτή πως γίνεται εγκατάσταση μέσω flashtool η από την sd την κάνουμε εγκατάσταση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτή είναι miui cynamode Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει κάποια ρομ από εδώ την ομάδα για το redmi 4A Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έκανε reboot όπως μου είπατε! Για να δούμε θα ανοίξει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εδώ εχει μήνη99b35d2cc82ef6aa333871eee3ec9714.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα έχω ενα redmi 4A που το δουλεύει η γυναίκα μου και επιδει είχε μία ρομ παλιά είπα να φλασαρω ρομ με το πρόγραμμα αυτό εδώ όπως έκανα και στο δικό μου κινητό! Στο 4Α όμως είχε ξεκληδωμενο bootloader και αντί για εγκατάσταση τις ρομ που κατέβασε το πρόγραμμα εχει μήνη στο logo Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Το ξέρω ότι είναι πανεύκολο βρε αλλάζω rom συνέχεια απλά σε Windows 7 και 10 μου βγάζει error στο flash και δεν μπορώ εγώ τουλάχιστον να το πιστοποίησω για αυτό έβαλα την ανάρτηση, περιμένω απάντηση και από το Ευρωπαϊκό για το πρόβλημα, πιστεύω κάποιος driver έχει θέμα, εκεί το εντοπίζω εγώ.” Εμένα τουλάχιστον δεν μου έβγαλε error ίσως να είναι κάποιος driver όπως λες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@mallous97 Σε τι windows το έκανες ? έκανες flash κανονικά και ποια rom ? δεν σου έβγαλε πουθενά error ?” Καλησπέρα φίλε μου εγώ που έκανα εγκατάσταση μία σταθερή γιατί είχε beta το κινητό μου από εκεί που το πήρα δεν είχα κανένα πρόβλημα και το δούλεψα σε windows 7 είναι πανευκολη η εγκατάσταση! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Μια χαρά είσαι. Κάποια στιγμή θα σου πρότεινα να ξεκλειδώσεις και να βάλεις xtrv. Θα πετάει το τηλέφωνο! :)” Καλημέρα φίλε μου το ξέρω ναι πρέπει να τον ξεκληδωσω κάποια στιγμή αλλά 2 φορές που προσπάθησα έχασα λίγο τη μπάλα! Εκανα την ετηση περίμενα τον κωδικό για να τον συμπληρώσω στην φόρμα ξεκληδωματος αλλά αργούσε να έρθει το sms με αποτέλεσμα μετά να μην τον δέχεται τον κωδικό!τεσπά ειδομεν! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΈβαλα αυτή τη λέτε είναι καλη;693e8954c15e9ec3b90ed0c24ac9aed1.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα στην ομάδα, πολλά μπράβο στο φίλο που ανέβασε τον οδηγό το δοκιμασα σε redmi note 3 pro kenzo. Και όλα πήγαν τέλεια έβαλα μία σταθερή γιατί από τοτε που το πήρα είχε μία beta rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@Xristos1980 Αν ξανά κάνεις αίτηση για την ανάκληση της άδειας ενδεχομένως από τα μέσα της εβδομάδας από την στιγμή που θα ξανά πάρεις την άδεια συν 72 ώρες υπομονή, έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το χειρότερο σε αυτό από την xiaomi.” Κατάλαβα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Τρείς μήνες έχεις από την έγκριση, προθεσμία για ξεκλείδωμα, μετά ένα ξεκλείδωμα τον μήνα. Εάν στο πρώτο τρίμηνο δεν ξεκλειδώσεις , ανακαλείται η έγκριση.” Άρα όταν ξανακάνω την διαδικασία λογικά θα πρέπει να δουλέψει σωστά,θα το δω το απόγευμα και ότι είναι το ανεβάζω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@makis1024 Στην ανάρτηση του λέει ότι το έχει 1 χρόνο λογικά από τότε, ας μας πει καλύτερα ο ίδιος ποτέ έγινε.” Έγινε την πρώτη εβδομάδα που το πήρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Η διαδικασία είναι η εξής , κάνουμε αίτηση , όταν λάβουμε την έγκριση μέσω SMS , κατεβάζουμε το τελευταίο Mi unlock tool και ξεκλειδώνουμε το κινητό σε fastboot mode.” Αυτό είχα κάνει αλλά πάντα μου έβγαζε κάτι ακαταλαβιστηκα το site της αίτησης δεν ξέρω τι γίνεται Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μήπως δεν έχεις ολοκληρώσει την αίτηση για ξεκλείδωμα ? Βάλε ένα team viewer και στείλε μου στο chat id & pass να το δούμε μαζί :)” Το κατεβαζω να το δούμε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk