Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 354.
-
Παράθεση από tora33: “σε πολύ καλή θέση είμαστε , αλλά δεν ψηφίσαμε πολλοί , μόνο 191 άτομα !!!! , τι δεν κάνουμε σωστά !! , γιατί δεν πείστηκαν όλα τα μέλη μας να ψηφίσουν !!! τι δεν κατάλαβαν ??? Σηκωθείτε από καναπέδες, πολυθρόνες, ντιβάνια… 4gi00h.jpg όποιος μπορεί , να αναφέρει τον διαγωνισμό σε άλλα sites , φίλους , γνωστούς , αν έχουμε πολλές κάρτες sim με διαφορετικό αριθμό , ας ψηφίσουν γυναίκα , παιδιά (τώρα που το είπα , έχω 2 κάρτες sim με διαφορετικό αριθμό ) Σάββατο σήμερα , όποιος…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “Παράθεση από Maronbil: “να ενημερώσω ότι το πρόβλημα παραμένει.” Παράθεση από fanatic: “να ενημερώσω ότι το πρόβλημα παραμένει.” Και στο mi3 το πρόβλημα παραμένει! Sent from my MI 3W using Tapatalk” Πρέπει να σβήσετε την ROM που έχετε κατεβάσει στο φάκελο OTA_Updater/download/ROM και να ξανακάνετε λήψη...” Το δοκιμασα αλλα δεν μου το κατεβασε παλι.
-
Σημερα απο το πρωι εχω θεμα με τις Ειδοποιησεις του Site μας. Μου εμφανιζει το νουμερακι αλλα οταν το παταω μου βγαζει ενα αναδυωμενο πινακα με Μηνυμα λαθους και απο κατω τις ειδοποιησεις που εχω, αλλα δεν με αφηνει να παω σε αυτες. Αυτο μου το κανει και στο τηλεφωνο και στο PC. Το κανει και σε αλλον ?
-
Παράθεση από tora33: “εχθές , την κατέβασα ολόκληρη και με το Αναβάθμιση την φλάσαρα Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014” Φιλε μου απο εχθες 4 φορες δοκιμασα να την κατεβασω μεσω ΟΤΑ και μου βγαζει το ιδιο προβλημα, θα την περασω με recovery να τελειωνει η μπουγαδα. Απλως ενημερωσα για το προβλημα. EDIT : δοκιμαζω αυτο που ειπε ο admin...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Maronbil: “Στο mi4 μέσω ΟΤΑ στο 99%μου έβγαλε αυτο” Υπήρξε λάθος με το MD5Sum που δώσαμε στον Updater και τώρα είναι ΟΚ !” να ενημερώσω ότι το πρόβλημα παραμένει.
-
Δοκιμαστό Poll
Maronbil - - Test Corner
ΜήνυμαΩραίο
-
Στο mi4 μέσω ΟΤΑ στο 99%μου έβγαλε αυτο
-
Πότε τελειώνει η ψηφοφορία, αργεί ακόμα? Αιντεεεεεε σφυρατο τωρα που είμαστε τριτοι....
-
Πρόταση... Μήπως θα βοηθούσε-προετρεπε τα μέλη να ψηφίσουν, κάποιο κίνητρο. πχ Τα δώρα που τυχόν θα πάρουμε σαν κοινότητα να κληρωθουν σε αυτούς που ψήφισαν!!! Edit: μόλις διάβασα το δεύτερο mail που αναφέρει, αυτό που πρότεινα οπότε.... ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ..... ΨΗΦΙΣΕ.
-
Παράθεση από maddoctor: “Πάντως παραμένουμε σταθερά στην 4η θέση, με τους γάλλους να μας ακολουθούν από κοντά....” Δεν είναι και λίγο.... να τους περνάμε.
-
xiaomi mi4
ΜήνυμαΦίλε μου οι διαφορές είναι τεράστιες..... αλλά μόνο στα χαρτιά. Τα δουλεύω σχεδόν καθημερινα και τα δύο και δεν εχω παρατήρησει διαφορές, άξιες λόγου. Αν "μπορείς" να πάρεις το mi 4, πάρτο, δεν σε αποτρεπω. Απλώς αυτό που θελω να πω ειναι οτι και με το mi3, θα γουστάρεις...
-
Αντε παιδια, βαλτε ενα χερακι ολοι !!!!
-
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω ανάκτηση του κωδικού μου στον λογαριασμό MI. Αφού βάλω τον αριθμό του κινητού μου, παταω εκεί που λέει <<Ξεχάσατε τον κωδικό σας; >> μετα ξανα τον αριθμο και next και με παει σε σελιδα του MI Account – Manual verification. Εκει μου ζηταει ξανα τον αριθμο του κινητου μου και παταω το send verification SMS και μετα θελει να βαλω τον κωδικο cacha (με τα μπερδεμενα γραμματα). Εκει είναι που δεν ξερω τι να κανω, μου γραφει <<Phone already bound to ano…
-
Με λίγα λόγια, το κινητό να είναι τουλάχιστον πάνω από 50% φορτισμένο πριν περάσουμε ROM ή οτιδήποτε άλλο. Χρήσιμο αυτό που αναφέρεις φίλε μου, αλλα δεν καταλαβαίνω την λογική του...
-
Εγω που έπαθα το ίδιο κόλλημα με τον φίλο, το έλυσα με fastboot. Τελικά υπήρχε πρόβλημα στο fix?
-
ερωτηση για fastboot
ΜήνυμαΣ' ευχαριστω πολυ.
-
ερωτηση για fastboot
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Θα είναι σα να το έχεις κάνει FastBoot με σβησμένα όλα εκτός από τον εσωτερικό χώρο της συσκευής που χρησιμοποιείται ως SD...” μα εκανα fastboot... και μετα περασα την δικια μας. Τωρα εβαλα να κανει restore.... προτεινεις να τα σβυσω ολα με τον τροπο που λες ποιο πανω ?
-
ερωτηση για fastboot
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Τσάμπα έσβησες το system που ήσουν. - Bάλε την τελευταία Ελληνική στη συσκευή σου. - Πήγαινε σε Reovery. - Πήγαινε advanced - Επέλεξε active System - Eπέλεξε το System που δεν είναι Active τώρα.... - Πήγαινε πίσω στα mounts and storage - Eπέλεξε format Data - Επέλεξε Format Cache - Πίσω στο Install zip - Kάνε το flash στο System που επέλεξες πριν να γίνει active - Reboot και όλα είναι οκ.... ” με αυτην την διαδικασια σε ποια κατασταση θα ειναι το τηλεφωνο, εννοω θα καθαρι…
-
ερωτηση για fastboot
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Πηγαίνεις στο Recovery => Advanced Active system Eπιλέγεις το System που δεν έχει την ένδειξη Active και κάνεις Reboot” δηλαδη θελεις να πεις οτι τσαμπα τα εσβυσα ολα?...... μολις περασα την αγγλοκινεζικη και καπακι την δικια μας. Εφαρμογες, φωτο και λοιπα αρχεια δεν σβυστηκαν αλλα δεν φαινετε καμια απο αυτες στην επιφανεια. Υπαρχει καποιος τροπος να τις εμφανισω ?