Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-354 από 354.
-
Mi4-Ελληνικη ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από tsirnik7: “Καλησπερα στην κοινοτητα! Ειμαι νεο μελος.Παρηγγειλα το Mi4 στην Αγγλοκινεζικη εκδοση.Θα μπορουσε κανεις να μου πει που θα βρω την Ελληνικη ROM κ την πιο προσφατη εκδοση της ετσι ωστε να την κατεβασω στον υπολογιστη μου?” φιλε μου, μην βιαζεσαι να κατεβασεις rom στον υπολογιστη σου, ας το παραλαβεις πρώτα με το καλο, και μετα κατεβαζεις. Στο λεω αυτο γιατι καθε βδομαδα μας εχουν καλομαθει τα παλικαρια εδώ, και βγαζουν καινουρια rom !!!!! Με το καλο να το παραλαβεις, εκανε…
-
Ειδοποιήσεις για rom update
ΜήνυμαΠαιδια θελω να ρώτησω αν ερχοντε ειδοποιησεις για τα update της ελληνικης rom. Για την χθεσινη rom δεν μου ηρθε καμια ειδοποιηση και μεσα απο την αναβαθμιση του MIUI μου ελεγε οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις. Το ota updater για να δουλεψει πρεπει να κανω εγγραφη ? Τελικα εκανα το update απο το recovery. ευχαριστώ.
-
Σας ευχαριστώ, την εβαλα ολα καλα...
-
Παιδια σε καινουργιο mi3 (με ξενη rom) μπορώ να περασω μεσω του recovery την 4.10.24 απευθειας ?
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από Bodai: “5 πλοηγούς ε?? Ενδιαφέρον!!” έχω πάντα τα : sygic , igo , navigon, mireo viaGPS Πρόσφατα απ εγκατέστησα τα : GARMIN , AUTOMAPA , NDRIVE , TOM TOM , POLNAV , Route66 και το πολύ καλό δωρεάν GPS με δωρεάν και offline πλοήγηση που να χωρέσουν στα 16 gb ” φιλε μου, δεν μπορω να κρατηθω απο το να σε ρωτησω, γιατι εχεις περασμενους ολους τους πλοηγους της αγορας ?
-
προβλημα με play store
ΜήνυμαΦίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, δεν έχω λόγια...
-
προβλημα με play store
ΜήνυμαΤο τηλέφωνο ειναι με την gtv 4.10.17
-
προβλημα με play store
ΜήνυμαΠαιδια δεν με αφηνει να κατεβασω εφαρμογη απο το playstore με 3g. Μου λεει οτι ειναι μεγαλο το μεγεθος της εφαρμογης και να το κατεβασω με wifi για να μην εχω χρεωση κλπ παταω να συνεχισει με 3g και αυτο ψαχνει για wifi. Να αναφερω οτι αυτο μου το κανει σε ολες τις εφαρμογες ανεξαρτητος μεγεθους.
-
Παιδια σκεφτομαι και εγω να αγορασω το mi3 και το μονο μειον που του βρισκω ειναι η ελλειψη επεκτασης μνημης. Θα δεχτω οτι υπαρχει και εκδοση με 64 gb αλλα ξεφευγει στην τιμη. Σιγουρα το θεμα ειναι καθαρα προσωπικο και οι αναγκες του καθενως απο εμας διαφερουν. Η προηγουμενη συσκευη που ειχα ηταν iphone 3g με 16gb και ειχα φτασει στο σημειο για να περασω κατι νεο επρεπε να σβησω κατι παλιο. Τωρα εχω ενα S3 με 16 + 32 gb καρτα και ελευθερα καμια δεκαρια γιγα χωρις να με νοιαζει και πολυ το ποσα m…