Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 354.
-
Μπράβο σε όλους μας... Ελπίζω να μην έχουμε, τα περσινά "μαγειρέματα"
-
Για την Ελλαδα ρεεεε
-
+1 Maronbil
-
Παράθεση από varitimos84: “εχετε βαλει screen protector η tempered glass στο miband2 σας? υπαρχε περιπτωσει να γρατζουνιστει ευκολα? ” Ναι εγω έβαλα, μολις το έβγαλα από το κουτί.
-
@iAmLiakos Πολύ όμορφες οι αλλαγές στην εφαρμογή του φόρουμ.
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από Maronbil: “ήταν το πρώτο που δοκίμασα πριν ποσταρω. Μήπως και στο λινκ, ήταν η παλιά έκδοση ? θα ξανά δοκιμάσω. ” Για δες, το νέο αρχείο γράφει V2 και είναι αρκετά μικρότερο μέγεθος (κατα 3mb) ” Δεν με αφηνει να το κατεβάσω, μου βγαζει το μήνυμα "Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. Δεν είστε εξουσιοδοτημένος να δείτε αυτή τη σελίδα."
-
Παράθεση από iAmLiakos: “@Maronbil Ξανακατέβασε την εφαρμογή απο το λινκ που δίνεται στο πρώτο ποστ του θέματος και πέρασε την. Απο λάθος δεν είχε μπει η νέα έκδοση της εφαρμογής. ” ήταν το πρώτο που δοκίμασα πριν ποσταρω. Μήπως και στο λινκ, ήταν η παλιά έκδοση ? θα ξανά δοκιμάσω.
-
Με την εφαρμογή του forum, δεν δουλεύει και σε αυτήν την ρομ, το scroll για το shoutbox.
-
Μόλις την περασα σε mi4. Με μια πρώτη ματιά όλα δουλεύουν ρολόι. Την εβαλα πάνω απο την προηγούμενη xtrv.
-
Παράθεση από geozn8: “Καλησπερα. Και εγω το πρωι πηρα το νεο μου mi band 2 και εγω με 2,2,7Mi fit απο playstore το to band έκανε αμέσως αναβάθμιση σε 1.0.0.55 ολα καλα τωρα. Παιδια το μαμα mi fit με ποιες απο της αλλες 2 εφαρμογες ποτ ειναι στο store δουλευει μαζι και συγχρονιζεται χωρις προβλημα ?? ” Εγω εχω δοκιμάσει την notify και την tools & mi band. Δεν είχα πρόβλημα με καμία απο τις δύο, μου άρεσε ποιο πολύ η δεύτερη.
-
Μπορείς να διαλέξεις για ποια-εςεπαφές θέλεις να σου εμφανίζεται το νούμερο και ποια εικονίδια, οταν σε καλεί για καθε μια χωριστά. Το μονο που δεν μου άρεσε είναι ότι το νούμερο δεν στο εμφανίζει ολόκληρο πχ 123456789 αλλά σε ομάδες των τριών δλδ 123, μετα 456, και 789. Λόγω περιορισμων τις οθόνης, φαντάζομαι. Αλλά έχει πολλες ρυθμίσεις που μπορείς να πειραματιστεις, πχ στο τυπο της δόνησης, διάρκεια, αλλα και στα εικονίδια να κάνεις συνδυασμούς.
-
Tools & Mi band λέγεται η εφαρμογή.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Μήπως φαίνεται ποιος σε καλεί;; ” Αυτό γίνεται με το Mi band tools.