Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 354.
-
Θήκες για mi4
ΜήνυμαΦίλε μου, την θήκη που λες την έχω. Έχει καλή εφαρμογή, και αναδεικνύει το τηλέφωνο, ειδικά αν είναι σε άσπρο. Ρίξε μια ματιά και στις ipaky, δεν είναι σιλικόνης, αλλά έχουν τέλια εφαρμογή και εμφάνιση. Για Tempered glass θα σου πρότεινα να πάρεις της Nilkin, που είναι το καλύτερο.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Φιλέ Dev1l, όπως σου είπα και από κοντά, το χεις. Δεν αρκεί να έχεις τις γνώσεις για μια παρουσίαση, αλλά και τον τρόπο για να γίνεις, "το δυνατόν" κατανοητός από το κοινό σου. Μπράβο σου φιλαράκι, μεγάλη μας χαρά που σε έχουμε στην παρέα μας. Ετοιμάσου για την επόμενη παρουσίαση χεχε.... τώρα που βρήκαμε παπά..
-
Αυτό... XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Ρε παιδιά για όνομα του Θεού. Να βοηθήσει προσπάθησε ο άνθρωπος θα βρει και τον μπελά του ? Ευτυχώς έχουμε στην παρέα μας, άτομα σαν τον GR_Macedon, που όσες φόρες χρειάστηκε τον βρήκα πρόθυμο να βοηθήσει. Για να μην αναφέρω το τρέξιμο που ρίχνει κάθε φορά, για να οργανώσει τις συναντήσεις μας εδώ στην Θεσσαλονίκη, με τον καλύτερο δυνατόν, τρόπο και ανέξοδα για εμάς. Χάρη σε αυτόν μαζευόμαστε, είναι καθαρά δική του πρωτοβουλία , για όσους δεν το ξέρετε. Είμαι μέλος σε αρκετά club, (αυτοκίνητων, …
-
Μπράβο πολύ καλή κίνηση. Καλή επιτυχία σε όλους.
-
Θα χρειαστεί, να κάνουμε πάλι την διαδικασία για root δικαιώματα? Μιλάω για τα Mi3-Mi4 με ήδη περασμένη Marshmallow και root.
-
Παράθεση από faklan: “Καλησπέρα μόλις την έβαλα και είναι τζιτζι! Τώρα βάζω και superuser ... Το μόνο μείον είναι ότι δεν μου δουλεύει το shiftkey αλλά πιστεύω για λίγο καιρό ” Φίλε μου, μια χαρά δουλεύει σε μένα το swiftkey. Giati den δοκίμαζεiς να το κάνεις πάλι εγκατάσταση από play store.
-
Όλα καλά μέχρι τώρα και στο Mi 4. Σας ευχαριστούμε, και καλορίζικη η 6η έκδοση του Android !!! Υ.Γ. ...ένα ψιλό προβληματάκι, στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εφαρμογών, στην επιλογή τηλέφωνο δεν κρατάει την εφαρμογή που επιλέγω (exDialer), ενώ στον πλοηγό κανονικά την κρατάει.
-
Γραμματοσειρές
ΜήνυμαΕγώ χρησιμοποιώ και σας προτείνω την Vir Mix Theme N1 v1.0 πολύ καλή και όμορφη κατά την γνώμη μου.