Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 354.
-
Θανάση, πολυ ωραια ιδεα, φιλε αλλα ειναι πολυ νωρις για μενα τουλαχιστον, να σου πω απο τωρα. Θα ενημερωσω...
-
Pistons 3 ή 2
ΜήνυμαΚαλημέρα σας, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τα δύο αυτά πιστονια. Για τα pistons 2, έχω διαβάσει τα καλύτερα, ενώ για τα 3,δεν γνωρίζω κάτι. Η λογική λέει ότι θα είναι καλύτερα. Γνωρίζετε κάτι για αυτό? Να αναφέρω και το εξής, στην συσκευή μου mi4, στις ρυθμίσεις για τα ακουστικά δεν υπάρχει επιλογή για τα pistons 3. Ευχαριστώ.
-
Μα ούτε το mi3 υποστηρίζει 2 σιμ και εξωτερική μνήμη.
-
Μαλλον ειμαι ο πρωτος που επεστρεψα σπιτι απο τον καφε. Περασαμε ομορφα, αν και μας κοιτουσαν οι υπολοιποι λιγο παραξενα γιατι ολοι με τα κινητα ανα χειρας ημασταν, που να ξερουν ομως οτι αυτος ηταν και ο λογος που μας ενωσε. Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα και απο κοντα.
-
Παρών και εγώ, κύριε πρόεδρε.
-
mi4 καμερα
ΜήνυμαΦίλε μου το δοκίμασα μόλις και δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα.
-
Καλώς σας βρήκα
ΜήνυμαΚαλως ηρθες φιλε.
-
Παράθεση από aleksgiab: “Δεν δουλεύει το τηλεχειριστηριο στην τελευταία ρομ... Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες αλλά τίποτα.. Έχω κάνει και εκκαθάριση δεδομένων... Αλλά τίποτα πάλι..” σε εμενα δουλευει κανονικα το τηλεχειριστηριο.
-
Παράθεση από xristosan: “Καλησπερα, το κουμπι μειγμα στα θεματα που πηγε βρε παιδια στην 5.1.9????” είναι το πράσινο εικονίδιο με το τρίγωνο.
-
KODI ΣΤΟ XIAOMI MI4
Μήνυμαφιλε μου ποιο αρχειο περνας, το ARM ή το x86 ?
-
Με τον μαμα browser, δεν υπαρχει καποιος τροπος να δουλεψει ? Μονοδρομος το «Dolphin Browser» ?
-
Τα "καλούδια" του MIUI...
ΜήνυμαΠαράθεση από prekasg: “μονο σε εμενα δεν εμφανιζει το 5 να δω πως ; επισης το 3 παλι δεν βρηκα στο miui 6 πως γινεται” Πλέον εμφανίζεται ως (Επισκέπτης).
-
Τελικα τι έγινε ρε παιδια? Τέτοιο άγχος ουτε για την ψηφοφορία για πρόεδρο δημοκρατίας....
-
Παράθεση από mass22: “Οφ τοπικ αλλά πάω να δω τις ειδοποιήσεις μου και βγάζει μήνυμα λάθους και δεν μου τις δείχνει όλες” Φίλε μου κάνε μια διαγραφή ολων των ειδοποιησεων και θα στρώσει