Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 354.

• Παιδια ειναι κουλο το ξερω... μετα απο επανεκκινηση δουλευει το playstore. Παρολο που δουλευει να κανω κατι απο αυτα που λετε ή δεν χρειαζεται ?

• δεν ανεφερα οτι ξανα περασα τον λογαριασμο gmail και επαφες πχ ειναι οκ στο playstore εχω θέμα

• οχι φιλε μου δεν ξερω κατι τετοιο...

• προκειμένου να μπορεσω να παρω backup ακολουθησα τον οδηγο και περασα πρώτα το titanium backup και μετα το superSU, το οποιο μου ζητησε κατι αρχεια να κατεβασει.... εεε και εκει ηταν που πηγαν στραβα τα πραματα. Η οθονη αναβοσβηνε αχνά και δεν μπορουσα να μπω ουτε στο recovery mode. Οποτε εκανα την μοναδικη λυση που μου επετρεπε και εκανα flashing με τον 3 τροπο. Δεν εσβησε τιποτα, οπως περιμενα οτι θα κανει, αλλα ολα ηταν στα κινέζικα. Περασα με recovery την τελευταια ελληνικη και ολα εδειχναν …

• Antutu score από τα xiaomi

Maronbil - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλά είναι?

• Παράθεση από Bodai: “Καμία!! Ολες οι εφαρμογές "σπάνε". Μην εμπιστεύεσαι κάποιον άλλον εκτός της μνήμης σου.” φιλε θα συμφωνησω μαζί σου οτι δεν εισαι ποτε σιγουρος, ειδικα με τις εφαρμογες που κρατανε backup σε cloud, αλλα και με την μνημη μου δεν τα παω και τοσο καλα τελευταία... Για τις εφαρμογες που δεν εχουν σχεση με ιντερνετ και συνχρονισμους ξερεις κατι ?

• ποια εφαρμογη προτείνετε για διαχείρηση των κωδικών μου. Με γνώμονα την ασφάλεια και την ευχρηστία.

• section για αγγελιες

Maronbil - - Oι Προτάσεις σας

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Αν δε φροντίζει ο δημιουργός της να την εμφανίζει ως ολοκληρωμένη ή ακόμη καλύτερα να την απενεργοποιήσει, ελάχιστα μπορώ να κάνω.” Μηπως θα μπορουσε να μπει μια επισημανση στο section των αγγελιων πανω-πανω που να "παροτρύνει" τον χρήστη της αγγελίας να την διαγράφει, ωστε πρώτον να βοηθα τον ενδειαφερόμενο αγόραστη και δεύτερον να μην ενοχλουν τον ιδιο για μια αγγελια που έχει ολοκληρωθει.

• section για αγγελιες

Maronbil - - Oι Προτάσεις σας

Μήνυμα

Οσον αφορα τις αγγελιες, θα προτεινα καθε φορα που ολοκληρώνεται μια αγγελία να διαφραφεται.

• Παιδια για την αυξηση της εντασης του ηχειου, δεν μπορει να γινει κατι ?

• Βοήθεια σε φίλο

Maronbil - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από dzav: “Τελικά το τσακάλι την έκανε μόνος του την αναβάθμιση, με τις παραπάνω οδηγίες. Όλα καλά μου είπε με τη συγκεκριμένη rom. Μου είπε επίσης ότι του ήρθε στον OTA να κατεβάσει και να εγκαταστήσει μια καινούρια rom αλλά όταν πήγε να τη βάλει του έβγαλε τα εξής: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1887/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1886/ Τι παίζει;για βοηθήστε λίγο παίδες.Αύριο το πρωί θα βρεθούμε να γνωριστούμε και να δω και εγώ πως μπορώ να βοηθήσω.” το ιδιο …

• facebook chat

Maronbil - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Φιλε μου ειχα το ιδιο προβλημα για κανε αυτο που αναφερώ Παράθεση από Maronbil: “το βρηκα και το αναφερω μηπως και βοηθησω καποιον. Ηταν κλειστοι οι διακοπτες popup notifications για τα facebook και messenger. Η διαδρομη ειναι Κεντρο Ασφαλειας - Δικαιώματα - Δικαιώματα - Δικαιώματα - Popup notifications ενεργοποιούμε τα δυο προγραμματα και ολα οκ. :P”

• Facebook- messenger

Maronbil - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

το βρηκα και το αναφερω μηπως και βοηθησω καποιον. Ηταν κλειστοι οι διακοπτες popup notifications για τα facebook και messenger. Η διαδρομη ειναι Κεντρο Ασφαλειας - Δικαιώματα - Δικαιώματα - Δικαιώματα - Popup notifications ενεργοποιούμε τα δυο προγραμματα και ολα οκ.

• Facebook- messenger

Μήνυμα

φιλε μου εχω και εγω αυτες τις ρυθμισεις, αλλα δεν δουλευει. Τα ξανα εκανα install και τα δυο, αλλα το ιδιο μου κανουν...

• Facebook- messenger

Μήνυμα

Εχει αλλος προβλημα με το facebook και το messenger ? Δεν με αφήνει να κανω συνομιλία στο facebook, παταω επανω στην επαφη για chat και δεν κανει τιποτα, ενω στο messenger δεν μου βγαζει τις ειδοποιησεις ουτε τα συνεφάκια. Δοκιμασα ενα fix που ανεφερε φιλος απο εδω μεσα για την εμφανιση των ειδοποιησεων στο messenger αλλα δεν δουλεψε. Σε εσάς δουλευουν ?

• Παράθεση από aleksgiab: “Στο mi4 πόση RAM μένει ελεύθερη;; από τα 3gb που έχει;;;” Φιλε μου, εγω δεν εχω δει πανω απο 1,5gb...

• Τελωνείο

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από Maronbil: “Παιδια ξερει καποιος τι παιζει με το τελωνειο τελευταια... τα τσακώνουν όλα ? Να αναφερω οτι τον τελευταιο μήνα 3 φιλοι πηραν απο Κινα και τσακωσαν και τα 3 δεματα (οχι την ιδια ημερομηνια). Τα γαμ##$%#τικα ηταν 72,71 (κινητα), 50 (ρολοι)... περαστικα. Να αναφερω δε οτι και οι τρεις διαλεξαν EMS για ποιο γρήγορα και εκαναν για να ερθουν πανω απο μήνα. ” όλα περνάν από τελωνείο , δειγματοληπτικός ο έλεγχος , τα απλά την γλυτώνουν πιο εύκολα με απλό τα…

• Update σε 4.10.24 απευθειας ?

Maronbil - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Τελικά ποιά συσκευή έχεις ? Στο προφίλ σου βλέπουμε πως έχεις δηλώσει Mi-4, αλλά ζήτησες ROM για το Mi-3W ?(” χαχαααα σε μπερδεψα εεε ? Εγω εχω το mi-4 64gb, και ο αδερφος μου που δεν εχει υπολογιστη εχει το mi-3 16gb... sorry για το μπερδεμα

• Τελωνείο

Μήνυμα

Παιδια ξερει καποιος τι παιζει με το τελωνειο τελευταια... τα τσακώνουν όλα ? Να αναφερω οτι τον τελευταιο μήνα 3 φιλοι πηραν απο Κινα και τσακωσαν και τα 3 δεματα (οχι την ιδια ημερομηνια). Τα γαμ##$%#τικα ηταν 72,71 (κινητα), 50 (ρολοι)... περαστικα. Να αναφερω δε οτι και οι τρεις διαλεξαν EMS για ποιο γρήγορα και εκαναν για να ερθουν πανω απο μήνα.

• Ειδοποιήσεις για rom update

Μήνυμα

φιλε μου δεν ειχα καμια ειδοποιηση απο τον OTA updater. Πρεπει να κανω κατι για να τον ενεργοποιησω ? Μπορει να γινει update απευθειας απο το κινητο χωρις υπολογιστη δλδ ?